Дългото чакане след трансфер - 9

• 51 744
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Да shoko и аз така не съм много коледно настроена но започвам мисля тази седмица дори за подаръци да ходя че да се разсейвам и на работа и дано по бързо да минава времето че пак да започвам на 14 декември успях да се вмъкна в графика на Стаменов че да го питам какво ще се прави и защо така не стана защото беше много сигурен че ще се получи  Confused

# 601
shoko, miryana_gm, трудно е, но гледайте смело напред, най-хубавото е пред вас. Никой не знае каква ще е следващата Коледа  Wink.
bugi, замайването е от утрогестана, дръж се до утре.  Hug
kriki, запази оптимистичното настроение, може само да ти помогне  Hug

# 602
Благодаря ви момичета  Hug пожелавам на всички да видите такова дори и по високо ЧХГ .. Hug Hug Praynig

# 603
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Момичета ,
кръвния от днес е 20.94 на 9 ден от трансфера. Още не мога да го възприема, но е факт. Вярвайте,че ще успеем всички! Най-желаните мъничета са нашите и няма начин да не дойдат при нас !!!  bouquet

# 604
  • Варна
Undisclosed Desires честито   bouquet

# 605
Undisclosed Desires, това е страхотно Hug

# 606
Undisclosed Desires честито мила  Hug  bouquet
Много си права - най желаните бебчета са нашите и няма начин да не се получи  Praynig
Охххх просълзявам на всеки положителния резултат и сърцето ми се свива за всеки неуспешен опит  Hug
Но трябва да вярваме, че мечтите ни се сбъдват! Желая го от цялото си сърце на всички вас които чакат и се борят за сбъдване на най-съкровенната ни мечта - Бог да ни благослови и да гушнем нашите толкова желани бебчета!!!  Praynig

# 607
Undisclosed Desire браво много хубава новина.
kremche83  Hug много сериозна цифра. Много хубави моменти да имате и двете.
За не успелите не се отказвайте, това не е бил вашия път. Повтарях си го всеки път когато не ставаше, но идва реда на всеки. Не трябва да губим вяра  Praynig.

Аз утре съм на лекар да видим сакчето. Дано всичко да е наред. Малко ми е притеснено....

# 608
  • в сърцето на моето Слънце
Еха, еха! Валят добри новини тук! Ох, дано не спират! Praynig
Undisclosed Desire, kremche83  , браво, момичета!
shokoHug Мила, всичко ще завърши добре накрая, ако не е добре сега, значи още не е свършило! Вярвай, мила!  Hug

# 609
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Undisclosed Desire браво много хубава новина.
kremche83  Hug много сериозна цифра. Много хубави моменти да имате и двете.
За не успелите не се отказвайте, това не е бил вашия път. Повтарях си го всеки път когато не ставаше, но идва реда на всеки. Не трябва да губим вяра  Praynig.

Аз утре съм на лекар да видим сакчето. Дано всичко да е наред. Малко ми е притеснено....
Не се притеснявай! Не , че аз самата съм спряла да се притеснявам-та това е само почти началото!!! Но наистина трябва да вярваме повече в щастието, което заслужаваме  Hug Hug Hug

# 610
Undisclosed Desires честито.Видя ли ,че ще е за хубаво .Нека само хубави новини да има покрай тези хубави празници,а догодина и при неуспелите успеха да ги връхлети със всичка сила .И на нас ще се случи чудото само трябва да вярваме и да се бориме .

# 611
Undisclosed Desires, честито мила, много добро начало  Grinning Grinning Grinning. Дано всичко завърши повече от успешно  Praynig Praynig Praynig
Мързеливке, не се притеснявай, дай малко спокойствие на бебо (щото аз видиш ли хич не се притеснявам за повторния кръвен утре  Whistling). Но сме длъжни поне да опитваме  Hug Hug Hug

# 612
Момичета да ви питам, чувала съм че когато жената е бременна не е желателно да се преглежда вагинално? Вие знаете ли нещо по въпроса?  Embarassed
Чудя се заради това прокървяване ако отида при док той ще ме прегледа, ама въпроса е какво ще види, ое е рано за каквото и да било а пък може да се нарушат нещата вътре........ Rolling Eyes Thinking

По принцип чак на 09.12 петък трябва да сме на преглед за точица. Дали да чакам и да психясвам от притеснение и да правя тестове през ден  Embarassed или да отида на преглед????? Аз миналата седмица му звънях на док всеки ден в панически страх и вече ме е срам да го притеснявам, увеличи ми лекарствата, каза да лежа и така....какво повече?!?!

# 613
Darlena, Undisclosed Desires, kremche83, честито!  Hug   bouquet Hug   bouquet  Hug   bouquet
scruffles, като казваш "да се преглежда вагинално", преглед с вагинален ехограф ли имаш предвид?  Мен доскоро ме преглеждаха само с вагинален и не разбирам защо да "не е желателно". При прегледа с УЗ, когато е рано за точица, може да се отчете по-дебела маточна лигавица, което също се приема за признак за бременност... Каквото и да решиш - успех и се пази  Hug

# 614
Undisclosed Desires.честито.Видя ли че зацапването ти си има причина Hug.Пази се сега и след няколко дни ще видиш точицата или точиците.
Буги,стискам палци днес за хубаво чхг.
scruffles ,на този ранен етап освен с вагинален почти никой не преглежда с друг ехограф,тъй като е рано и няма да се види.Права си че сега и да отидеш док няма да види нищо ,щом знае за състоянието ти слушай го и пази леглото.Много ли е зацапването?Ще спре ще видиш.
Мързеливка,стискам палци и за теб днес.

Общи условия

Активация на акаунт