Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Петя78,благодаря за съвета ти  bouquet,но явно не си ме разбрала.От откриването на проблема гълтам еутирокс75 до този момент,а на всеки 6месеца пускам ТСХ и посещавам ендокриноложката си.В момента обаче тя е извън Бг. и затова попитах тук Simple SmileТо с толкова много хапчета се обърква вече човек-какво може и какво не smile3555Благодаря ти още веднъж и лека и спокойна бременност ти пожелавам  love001

# 331
miryana_gm ,почвам да стискам палци още от сега и вярвам ,че утре ще ни зарадваш с мноого положителен резултат  love001

# 332
  • Русе
mon_shery , явно не съм те разбрала добре, не знам защо помислих че си го спряла Еутирокса. По принцип ако имаш хипофункция на жлезата, т.е. недостиг на хормона, той не само не се спира по време на бременност, но и нуждата от него е по-голяма. Другото което знам е, че ТСХ се изследва всеки месец по време на бременност. Аз не разбрах точно, дали си с Хашимото, но все пак съвета ми е консулт с ендокриноложката ти, дано се върне скоро в България. Стискам палци за лека и безпроблемна бременност.
miryana_gm стиснати от мен палчета за едно хубаво тройно ЧХГ утре.  Praynig

# 333
  • София
Привет мили момичета. Моето чудо май се случи  Wink. Днес, 17 ден от трансфера, ЧХГ ми е 1412,99. Мислите ли, че са близнаци? Честно да ви кажа, аз все още съм в шок и не мога да се зарадвам. Започвам да си мисля дали не е биохимична, дали всичко ще е наред до понеделник, когато ми е прегледа при доки.

От сърце желая на чакащите резултати и вашите чудеса да се сбъднат и да имаме спокойна и лека бременност всички!!! Хайде, Дядо Коледа, започвай да раздаваш ранни подаръци!

EFP 1stroller  ylinfant smile3504 santa2

# 334
  • СОФИЯ
pycalina честито мила, и без мрачни мисли. Стойностите са достатъчно високи за да са близнаци, дано пожелавам ти го   bouquet  bouquet

# 335
  • София
Еееее,супер резултати тези дни  Grinning pycalina ,честито!!!!! Височка е стойността,макар и за 17-ти ден,така че,спокойно може да са две...случва се и едно с такива,но,най-важното е,всичко да е наред и да се развива добре  Hug

# 336
Лелеееее тук е завалял дъжд от положителни тестчета newsm44.Браво момичета!Само така!Честито на всички  bouquet!Дай боже на всички чакащи такива резултати! Praynig

# 337
Руcalina, страхотна новинка!! Hug Не се притеснявай и всичко ще е наред! Heart Eyes

# 338
Честитооо и дано да са две бебенцата
даа стискайте че аз тука с какво ли не се занимавам ама нещо не мога да спра да мисля какво ще стане ейй повярвайте ми такова чакане не съм правела за никщо никога а камоли толкова да се вълнувам знам че ще си засляжава  Heart Eyes

# 339
pycalina, леле, какво бомбастично число  Grinning!!! Честито, мила  newsm44! Дано всичко завърши благополучно  Praynig Praynig Praynig
Magic, честито ти на тебе  Grinning, пожелавам същото като на pycalina  Praynig Praynig Praynig.
miryana_gm, болката не означава нищо конкретно, но дано е за добро  Praynig Praynig Praynig
bugi, то щото ембрионите ще се делят по графика на ембриолога и щото се делят еднакво в лабораторията и при теб  Crazy. Хубав ембрион е онзи, който стане човече и се роди след девет месеца, а не онзи, който ембриолозите решат. И като е решил да бъде откровен, да беше такъв докрай и да си беше казал как непрекъснато се раждат прекрасни деца от "лоши" ембриони и никакви от "перфектни"  Wink. Не си го слагай на сърце, ами си се грижи за тях и разкравай лошите мисли от главата си  Hug

Дано продължават все така да валят положителни тестчета, дано  Praynig Praynig  Praynig

# 340
mon_shery, Darlena, благодаря ви от сърце за подкепата Hug Hug Hug
pycalina, честито и на теб, страхотен резултат smile3501

# 341
Момичета може ли да ви задам малко път въпрос от 2-3 дена си меря температурата и постоянно е 37,1-37,2 дали е нещо притеснително това как мислите или е от нещо друго може ли да е от утрогестана кото си слагам а  Rolling Eyes

# 342
Момичета може ли да ви задам малко път въпрос от 2-3 дена си меря температурата и постоянно е 37,1-37,2 дали е нещо притеснително това как мислите или е от нещо друго може ли да е от утрогестана кото си слагам а  Rolling Eyes

Първите 3 месеца от бременността жената има точно такава температура Simple Smile Нормално е, за да му е топло на бебчето Hug
И аз имам толкова Simple Smile

# 343
  • София
miryana,от утрогестана е,всички я имаме след трансфер с тези хапчета

# 344
Мерси много за успокоението bugito дано да е точно от това  Hug Praynig дааа може и от него да е сега четох че имал такава реакция hrisi

Общи условия

Активация на акаунт