Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 515
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Тъкмо повод да се запознаете:) И аз бях притеснена, но тази година се получи!  Peace

# 721
Светкавица, понеже са връстници нашите деца, все те срещам тук есента  Grinning,

Вярно, вярно!Миналата година се водих по твоите проучвания и мнения и не сгреших, сега пак ще те "дебна" за организационните въпроси! Simple Smile

# 722
  • Варна
Светкавица, понеже са връстници нашите деца, все те срещам тук есента  Grinning,

Вярно, вярно!Миналата година се водих по твоите проучвания и мнения и не сгреших, сега пак ще те "дебна" за организационните въпроси! Simple Smile
Grinning Аз вече реших, но още не съм капарирала. Миналата неделя бяхме пак на рожден ден в Сити центъра в Аспарухово, и в крайна сметка дъщеря ми се съгласи да е там. Освен това ни е кварталния детски кът  Laughing, и за всички гости ще е удобно. Избра си диско парти.

# 723
Здравейте,

Не съм писала във форума от векове Simple Smile
Но всяка година по това време проверявам дали не се е появило някое интересно местенце за празнуване на РД Simple Smile

иде реч за МОМЧЕ навършващо 6 години

Иска ми се заведение на открито, но с приличен вариант за закрита част, в случай на лошо време.

Първо да препоръчам и аз нещо:

ДЕЛФИНАРИУМ
Миналата година бяхме там, иначе с удоволствие бих повторила пак.
Отговаряха (предполагам, че все още е така) на всичките ми условия:

- достатъчно място за игра на вън, подходящо за деца от всякаква възраст
- закрита част, не по-малко интересна, уютна и широка
- ЛЮБЕЗЕН ПЕРСОНАЛ
- без ограничение времето
- без натресено задължително меню
сигурно има и други плюсове, но тези са, за които се сещам в момента

За тази година, след прочитане на почти всичко от вас, останах в чуденка между Олд Сити и Панамера.

В Old City oтидох преди малко да разуча.
На входа почти се сблъсквам с една от сервитьорките, която даже не ме поглежда. "Добър ден" и казвам аз, а тя само ме поглежда от горе до долу и си подминава
Седнах аз и чакам някой да ми вземе поръчката.
След около 20 минути друга сервитьорка ми носи айрян  Rolling Eyes
Аз и казвам, че не съм го поръчвала и не го искам, а тя: "АААА не! той е в промоцията"  Shocked 
Ама каква промоция? Ами с мекичките бил...
Питам аз - значи искам-не искам трябва да ям мекици от промоция?!
И тогава с досада си взе айряна и замина да си търси клиента с поръчката, обаче не ме попита какво искам  #2gunfire След още 20 мин пристига пак и с досада ме пита какво искам - без меню, без дявол...
Е още ми е криво и за това се пеня  Twisted Evil , но няма да продължавам с оплакванията, въпреки, че съм потресена и от преливащия с хартии кош в иначе красивата тоалетна

Значи:

- 6 лева детско меню, вкл пица и сок или тост и сок
- неограничено време за игра
- внасяне на торта, без допълнително доплащане
- голям двор
- голяма закрита част, макар и без детски кът
- удобно е за паркиране
обаче... толкова мрачни и отегчени сервитьорки никъде не бях виждала  Naughty ooooh! Crossing Arms

PANAMERA

Често ходим там сами, а и като гости на рождени дни
Моите "за" и "против":

- свободна консумация за всички, с възможност за детско меню в стандартните му варианти
- неограничено време за игра
- безплатен престой в детският кът, когато е за РД
- много любезни и усмихнати сервитьори, дори и да има много хора и да се забавят - винаги се усмихват и извиняват
- тортата от тях, ако ли не плащане по лев на парче
- прекрасен, голям двор за щуреене с трева
- хубав затворен детски кът, при нужда
- момиче, което е постоянно с децата вътре
- хубав закрит ресторант за възрастните
- уютни масички в градината
- последният път имаше много комари
- цените май не са много ниски

ами ... това е...
гледах и  ПИРАТСКИЯТ КОРАБ, но ние и гостенчетата ни сме май малки за него още.

Дано съм била полезна на някой!

Ако имате предложения, подходящи за моите изисквания - ще се радвам да ги споделите  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 14:26 от Gvendolin

# 724
Здравейте,

Не съм писала във форума от векове Simple Smile
Но всяка година по това време проверявам дали не се е появило някое интересно местенце за празнуване на РД Simple Smile

иде реч за МОМЧЕ навършващо 6 години

Иска ми се заведение на открито, но с приличен вариант за закрита част, в случай на лошо време.

Първо да препоръчам и аз нещо:

В нито едно от препоръчаните  места не съм била на детски рожден ден, затова да попитам- В Делфинариума е добре описано, но с какво биха се занимавали децата при лошо време, ако са вътре?Всъщност къде се провеждат детските рождени дни, в сладкарницата ли?

Другият ми въпрос е към тези, които скоро са били в Соло- бихте ли препоръчали това място?Там също не съм била , а  ми се иска малко да сменяме заведенията.

# 725
В Old City бяхме на РД. Децата играха на воля- масата ни беше точно до детският кът, под навеса. Страхотно се забавляваха, но обслужването беше под всякаква критика. Майката на рожденичката беше потресена, защото жената беше поръчала няколко пици, но в продължение на  45 минути не дойде нищо за ядене. Стояхме си на празна маса- само с напитки- а когато отишла да пита какво става с пиците те я попитали "Ами да ги слагаме ли да се пекат??" При положение, че са знаели за РД и това е единственото поръчано нещо. Чинии за тортата не донесоха изобщо- яодхме в тези от пицата-а нож донесоха след като вече я бяхме разрязали с наш си нож от масата.
Друга позната каза, че въпреки, че са били запазили дата и час за детски РД 10 дни по-рано, когато отива в деня на РД половин час по-рано персоналът бил крайно изненадан, че ще се провежда такъв Simple Smile))
Но пък децата бяха страшно доволни- което е най-важното в случая Simple Smile)

# 726
veselyshko ,

e, Много се успокоих  Mr. Green

Светкавица,

В Делфинариума е добре описано, но с какво биха се занимавали децата при лошо време, ако са вътре?Всъщност къде се провеждат детските рождени дни, в сладкарницата ли?

Да, детските РД се провеждат в сладкарницата. Вън, срещу детската площадка правят дълга маса с люлките-пейки.
Вътре е на сепарета, а едната стена на заведението е дефакто аквариума с делфините. То там има един делфин само де, но децата много се радват да го наблюдават. Иначе вътре добре се получават игрите и на Живко Драгостинов (ако взимате аниматор). Има достатъчно място. Персонала е любезен и досега, като сме били на РД вътре, въпреки огромната суматаха са широко усмихнати и дружелюбни. Иначе какво ще правят децата.... ами да - няма детски кът, но все пак това е просто вариант ако вали, а не същинската идея за празника.
Споменах за възможността вътре, защото това за мен е много важно.
Ако изберем един екопарк например и завали - какво правим?  newsm78
Просто закритата част е вариант и то не лош, а не нещо специално  Peace

# 727
# 728
ХАЙДЕ ДА СЕ МЕСТИМ В 8-МА ТЕМА , ТАЗИ ЩЕ СКОЧИ НА 50СТР
ЗАПОВЯДАЙТЕ

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675093.msg22792409#msg22792409

# 729
Ние вчера бяхме на рожден ден -на детската площадка.Родителите на рожденника донесоха балони, свирки, 2 сгъваеми масички на които подредиха сладки, соленки,мъфини, бонбони и натурален сок.Дори и торта имаше .На децата им хареса .Хората нямат възможност да поканят 15 деца в детски клуб .

Така е в пъти по-весело и ще остане прекрасен спомен на децата!

# 730
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И на мен това ми харесва,като идея само да има подходящ терен наоколо.

# 731

Общи условия

Активация на акаунт