Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
здравеите момичета поздравления за  :EFP успеха до края а на чакаштите newsm10 newsm51

# 346
pycalina, Magic Woman  Честито! Лека бременност и щастлив финал!  Hug Praynig  bouquet Hug Praynig  bouquet

# 347
Криси, още не мога да се отпусна, докато не мине и кръвният! Confused Благодаря ти за милите думи! Hug

# 348
Magic Woman, ще мине и то с хубав резултат  Praynig, после ще чакаш да видиш точица, после - сърчице ... дългото чакане си е дълго чакане ... и много щастливо.    Wink  Laughing  Praynig  Laughing  Hug  Hug

# 349
  • в сърцето на моето Слънце
pycalina, Magic Woman , честито и от мен!
Magic Woman, всичко ще е наред! Simple Smile
Успешна бременност, момичета, а на чакащите, бързо да минат дните и после всички да ни зарадвате с положителни резултати!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 350
pycalina Hug честито и от мен...
Magic Woman, вярвам,че на кръвното тестче ще имаш едно мнооого хубаво число hug  love001
miryana,от утрогестана е ...и при мен тепературата е същата и се бях стреснала,защото деня преди трансфера бях дигнала тепература 38 ...и сега като видях ,че е 37.1 веднага звъннах на доки.. newsm53Той каза да не се притеснявам,че я имам заради лекарството. Hug

# 351
Благодаря Ви много да отговорите преди малко се върнах от лабораторията и дадох кръв ей сега си падна чакането и притеснението  Crazy после ще пиша какво е станало

# 352

miryana_gm newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 fingerscrossed fingerscrossed :вярвам ,че ще имаш едино мнооого хубаво ЧХГ  Hug

# 353
  • СОФИЯ
miryana_gm    fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed EFP EFP newsm17

# 354
pycalina, Magic Woman,честито.Лека бременност.
Мариана,теста ти ще е повече от прекрасен и положителен  Praynig.
А температурата ви незнам дали е от утрогестана ,ама май ще е  EFP. Peace

# 355
miyriana_qm успех  Praynig Praynig Praynig и само тарпение  ще има EFP EFP newsm44 newsm44 newsm44

# 356
miryana_gm стискаме палци,
и аз днес пуснах пак кръвен да видим как се покачва ЧХГ и сега така ми се е свило сърцето.

# 357
a_leks Hug Hug Hug
Пантерка,дано си добър оракул  love001

# 358
miryana_gm стискам палци:fingerscrossed: fingerscrossed fingerscrossed

# 359
Здравейте и от мен Simple Smile Днес ми е 3 ден от трансфера и много ми е замаяно, вие ми се свят като ходя и като лягам #Crazy Ходя през 5 мин до тоалетната и си ме наболава корема Sad

Общи условия

Активация на акаунт