Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 743
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • СОФИЯ
shoko  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 77
Благодаря ви момичетатази сутрин ме боднаха слетобед резултата в паника съм вече
Flowers Four Leaf Clover shoko, дано КЪСМЕТЪТ да е с теб!!!

# 78
  • в сърцето на моето Слънце
shoko, късмет и от мен! Стискам палци и чакам добри новини!  Hug Hug Hug

# 79
shoko  много стиснати палци от мен

# 80
Алексче, ти кога си на тест ?

# 81
 shoko стискам палци!Момичета като не ме боли -защо не ме боли,като ме боли-защо ме боли няма угодия.От сутринта имам някъкви предменструални болчици   и най странното е,че ме боли само едната гърда абе аз съм инвънземна Joy не мога да ходя до WCто и нямам апетит.Толко от мен за сега.

# 82
shoko, чакаме да ни зарадваш  Praynig

Стискам палци много силно!

# 83
shoko,стскам палци  Praynig Hug Praynig

# 84
shoko,  Hug  Praynig моля се за теб  Praynig

# 85
  • Солун/Велико Търново
Здравейте момичета , извинявам се ,че така нахлувам в темичката:)Имам един въпрос .. ЧХГ 380 на 11 ден след трансфера .. има ли вероятност за близнаци?

# 86
Sigma  чак края на месеца 30.11.Върнаха ми ги на 5-ти ден, едно прясно и 2 замразени( едното от замразените беше тръгнало да се излупва Simple Smile шегуваха се, защото беше тръгнало да излиза от обвивката си(не съм много наясно, но така изглегдаше).

# 87
# 88
Здравейте момичета , извинявам се ,че така нахлувам в темичката:)Имам един въпрос .. ЧХГ 380 на 11 ден след трансфера .. има ли вероятност за близнаци?
Според мен има много голяма вероятност! Честито! Лека бременност и щастлив финал! Hug

# 89
  • София
Шоко,  Praynig изпращам ти много +++ енергия. С теб сме.

Общи условия

Активация на акаунт