Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 751
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
tony.la, кой ден ти е? Аз съм 12 и мн ме е страх да направя тест? Дали уринарен ще покаже, как мислите?

# 106
ШОко,знаеш,че много съжалявам.Толкова силно ти желаех късмет.Щом са ти казали ще чакаш. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
tony.la, кой ден ти е? Аз съм 12 и мн ме е страх да направя тест? Дали уринарен ще покаже, как мислите?
Здравей, ani_y, 13-ти ден, ако не броя деня на трансфера- 5-ти ноември. Казаха ми да направя тест на 15-ти ден. Може да отчете, може и не. Ако направиш, не сприрай лекарствата при отрицателен. Раничко е. Трябва да минат 2 седмици.

# 108
  • София
Аз съм 12 и мн ме е страх да направя тест? Дали уринарен ще покаже, как мислите?
Много е вероятно,ако го докараш на блеееда чертичка,нещата да са станали,но отрицателен,в случая,няма да е категоричен

# 109
# 110
Благодаря ти , hristina21, сигурно ще чакам 17 ден, както ми каза док, колкото и да ми е трудно.

# 111
Aни,Тони,хич не е рано за тест,кръвен особенно,дори и уринарния може да покаже ,въпреки че за него може да се почака за по сигурно.вие си знаете,щом можете да търпите Peace'.
Шоко Hug,миличка,кураж .Виждам че си готова отново.Смело напред.

# 112
Аз нали съм си мазохиска  #Crazy ,пуснах днес кръвния,който порди географско разположение на града  smile3511 ще излезе в понеделник,в деня в който трябва да правя пикливия по указания на доки.Нямам какво да кажа просто  smile3505 .От вчера имам някакви откачени осещания.Нещо ми пробълбуква корема,а и нещо в стомаха горе ме дразни.Още несъм връщала ...... smile3505 .Нямам болки в гърдите,само подути,чат-пат болчица в яйчниците.Дали нещо от лекарствата ми се гади????Луда работа,мине едното,сега ново 20-ет  smile3512

# 113
Шоко, безкрайно съжалявам и ми е мъчно  Cry Кураж и и смело напред  - какво друго да кажа Hug
Aни,Тони,хич не е рано за тест,кръвен особенно,дори и уринарния може да покаже ,въпреки че за него може да се почака за по сигурно.вие си знаете,щом можете да търпите Peace'.
Шоко Hug,миличка,кураж .Виждам че си готова отново.Смело напред.
Ани и Тони и аз покрепям мнението на Пантерка. Уринарен на 12-13ти  би показал бледа черта. На мен на 11 ти ден ми е показвал бледа, но изразена черта.

# 114
  • Русе
Аз съм на мнение, че трябва да се чака датата, на която е казал доктора за тест. Когато се прави по-рано, може да е фалшиво отрицателен и препоръчват примерно да се повтори след 4 дни, а какво чувства пациентката в тези 4 дни, аз лично не бих могла да издържа такива 4дни. Предпочитах да съм в пълно невидение, но да си дочакам деня, отколкото да изживея едни кошмарни дни до пускането на втори тест. Всеки сам си преценява, кое е най-добре за него.
Пожелавам късмет на всички чакащи тестчета, дано час по-скоро да видите  EFP и на финала здрави и пухкави бебенца.  Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 115
Ето че не се стърпях и направих уринарен тест тази вечер- на 13-ти ден. Отрицателен. Не ми остава нищо друго, освен да се надядам, че съм избързала.  Sad

# 116
 tony.la  Не трябваше ли с сутрешна урина да го направиш

# 117
tony.la  Не трябваше ли с сутрешна урина да го направиш
Не издържах, а и пише, че отчита по всяко време. Уж.  Confused

# 118
ще му баят ли на този резултат newsm78 Много неприятно... Thinking

# 119
ZVAZDA мен така силно ме реже ниско долу ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт