Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 742
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А иначе на 6 ден имах мн силни болки и леко кървене-дали това е имплантация?
Много вероятно  Wink Praynig

# 46
Здравейте и от мен, вече съм 11 ден от трансфер, док ми каза тест след 17 ден-дано да издържа Rolling EyesА иначе на 6 ден имах мн силни болки и леко кървене-дали това е имплантация? newsm78 newsm10
Успех на всички чакащи!!! newsm10
Твърде вероятно е. Дано!  Wink
Късмет на всички чакащи!!!

# 47
Момичета днес съм много сдухана  Sad 2 ден след трансфера а аз нищо не усещам ама нищичко.Нямам болки,нямам придърпвания ,не ме болят гърдите нищоооооооооооооо.

# 48
Момичета днес съм много сдухана  Sad 2 ден след трансфера а аз нищо не усещам ама нищичко.Нямам болки,нямам придърпвания ,не ме болят гърдите нищоооооооооооооо.
Спокойно, Sonqi! Aко пиеш НО-ШПА е нормално той да притъпи болките. Така мисля. Кураж и търпение!  Hug

# 49
записвам се и аз в темичката Grinning теста ще направя към края на месеца  Praynig Успех на всички Hug

# 50
Здравейте на всички и днес ! Снощи имах предменструални болки,имам усещането че са точно такива и това само ме разстройва моите снежковци май пак са се предали... smile3518

# 51
  • Варна
ZVEZDICHKATA защо не си пуснеш един кръвен утре вместо да се терзаеш
ZVEZDA  ти пусна ли тест
ani_y  Praynig
Sandra123  успех

Дано всички видим мечтаните  EFP и да си гушкаме  newsm32 newsm32

# 52
Здравей tony.la Simple Smile ,.Днес ми е 11 ден след трансфера на две замразени, три дни след трансфера започнаха да ме болят гърдите ,от вчера имам менструални болки и се бях подула.Днес усещането вече е ,че нищо не е станало,много съм раздразнителна от една седмица Но това нищо не означава!Като нямаме признаци викаме защо нямаме,когато ги имаме се питаме защо ги има... Simple Smile Късмет на всички бебеправещи Praynig

# 53
 Hug здравейте и от мен ,2-ри ден след трансфера ,и аз нямам никакви болки и усещания.. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Успех на всички и дано има само положителни тесчета Praynig newsm17 newsm17 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 54
shoko Много ми се иска,но може би ако бях в България ,тук дават дата и трябва на нея защото здравната каса няма да го поеме а е и много скъпо,мисля, че няма смисъл за 4 дни да бързам,ще изчакам какво да правя

# 55
Здравейте,искам.да.попитам.дали.задължително.трябва.да.има.зацапване.при.имплантация?
Извинете,че.пиша.така,но.клавиатурата.нещо.се.прецака.

# 56
Хей ,хей Звездичкеееее,това че имаш силни ПМС не значи че не се е получило.Вие да знаете аз какви силни пмс имах ,бях сигурна че ми идва всеки миг ,както всеки месец преди цикъл,повярвай не се разкичават пмс и бременните симптоми.Единственото което в последствие осъзнах че е различно беше белега над пъпчето ми от лапарото,бялата чертичка ,тоест белегчето ми стоеше някак в по разпъната форма Simple Smile.Звездичке пусни си вече кртвен ,не се мъчи .
Кремче,почивай активно и след седмица те чакаме с +++++++
Сонче,ми рано е мила за усещания ,не че е задължително да ги имаш де.Мисли положително  Praynig.
Ани ,ми още утре прави теста и хич не чакай ,кръвния ще покаже вече .Как траете незнам .
Не Теа ,не е задължително да има зацапване при имплантация/При мен имаше на 11 ден след трансфера.Ама повечето май нямат .

# 57
Здравей tony.la Simple Smile ,.Днес ми е 11 ден след трансфера на две замразени, три дни след трансфера започнаха да ме болят гърдите ,от вчера имам менструални болки и се бях подула.Днес усещането вече е ,че нищо не е станало,много съм раздразнителна от една седмица Но това нищо не означава!Като нямаме признаци викаме защо нямаме,когато ги имаме се питаме защо ги има... Simple Smile Късмет на всички бебеправещи Praynig
Здравей, ZVEZDICHKATA,
както разбирам сме в едно и също положение като дни и състояние. Дано снежковците ни се справят. Ние каквото можем- правим, другото- Божа работа. Аз скучая доста, защото съм вкъщи и почти не излизам и разбира се само се вглеждам в себе си.  Rolling Eyes

# 58
ZVEZDICHKATA Стискам палци да са за хубаво, ПМС имах и аз и преди, и след положителния тест...   Praynig  Hug
*Tea* , имплантацията при мен беше без зацапване  Hug
kremche83  Hug симптомите нито са задължителни, нито са постоянни ... Wink  Hug Втори ден е рано за симптоми, много рано. Желая ти успех! Hug
ZVEZDA  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
За всички чакащи момичета в темата:  babydust7 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover babydust7 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed babydust7 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 59
krisi72 мерси много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт