Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 743
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
shoko, Praynig Praynig Praynig за добри новини.

# 91
  • Пазарджик
Момичета, малко бебешки прашец от нас babydust7 babydust7 babydust7
shoko късмет fingerscrossed fingerscrossed

# 92
  • Варна
момичета абсолютна 0,00

# 93
  • СОФИЯ
shoko миличка  Hug Hug Hug Толкова се надявах да е станало........мамка му  #Cussing out #Cussing out

# 94
  • в сърцето на моето Слънце
Е, не! shoko, сила и кураж, мила! Това ти трябва сега!  Hug Не знам какво да кажа, а и няма смисъл всъшност...

# 95
# 96
  • Варна
обадих се в клиниката и ми казаха да изчакам до вторник за нов тест да не спирам лекарствата защото било рано и можело по късно да започне да се отделя хормона не знам аз тотално се обезкуражих

# 97
 shoko, кой ден след трансфера ти е?

# 98
  • СОФИЯ
Дарленка мисля вчера беше писала милата, че днес е 10 ден.

# 99
  • СОФИЯ
момичета аз утре 10ти ден мисля да пусна тест вече нямам никакви симптоми доста ме е страх

# 100
Мерси за инфото, Миеринче!

На мен ми се струва, че кръвен трябваше да покаже досега, но щом лекарите казват да повториш, направи го, shoko. Миличка, горе главата, с теб сме, не си сама  Hug Hug Hug

# 101
Shoko горе главата и смело напред!

# 102
  • София
shokoHug  Hug  Hug абсолютна 0 на десети ден,ми се вижда съмнителна тепърва да расте  newsm78,при положение,че според лаборантката в нашата клиника 0 на пети ден,си е почти 99% гаранция за неуспех на десети,ноооо,лекарите трябва да се слушат  Tired

# 103
  • Варна
абе и аз не вярван ама какво да се прави до вторник има 4 дни вече се чудя дали като ми дойде да не пробваме с едно инвитро на ЕЦ защото док сигурно няма да се навие на стимулация веднага

# 104
Shoko  Hug Hug Hug Hug Hug
Ооох, идва моят ред за тест!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт