Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Предварително се извинявам защото питането не е за тази тема, но не открих друга.
105 ден ми е от блокажа с Decapeptyl, и сега чакам вторият си цикъл след неуспешен опит, но вече ми е 45 ден. Според вас не е ли отминало вече действието на Decapeptyl - а.
Вече взех да с притеснявам да нямам някоя киста.
Благодаря предварително.

# 361
  • София
Ивка, при мен при подпбно закъснение на 2 рия цикъл след блокаж с лукрин Депо се оказа бременност. Тестче припикавала ли си?

# 362
Алекс,разбира се че ще е пораснало ЧХГ,ще видиш колко много за два дни.
Буги,тази зама1ност да не е от утроестана?През устата ли го приемаш?А може би заради всикчи лекарства които пиеш,не са малко все пак.Почивай ,пази бебчетата.
Ивка,аз не мога да помогна с инфо,дано се включат момичетата.

# 363
Иска ми се, но съм с оперативно запушени тръби.
Но от любопитство може да си напрявя едно, тъй или иначе нищо не губя.

# 364
Буги,тази зама1ност да не е от утроестана?През устата ли го приемаш?А може би заради всикчи лекарства които пиеш,не са малко все пак.Почивай ,пази бебчетата.

Слагам си го утрогестана е пиа само дуфастон и фолиева киселина, аспирин пр. и но шпа, но знам, че не е от тях. Много странно Thinking

# 365
Здравейте, момичета !
При мен нещата май няма да се случат Sad в момента кървя и си е точно МЦ според мен. Чудя се дали утре да правя тест или в неделя, когато е 14 ден от трасфера, май няма значение вече.

# 366
Аз честно казано нямам голяма надежда Confused Първо доктора каза, че имаме 3 перфектни ембриона, сложиха ми два, а третия щяха да го замразят. После ембриолога каза, че до трансфера не са се разделили повече и не замразиха третия, а на другия ден доки ми каза, че 3 ембрион е спрял да се развива. Така че не знам за тези в мен Cry

# 367
Ох Буги при мен така беше и при двата трансфера, уж се делят добре и в последния момент става нещо и спират да се развиват.
Аъ тези които не ги връщат се редуцират, ноооооооо винаги има шанс не се отчайвай преди да видиш цикъл.

# 368
Ох Буги при мен така беше и при двата трансфера, уж се делят добре и в последния момент става нещо и спират да се развиват.
Аъ тези които не ги връщат се редуцират, ноооооооо винаги има шанс не се отчайвай преди да видиш цикъл.
Мерси Ивкааа, но и след изказването на доки "...да се надяваме, че поне единият ембрион ще се развие....." направо изгубих вяра Cry

# 369
  • София
Теа,пусни си все пак теста,за да си сигурна. Имаше ,преди време,няколко момичета с доста обилно кървене и с положителен тест,едновременно с това  Praynig

# 370
ami momi4eta narevah se edno hubavo mai mi mina ve4e na 10 den hormona mi e 0,39 koeto prosto ni6to ne e i mi stana mnogo gadno no ni6to ne moga da napravq za tova dano drugiq mesec da e .... Vse se nadqvah 4e 6te imam kasmet no qvno ne.....aide momi4eta uspeh i dano pri vas da e stanalo 4udoto qvno za men nqma da ima podarak za Koleda Cry  Heart Eyes vsi4ki i stiskam palci

# 371
miryana_gm съжалявам Sad

Момичета излезе ми резултата - 145,90, нали е добре?Преди по малко от 48 часа го изследвах-някъде през 44 часа и от 63,46 е станал 145,90.Сега ме притеснява,че и ТСХ е скочил много 4,55, а преди процедурата го държах към 0,16, моля ако някой има gsm на Начев да ми го прати на лично съобщение.

# 372
  • София
miryana_gm съжалявам Sad

Момичета излезе ми резултата - 145,90, нали е добре?Преди по малко от 48 часа го изследвах-някъде през 44 часа и от 63,46 е станал 145,90.Сега ме притеснява,че и ТСХ е скочил много 4,55, а преди процедурата го държах към 0,16, моля ако някой има gsm на Начев да ми го прати на лично съобщение.

0888896843, веднага му се обаждай

# 373
Аз честно казано нямам голяма надежда Confused Първо доктора каза, че имаме 3 перфектни ембриона, сложиха ми два, а третия щяха да го замразят. После ембриолога каза, че до трансфера не са се разделили повече и не замразиха третия, а на другия ден доки ми каза, че 3 ембрион е спрял да се развива. Така че не знам за тези в мен Cry

bugito и при нас беше така - от 11 перфектни ембриона, на 5-ти ден ембриолозите казаха че се развивали по бавно и не са подходящи за замразяване  Sad колко рев изревах този ден немога да ти опиша, мислех че същото се отнася и за трасферираните..... тази мисъл все още ме тормози  Cry
Трябва да вярваме, трябва да сме положителни ...горе главата!  Hug
Дано видим положителния резултат скоро скоро  Praynig Praynig Praynig

# 374
  • София
a_leks,добре е,чудесно си расте. Сега-още повече късмет  Praynig и търпение до първи преглед и срещата с точица Hug
miryana, Hug

Общи условия

Активация на акаунт