MAC & Sephora - 4 тема

• 67 399
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Новата колекция на Мас е страхотна, но аз не си избрах нищо този път, защото имам подобни неща. Харесах обаче страшно зелените сенки, който били свършили естествено два часа след пускането им. Намерих им обаче веднага заместител.

# 706
Много са готини зелените сенки....признавайте кой успя да ги купи Grinning
Цялата колекция е много хубава, аз всех типичните за мене продукти: хайлатер пудрата и един руж

Утре като ги пробвам ще пиша как са Peace
Хайлайтера седи горе долу така. То си е по-скоро руж
Скрит текст:

# 707
  • София
Жаки,приличат ли си цветово и като ефект  двата продукта ,които си взела ?

Аз исках да те попитам  Springsheen , ли беше ружът , който ми препоръча?  Blush

Аз съм пас, тази колекция ще я пропусна.
Имам 20 % за Сефора и не зная какво да си купя..  hahaha Да си имам проблема.

# 708
О не си само ти, аз също не знам и няма нищо да си купя. Те важат обаче до 30 Юни така, че има време.Mr. Green Имам и от другите подаръци, но и те не ми се вземат.

# 709
  • Belgium
Намаленията в Сефора мисля, че важат до края на май  Thinking

# 710
Не смс-и се пускат дотогава, а вземанията на спечелените неща важат до 30 Юни. В сайта им погрешно е написана друга дата.

# 711
  • в 1001-та нощ
Wink и аз имам да взимам подарък  Hug направо бях забравила  ooooh! ooooh! ooooh!

# 712
  • Belgium
А ясно  Laughing

Аз си купих окоолочен крем и матиращи кърпички от Сефора, така че оползотворих промоцията  Laughing

# 713
  • София
От моряшката колекция нищо не ме грабва  Rolling Eyes Само червеното червило ми харесва, но трябва да мина да го пробвам защото съм сложна в това отношение.

В някоя Сефора дали сте мяркали изостанало Нейкидче? 5 пъти ходих да питам в последните 2 месеца и все няма, а после някой от форума каже, че си я е купил, аз тичам и пак я няма...  ooooh!  Crossing Arms

# 714
Аз вчера ходих до Сефора да си взема подаръка. Много се чудих какво да купя, от нищо нямам нужда точно сега и накрая взех ластичета за коса   Joy И слава богу имаше точно душ-крема, които исках да си взема  Mr. Green В момента съм си направила една колекция, понеже и за рд-то ми подариха 3  Party

# 715
Жаки,приличат ли си цветово и като ефект  двата продукта ,които си взела ?

Аз исках да те попитам  Springsheen , ли беше ружът , който ми препоръча?  Blush

Аз съм пас, тази колекция ще я пропусна.
Имам 20 % за Сефора и не зная какво да си купя..  hahaha Да си имам проблема.

Не бих казала, че си приличат. Ружа е много силно пигментиран, тъмен коралов свят с малко златно.
Хайлайтера поне от едно тестване ми се видя доста блед. Ще го пробвам утре и ще пиша пак как е.
Springsheen е ружа, за който си говорихме Peace Flutter

# 716
  • Плевен
Момичета, някой пробвал ли е бронзиращото олио за тяло на МАС ? Обадих се в магазина и си запазих едно, заедно с балсамче Au Rose и така чаканото червило Costa chic, но ми се иска да чуя и впечатления от "първа ръка" Grinning

# 717
Ние го пробвахме вчера с Жаки, много е хубаво.

# 718
  • Плевен
Ние го пробвахме вчера с Жаки, много е хубаво.

Aз запазих по-тъмното, нали няма едри частици ?

# 719
Да по-тъмното е хо-хубаво. Няма едри частици. Ще ти хареса. Hug
Точно като на ръката на Темпталия изглежда.
http://www.temptalia.com/mac-to-the-beach-body-oils-review-photos-swatches

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 10:42 от densi

Общи условия

Активация на акаунт