MAC & Sephora - 4 тема

• 67 402
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз съм, в цялата си прелест  Mr. Green

# 691
Аз съм, в цялата си прелест  Mr. Green
Според мен трябва да върнеш предишната снимка. Много си красива   ladyuu

Иначе по темата да ви се похваля  Mr. Green Отказах се от чакането за Costa Chic и реших да пробвам други варианти. И бях изумена като пробвах Ники. Оказа се, че ми седи страхотно. Много по-добре от Costa chic. Stuck Out Tongue Winking Eye Консултантката също беше на това мнение. Пробвах и други, но с друго не се получи същия ефект. След 2-3 дни се върнах и го купих и съм супер щастлива    jumpuu Майка ми също много ме хареса с него. Явно съм много особена щом тези червила, които масово отиват на всички, на мен не, а по-нестандартните ми седят добре.  Crazy

# 692
Banana Moon, честито Ники Flutter
Сега ако се покаже и слънце да може да го носиме Praynig Като е такова дъждовно и облачно не ми се носят нито Costa нито Nicki  Sad

# 693
Banana Moon, честито Ники Flutter
Сега ако се покаже и слънце да може да го носиме Praynig Като е такова дъждовно и облачно не ми се носят нито Costa нито Nicki  Sad
Мерси, Жаки  Hug

Да, времето определено влияе  Confused Аз тия дни нося само Pretty Please

# 694
  • София
Banana_Moon, мерси   bouquet Оставам си обаче с тази снимка. Тя е по-достоверна, другата е Фотошопната  Mr. Green
Коста и на мен ми седи потресаващо просто  ooooh! Добре, че реших все пак да го пробвам, да не се ядосвам, че го няма. А ники го взех без дори да си драсна на ръката от него, а се оказа, че ми отива страшно много  Crazy

Сега за мрачното време Creme Cup и Shy Girl са ми любими, в комбинация с малко по-тъмен грим на очите.
 В търсене съм на хубав корал, но в МАК с нищо не се харесах, май не е това моя цвят  Thinking

# 695
NovemberRain, пробва ли Vegas Volt? Mного красив коралов цвят. И го няма в него това розовото на Costa
Скрит текст:

# 696
  • София
Жаки, и него го пробвах и съм страшна  doh ама буквално.
Всъщност не знам остана ли нещо, което да не съм пробвала. Консултантката сигурно ме взе за някоя луда червиломанка  Joy

# 697
И аз като отида пробвам един тон неща, но няма как. Ако не беше пробването, никога нямаше да уцеля какво да си взема.  Naughty

Мацки, да ви питам нещо. Понеже малко по-назад стана дума за фон-дьо-тените, една жена се оплака от пъпки и мисля, че МисНели потвърди, че може да е него. Та исках да ви питам какво мислите за Studio Sculpt SPF 15?  newsm78 Наистина ли има вариант да си прецакам кожата с него?  Shocked Звучи ми гадно и се чудя дали да го ползвам. Една приятелка си го купи, но цветът й е светъл и ми го подари.

# 698
Да, възможно е, но не е задължително. Примерно ако не ти пасва на типа кожа или ти идва мазен.
Пробвай най-добре. По принцип до 2-3 дни се вижда дали един продукт ти понася или не.

# 699
Пробвах го вчера, но нещо не съм очарована.  Confused Идва ми твърде покривен, а там където кожата ми е по-суха седи като на парцали. Да оставим, че и цветът леко ми жълтее. Най-вероятно ще й го върна. Определено не е това, което очаквах.  Naughty

# 700
Hey sailor е заредена в МАК. Реших да споделя, защото много харесах колекцията на живо.

# 701
Да похваля консултантките от МАС. Днес ми се обадиха, че е пристигнало costa chic  Wink Много коректно от тяхна страна. Но все пак аз си взех Ники  Laughing Но ако някоя от вас го чака, може да отиде да си го вземе  Party

# 702
Днес грабнах едно mac червило и едни мигли. Изобщо не знам как ще си ги сложа, но мъжлето има рожден ден скоро и съм ги предвидила за повода Heart Eyes

# 703
Аз си купих преди време едни мигли от Sephora за проба, понеже бяха евтини - 4 лв.  Laughing Доста време се мъчих, накрая ги залепих с лепилото, което вървеше с тях, но не ми хареса резултата. Някак си вместо да седят напред, стояха нагоре. Реших, че може проблемът да е в това, че миглите като че ли са извити наопъки. Имам предвид тази част, която се заплепя не е сърповидна, а почти права и е извита нагоре. А като се опитах да ги огъна наобратно, се прегънаха. Накрая срязах едната и залепих в края на окото, но пак не ми хареса.  Confused Не знам дали проблемът е в мен или самите мигли са калпави.  Tired
Ето снимки. Дано да се вижда как са огънати.

http://oi48.tinypic.com/n5rdwz.jpg

http://oi45.tinypic.com/33w5oux.jpg

# 704
Аз успях да ги сложа, но с много мъка. Стана от 30 -тия път сигурно, ама аз съм си с две леви ръце, тъй че нормално. Харесва ми как стоят. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт