Августинчета 2006 - тема 7

• 59 412
  • 369
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте!
Благодаря на всички, които ни честитили имен ден! Посрещнахме го на море.
Прекарахме 2 седмици страхотно, първата седмица бяхме и със свекър и свекърва ми и моята майчица дойде от Украйна. Не можахме да се наговорим. Поне се запозна с внуците си на живо.....

В последния ден, когато се прибирахме - на 2 пъти повръща. Та 2-3 дена сме със вирусче, но не е тежко, 2 дена само с температура... Подозирам, че в последната вечер Петьо е имал температура, защото в жегата вечерта поиска да сложи горната дрешка, дори си седял с качулка на главата....

Ами, това да е кусура, защото за 2 седмиси - не сме боледували този път, само аз изкарах първата седмица на антиалергични, че се поддух и приличах на Тодор Колев...  Joy

Та сега всичко ни е наред, още ми се иска на моренце.... ама това е...

Пожелавам и на всички вас да отпочинете това лято добре...  bouquet

# 256
Нана, плановете са за Поморие, после евентуално до Плевен и Троян на гости.
Вие къде ще ходите?

# 257
  • София
Вие къде ще ходите?

Пак в Чифлика, до Троян  Mr. Green После Велико Търново, Варна, Долни Чифлик, Сливен и Пловдив  hahaha

# 258
Вие къде ще ходите?

Пак в Чифлика, до Троян  Mr. Green После Велико Търново, Варна, Долни Чифлик, Сливен и Пловдив  hahaha

Да се обадиш като стигнете со Пловдив. Аз съм в отпуск до 10.08, така че ще се видим. Simple Smile

# 259
И аз започнах обратното броене Simple Smile
Летим на 10ти , кацане на 11ти по , 12:45 ми се върти като час.
После сме решили 3 дни в Ст.Планина, над 2000 м ако може Simple Smile, после малко море, не е ясно къде все още , има предложение за Синеморец, но още се обмисля, и после 4 дни Родопи и Северна Гърция, ако можем да видим скалните манастири ще е страхотно, но колкото видим толкова.Връщане 27ми август  Rolling Eyes, иска ми се поне 2 пъти повече ,ама няма. А може и да е за добре, иначе ще фалираме  Mr. Green

Ники си взе един предмет по рано тази година и ваканцията която е по принцип 2 месеца се скъси на 1, ама няма как ,сега трябва да учи,него го пращаме като първа лястовица на 27ми юли, баба му има планове на море да го води ,а аз на учител по математика  Mr. Green и тренировки по бадминтон, не случи на майка  Twisted Evil  После ще идва с нас на планина или поне така казва за сега  Laughing, ще видим.

Ние също се опитваме да се възползваме максимално от топлото лято на Канада, нещо невиждано тук като жеги, гледаме да не стоим вкъщи винаги когато сме свободни, натопихме дупета в някои реки и езера вече които са много топли, повече от когато и да било.
Диетата си върви, започвам да виждам себе си и да влизам в старите си дрехи и това ме прави много щастлива.

Пожелавам на всички хубави летни дни, и чакам с нетърпение снимките ви !

Бени твоите бяха много хубави, лекичко ви завидях за Несебър  Blush

# 260
Обратното броене е чудесна настройка до отпуска, пожелавам ви да се сбъдне бързо.
Лус, това море не можахме да се приберим с вирус, ходихме след дъждовете в началото на юни.
Мама Марго -весело посрещане и да си изкарате много зареждащо на планината.
баба му има планове на море да го води ,а аз на учител по математика  Mr. Green и тренировки по бадминтон, не случи на майка  Twisted Evil  После ще идва с нас на планина или поне така казва за сега  Laughing, ще видим.
Ей, мамо, да слушаш детето!
Велмарче, много ти се кефя на постовете
...Мадамска работа и лъвска суета Flutter
Мисля да отидем до един спа до Банско или към Сандански, но исках и с децата, да се кефят на басейна, пък таткото иска да си починем двамата, впоследствие ще решим как.
До Венеция няма да можем да отидем, няма пари за там, друг път.
Сега сме на тема за нова кола, мъжо продаде старата и сега трябва друга, че с една не се оправяме, всеки нанякъде.
Децата са при баби и лели, вива!
Леки отпуски

# 261
Нашата отпуска почти свърши, снощи се прибрахме. Без деца и малко ми е странно. Сутринта пратихме Влади на лагер, а Деница оставихме при родителите ми. После, заедно с братовчедка й ще ги водят и тях на море. Та, тази година децата ще изкарат двойно море, а ние ще бъдем за първи път дълго без тях. Иначе почивката си я изкарахме много добре. В Несебър децата си намериха приятелчета и почти не искаха да ходят никъде на разходка. Даже си продължихме престоят в Несебър с още 3 дни. След това празнувахме на баща ми 60-годишнина и после седмица на Велинград. Двата почивни дни, обаче, ме чака чистене, пране и подреждане на багаж ooooh! Планирала съм да направя сериозно чистене, докато съм без деца. Като начало почнах с хладилника и банята. След малко отивам на фризьор, че трябва да си поосвежа косата и цвета. А  от понеделник какво ме чака, не ми се мисли...
На Деница най-после й падна първото зъбче, тя сама си го извади, нали щяла да става зъболекар Simple Smile Зъбната феичка й донесе желязна паричка и паста за зъби за здрави и бели зъбки и детето е много доволно Simple Smile

# 262
И на Дани му падна първото зъбче и беше много ентусиазиран, че феичката ще му прати колет с летящия ринг, а за Павел малка лодка -червена. Като са го взели, Дани направо е летял от щастие.

Успяхме да се организиламе почивката да отидем до Разлог, Банско-само двамата с Митко, без децата.
Бяхме към голф игрището в един хотел със Спа, фитнес, басейн и се размазахме, липсваха ми маймунетата. Ходихме на лятно кино в центъра на Банско и гледахме за едни катерачи, летци, рафтинги, миришеше на дърва и дървени въглища.

# 263
Честит празник на всички рожденковчета през този месец!
Бъдете здрави и усмихнати хлапета!
Весел празник и мама и тате, баби и т.н. да изпълняват желания!

ПС. Дано успеем да се организираме за един общ рожден ден, пък когато и да било, когато ви е удобно ва всички!

# 264
  • София
Честит празник на всички рожденковчета през този месец!
Бъдете здрави и усмихнати хлапета!
Весел празник и мама и тате, баби и т.н. да изпълняват желания!

ПС. Дано успеем да се организираме за един общ рожден ден, пък когато и да било, когато ви е удобно ва всички!

Аз съм за, единственото чакам 13.08 за да видя дали ще се изшари, защото кака му изкара шарка наскоро  bouquet

# 265
Аз също много бих се радвала, ако успеем да се организираме и да се видим по повод РД на децата ни Hug
За да не пиша нов пост:
Честит рожден ден на Лъчко на мама Иги, Ивайло на Спинки и чаровната София на Блан,  bouquet
С пожелания за много здраве, късмет и весели игри Hug

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 11:26 от albena_vlady

# 266
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на всички пропуснати рожденици!

Благодаря за пожеланията. Стягаме партито. Hug

# 267
  • София
Хей, здравейте!

Не съм писала от мноооого време тук. Честито на всички пораснали дечица, да са живи и здрави и много да радват родителите си!

Мартинчо е добре, расте с характер, държи се хулиганската навън, аз говоря ли говоря  Rolling Eyes Не иска да се храни, едвам хапва по нещичко. Мисля да го запиша на плуване. Мин. седмица му сложиха ваксина, беше много драматично. Ходим на зъболекар, защото има три кариеса, които се появиха изведнъж. Брат му е голяма фурия. И вкъщи е веселоооо Crazy

Много се радвам, че започнах училище. Уча задочно алтернативно, сиреч петък след работа до 10 часа и събота от 9 до 5 съм на лекции и вкъщи се оправят самички  Laughing Познайте, аз съм една от най-редовните, не съм изпуснала нито една лекция, ами че там ми е толкова спокойно  Joy

Тази година ходихме на почивка в село Емен, беше страхотно и наистина си починахме, ще минем и през Бургас за 3-4 дни при едни приятели.

Ами това е засега, рапорт даден  Hug

# 268
  • София
Момичета, "лъвския" август към края си... Дали ще организираме срещичката? Peace

# 269
Честно казано    не мисля че е реално  да планираме нещо преди началото на септември месец. Лятото  е в разгара си и отпуските - също Simple Smile Дори и тогава се събират  почивни дни  , които  вероятно повечето ще искат да оползотворят  със семействата си. Смятам за най-реалистично  че можем да мислим  след празниците.Нека и другите да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт