Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 743
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Пантерка благодаря ти,малко се укоражих Hug

# 31
ZVEZDA  аз не разбрах какво ти показа теста?аз не се реших днес ,мисля утре сутрин да си направя ...
    Пиша ти на лични,ама не ми отговаряш  Wink

# 32
сега го видях извинявай  smile3535

# 33
  • Варна
ZVEZDA какво показа теста мила не ни дръж в напрежение дано да е EFP

# 34
         МИ драснах бе хора отрицателен,мн съм смотана.Подведохсе,а исках да видя стойностите на ЧХГ-то.направо не се понасям.

# 35
  • Варна
         МИ драснах бе хора отрицателен,мн съм смотана.Подведохсе,а исках да видя стойностите на ЧХГ-то.направо не се понасям.

не се предавай пусни кръвен утре още е рано за пиклив и чакаме  EFP резултат

# 36
записвам се и аз!!!! успех на всички! Simple Smile newsm51 smile3504

# 37

не се предавай пусни кръвен утре още е рано за пиклив и чакаме  EFP резултат
    много ясно,на мен пиклив ми искат след 5 дни,на 21-ви.До тогава ...ехеййййй.ама тая шушумига ми вика,пикай.ти пусна ли кръвен?

# 38
  • Варна
мисля за петък

# 39
Моят кръвен тест е на 21  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 40
Здравейте! Ето ме и мен, притеснена, 12-ти ден след трансфер на замразени ембриони. Нищо особено не усещам, няма дори зацапване. Мисля да направя уринарен тест в събота- 14-ти ден от трансфера. Старая се да не се тревожа, но ми е трудно и затова потърсих тук подкрепа.

# 41
Хоп-троп и аз тука  Hug  Blush С надежда скоро да видим всички ей тези  EFP thumbsup

# 42
Звезда,ама тая жена  #2gunfire,ей аман от некомпетенции..Ми разбира се че пиклив на 9 ден може да даде грешен резултат.Знам че сега си в напрежение ,ама вземи пусни утре един кръвен ,ще покаже.
Шоко,Звездичка,Десдемона,Magic ,успех момичета.Вярвайте ,защото вярата е част от успеха.
Тони,ама веднага тичай за кръвен ,защо да се тормозиш чак до събота?Не з адължително да имаш зацапване и някакви усещания за да си бременна,така че споко.

# 43
Пантерка, благодаря за подкрепата! За съжаление не съм в София и не мога да направя кръвен тест, така че... ще трябва да потърпя до събота, за да е надежден уринарния тест. Аз съм на утрогестан и естрофем. Постоянно ми се яде, а до тоалетна ходя мноооого трудно от тези хормони.

# 44
Здравейте и от мен, вече съм 11 ден от трансфер, док ми каза тест след 17 ден-дано да издържа Rolling EyesА иначе на 6 ден имах мн силни болки и леко кървене-дали това е имплантация? newsm78 newsm10
Успех на всички чакащи!!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт