Звездни компромати-118

• 56 019
  • 692
  •   1
Отговори
# 615
Пак я загледах мис Перник тази вечер при Славчо нарочно. Скули подсилени, устни напомпани, затова носът и изглежда по-малък сякаш, но пак си мисля, че и той има корекция.

# 616
# 617
# 618
Еее, не е превръзка това на гергана, то се вижда как илизат конците на чорапогащника от него, дъното си е. И аз съм имала такива, друг въпрос е защо го е избрала...

# 619
# 620

Колко готино!  Mr. Green
Това момче е в пъти по-симпатично от оня гущер- Гущеров!

# 621
  • На земята, която е всъщност звезда.

А за мен е много тъпо и дребнаво /поне както е представено/. Все пак това не е няколкомесечна авантюра, а жената, за която се е оженил, която му е родила дете и са живели заедно няколко години. Добра или лоша, той си я е избрал, имали са чувства, били са семейство. Един зрял мъж и благороден мъж ще посочи вратата, но няма да се държи като обидено детенце.   ooooh!   

# 622
Точно така бих се държала.  То не може да са като дойни крави тия мъже.  Whistling

# 623
# 624
# 625
  • На земята, която е всъщност звезда.
Точно така бих се държала.  То не може да са като дойни крави тия мъже.  Whistling

Да, тия мъже като едни Спящи красавици са спали, спали, спали дълбок зимен сън, после изведнъж са се събудили и се усетили, че са употребени.  Joy Айде, не нам тия приказки за лека нощ.

Сега се сещам, че всъщност Мара не е била кибик в къщи, като плеймейтките, а е ходела да пее срещу доста високи хонорари. Така че, и тя е внасяла в сем. бюджет.  

# 626
Добре, че изчезна най-върлата й фенка, че щеше да ме разнищи сигурно  Crazy
Вселена, че и той не е цвете за мирисане, не е със сигурност!  Grinning

# 627
Надали може да им се вярва на инфото. Мъжът на Мария често съм го засичала да си кара Бентлито..оставала съм с впечатление, че колата си е чисто негова. Освен да са имали 2 броя Grinning
Между другото е хубав мъж, но е доста нисък

# 628
Има мошенички със сигурност... Аз пиша в този подфорум, помагала съм няколко пъти на жени, които са се нуждаели от дрехи, пускала съм и пари.Последно помогнах на една жена, която е с малкото си момиченце в звеното за закрила. Тя има нужда от стара печка и хладилник, ако някой има ненужни му, но работещи да пише.Използвам  темата, че така ще видят повече хора...
Това Бентли си е било на съпруга на Мария според мен, тя само е джиткала с него, така, че какво са се чудят, че си го взел. Laughing
Тонката(мис Перник) я загледах и аз снощи, има някаква пластика, може би носа, омекотени и са  чертите на лицето.Харесва ми така повече, да взема и аз да си направя една ринопластика. Sunglasses

# 629
  • в Кошера
Голям праз, че Андонов взел синия Континентал на Марчето...Гурщеров, че и тези след него за кво са?!  Mr. Green

Колкото до Тонката от Пернишко - винаги ми е приличала на Трикси от "Чип и Дейл" - едно от любимите ми филмчета от детството  Peace

Общи условия

Активация на акаунт