Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Sharky*  сега ще звъня, благодаря ти.Много ли е висок? Направо доста се притесних.

# 376
  • София
Аз бях с 3.5 (скочи от 1.98 преди бременността) в момента, в който установих, че съм бременна. Обадих се на д-р Начев, прие ме на другия ден, погледна ми кръвното изследване и каза веднага да вдигна дозата (моята беше 25 мг, стана 50 мг).

След това трябваше да се тествам на 03.11, обаче тогава вече беше след кюртажа и аз не се тествах. Сега набирам ентусиазъм на се занеса до някоя лаборатория да видя колко е, обаче съм скапана от работа (+ тъпи инфраструктурни проблеми покрай нея) и изследването на ТСХ съм го оставила за по-хлабави времена.

# 377
Sharky*  благодаря ти, говорих с него, каза да вдигна дозата на 125 ( аз сега съм на 100) до понеделник и в понеделник съм при него.

# 378
  • СОФИЯ
Момичета когато започнах с процедурите започнах заедно с Алекс, Бибчо, Крики, Шоко, Ванеска, Хътчето две от мацките вече са бременни и скам на Алекс и Бибчо да пожелая леки бременности и успешни финали. Момичета много Ви обичам и се радвам за вас  Hug Hug Hug Останалите продължаваме да се борим, нали момичета  Praynig Praynig Praynig Следващите ще сме ние, знам го  Praynig

# 379
Теа,пусни си все пак теста,за да си сигурна. Имаше ,преди време,няколко момичета с доста обилно кървене и с положителен тест,едновременно с това  Praynig

Хриси, мерси мила, ей сега направих теста, но е отрицателен за съжаление ! Sad

УСпех на всички момичета ! Heart Eyes Hug

# 380
  • Варна
*Tea* много съжалявам мила ех ако имаше начин никой да не изживява болката от неуспеха Hug

Миеринче абсолютно си права продължаваме и ще успеем аз днес говорих с док каза че можем да стартираме най рано след два цикъла сиреч около края на януари началото на февруари и тъй като аз имам рожден ден на 23,02 а милото на 07,03 мисля че тогава ще чакаме най-хубавия подарък и ще успеем

# 381
Mierin, разбира се че ще успеем и ние, щом вече има положителни резултати от нашата групчка ние ще ги последваме съвсем скоро,време е и за нашия ред. аз чакам да ми дойде, свърших с противозачатъчните вчера и до 3-4 днитрябва да ми дойде и  ако всичко е наред с хормоните започвам с първия си ин витро..надявам се след 1 год стимулации и 3 неуспешни инсеминации най после да стане. вярвам го наистина

# 382
Утре ще ми е пункцията и се надявам всичко да мине добре и скоро да се присъединя към вас чакащите.Да ми стискате палци защото ще имам нужда от тях имам си цели 25 фоликулчета .

# 383
*Tea* много съжалявам мила ех ако имаше начин никой да не изживява болката от неуспеха Hug

Миеринче абсолютно си права продължаваме и ще успеем аз днес говорих с док каза че можем да стартираме най рано след два цикъла сиреч около края на януари началото на февруари и тъй като аз имам рожден ден на 23,02 а милото на 07,03 мисля че тогава ще чакаме най-хубавия подарък и ще успеем

Шоко
, мерси, мила ! Hug

Сигурна съм , че ще получите най-желания подарък с твоя любим ! Heart Eyes

# 384
Tea*,miryana_gm знам,че думите са излишни Hug просто знайте ,че не сте сами в болката си.Пожелавам ви това да е последният ви неуспех.

# 385
scruffles, от сърце ти пожелавам да видиш  EFP Hug
Аз излезнах да се поразходя малко и така ми се втвърди корема, че едвам ходех Sad
Може би, ако нямаше нищо вътре, нямаше да имам такива контракции Praynig

# 386
 *Tea*, miryana_gm,  Hug Hug Hug Сигурна съм, че другият път ще успеете Peace

# 387
Здравейте момичета, днес ми 10 ден от трансфер на 3-ти и теста ми показа 50,25. Оххх страх ме е да се зарадвам но съм оптимист и се надявам този път да е различно... Как мислите дали да го пусна пак след няколко дни?

# 388
  • Варна
Здравейте момичета, днес ми 10 ден от трансфер на 3-ти и теста ми показа 50,25. Оххх страх ме е да се зарадвам но съм оптимист и се надявам този път да е различно... Как мислите дали да го пусна пак след няколко дни?

newsm44 браво честито задължително пусни нов след два дни и дано резултатът е поне троен

# 389
Утре ще ми е пункцията и се надявам всичко да мине добре и скоро да се присъединя към вас чакащите.Да ми стискате палци защото ще имам нужда от тях имам си цели 25 фоликулчета .
            СОФИЯЯЯЯЯЯЯ  и от тук ти стискам палци знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт