Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
*Tea*, miryana_gm съжалявам момичета... hug hug бъдете силни... Hug Hug Hug
Marzelivka69  smile3501 за хубавия резултат...желая ти следващия да е с двойно ЧХГ  newsm10
sofiaaa желая ти успех утре....да извадят най-хубавите и качествени яйцеклетки fingerscrossed

# 391
*Tea*, miryana_gm, много съжалявам  Hug Hug Hug. Ще ми се да има по-малко тръни по тоя нелек път, но уви  Hug. Не се предавайте и не губете надежда  Hug.
shoko, супер си миличка, отлично се справяш  Heart Eyes. Отдай се на хубави празници сега, два месеца ще се изтърколят много бързо и ви пожелавам да запомните с най-хубавите спомени предстоящите рождени дни  Wink
Marzelivka69, резултата ти е прекрасен за 10-ти ден  Party Party Party, пожелавам ти да расте по учебник.
bugi, дано са за хубаво тези симптоми  Praynig.

Приятна събота и неделя на всички   bouquet и дано добрите новини са много повече на брой от лошите  Praynig

# 392
Благодаря за подкрепата, момичета !
Аз май ще спра до тук, все пак си имам една малка принцеса, пак благодарение на ин витро. Много ми идва вече и напрежението и всичко останало..
Успех на всички, всички вие, които не спирате да се борите, заслужавате тази огромна радост ! Heart Eyes Hug Praynig

# 393
*Tea* не се предавай мила ако искаш да имаш и второ детенце .Когато това стане ще видиш ,че всичко отново си е заслужавало  и ще забравиш през какво си преминала .

# 394
*Tea*,ако трябва почини си няколко месеца....изкарай си спокойно празниците и им се наслади пълноценно...всички знаем как боли от неуспеха,но нали знаеш надежда винаги има hug hug hug spoko spoko spoko Hug Hug Hug
sofiaaa,как мина пункцията?  love001

# 395
Пункцията мина добре и си имам 15 яйцеклетки.Този път бях по спокойна .Дано утре ме зарадват с оплодени - не е важно да са много ,а да са добри. И скоро да се присъединя към темичката!
  Лошото е ,че белтъчната ми диета продължава докато реши лекаря .Но тамън ще  отслабна няколко килца не е лошо и това .

# 396
Браво мила Hugще стискаме палци за хубави,оплодени и разделени яйцеклетки newsm17 newsm17 newsm17
При мен си беше едно фоликулче и само в него ми беше надеждата Rolling Eyes ...пък ще се види резултата след седмица дали или.....
А защо си на белтъчна диета?

# 397
mon_shery има много случай със 1 ембрион и криси е пример за това .Затова ще ти стискам палци за да видиш в най-скоро време  EFP  Важното е да си вярваме ,че сме бременни до доказване на противното . На такава диета съм понеже имах между 21 и 25 фоликула и съм с ПКЯ и има опастност от хиперстимулация. Затова лекаря веднага ме подложи на диета и за сега нещата са добре и дано за напред да са добре и да не се стигне до там .

# 398
Здравейте, момичета, искам да попитам какво е влиянието  на ТСХ при бременност.Аз съм с полож тест,  този хормон съм го изследвала през юли и е бил в норма, но сега никой не ми е казал да го изследвам и започвам да се притеснявам.И още нещо-знаете ли нещо за неупогена, сега ми го слагат. Благодаря и успех на всички!!!

# 399
sofiaaa, и аз съм на това правило...докато не дойде датата на теста ще си почивам вкъщи и ще си хапвам какво ми душа иска  smile3521 Дано утре да те зарадват много с новината,че са се оплодили newsm17 ще чакаме да пишеш Simple Smile Разбрах те за диетата...не съм запозната много с ПКЯ ,но предполагам диетата ще е временна...хапвай си каквото разрешава доки Hug
ani_y,доколкото разбрах ТСХ се покачва по време на бременност...а ако се покачи не е добре...консултирай се с доктора си най-добре... Simple Smile

# 400
  Разбирам Теа,защото наскоро 2.11 минах през мисед аборт.Чувствата са много странни,раздвоени.И аз имам момче на 10 от ин витро,но сега искам и второ,но...
 Ще почина до месец март и пак съм на старта.
 Много е тежко ,но ако силно го желаеш не трябва да се отказваш !!!

# 401
  • Sofia
Да се включа и аз към мамите дето имат по едно дете ин-витро и искат второ. Ние успяхме с второто слънчице сравнително бързо, но аз си бях решила, че пробваме 2 пъти и ако не стане...спирам. Нямаше да имам сили и нерви да продължа като се има предвид, че докато се роди първото ни дете беше 6 години ходене по мъките. До голяма степен я разбирам Теа.

# 402
Здравейте момичета и от мен и аз съм в редиците на чакащите  Hug седми ден от трансфер ми е на 30,11 ще правя кръвния дано има много положителни тестчета  Heart Eyes За първи път ми е и малко ме е стах от резултата , искам да ви попитам нещо след стимулацията ми имам увеличени ячници и аз съм на белтачна диета ,но забравих да питам доки кога общо взето ще се върнат в нормалните си граници изпитвам леки болки всеки ден почти от трансфера от време на време имам нещо като лек бодеж в матката незнам какво да мисля .
Званях на докторката ,но не ми дигна телефона ще се радвам ако някое момиче ми отговори

# 403
  • София
tonita,късмет и да се отчетеш с чудесно,положително ЧХГ   Praynig Hug . Яйчниците се връщат към нормалните си размери в различен диапазон. Ако има бременност,ще стане доста бавно,ако не настъпи,до към средата на другия цикъл се оправят.Нормално  е да изпитваш болки,явно имаш и лека хиперстимулация,но,щом е само това,като дискомфорт /а то,наистина е най-малкото,което може да се случи  Peace/ няма от какво да се притесняваш

# 404
Благодаря за отговора миличка дано всички които чакаме да се отчетем с хубаво ЧХГ  Hug чаканете е дълго ма няма как ще търпиме.

Общи условия

Активация на акаунт