Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 605
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
благодаря, campanula   bouquet

леле, какви думи за Енгин само, ей това се нарича фенка  Peace

# 31
Кампанула   bouquet

За Енгин се казва че е по-слаб в действителност,носи маркови дънки /нищо ново за бг фенките му/ и ухаел страхотно значи и парфУма му марков...сега и ако някоя познае какъв е newsm78

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 15:02 от Slawena

# 32
Ами готин си е човека ! Много сладки думички е написала фенката ! Simple Smile
Той май в реалността е по приятен и впечатляващ отколкото в образа на Керим.
Керим ми идва доста обременен и състарен,въпреки че го харесвам и него !

Относно коментара за Стокхолмския синдром- ами то Керим се чувстваше най-виновен от всички . Не само че беше най-близо до нея. Ако не беше той-от психологическа гледна точка привлечен от Фатмагюл беше и Вурал.Естествено че нещата изобщо нямаше да са като с Керим, защото той си беше безхарактерно леке.Ако се замислите и Ергдоан беше привлечен от нея ,но там пък щеше да бъде толкова измъчена история ,че щеше да стане АД-пълен кошмар.Неговите комплекси за малоценност щяха да се стоварят на главата й.Въпроса е, че тя нямаше да ги приеме и щяха да съсипят живота й изцяло ! Но и нямаше да има сили да се отърве от тях.
Керим и Мериам направо й бяха късмета в живота ,защото ревнивия Мустафа в комбинация с любимата му мама изобщо нямаше да пропуснат да заместят достойно Мукадес ханъм !:)))

# 33

Момичета честита ни нова тема - Мариянка
Честит ни хубав ден - четвъртък ! Вече съм така - дано само да има качествена картина и звук. Гери хубава песен като за начало - трябва да се поддържа настроението / ще пусна и аз някоя / - започва да ме обзема една "необяснима" еуфория - малко остана. Кампанулка - както винаги с последни новинки - аз обаче с английския съм малко на Вие, от Гугъл преводача разбрах малко с две - три изречения, ако имаш естествено време сподели по-важните неща.
П.П. Славенка аз докато напиша ти си превела по важните неща - благодаря!

# 34

Желая  настроение с тази песен !

# 35
  • Пловдив
Превод на писмото от английски от rivierа - на пост 28, сложен от campanula:
Берен и Енгин са пили кафе с Хилял Сарал и всички от екипа.

Берен беше красива както обикновенно. Сменила е стила на косата си. Беше облечена със зелен пуловер, пола на цветя и бели чорапи. Чудесна е. Носеше и шал. Постояно беше на телефона. Много е усмихната и мила. Много топъл човек. Когато беше на снимки, една възрастна жена беше там, каза й че много я харесва. Не  я отпратиха. Берен разговаря с нея. Много е мила. Не се притесняваше и от студа.

Преди всичко Енгин е много по-слаб отколкото изглежда на екрана. Носеше дънки Levi's. Дали ухаеше хубаво? Предполагам, че всеки който застане до него, ще загуби разума си. Колкото до мен, когато стоях до него толкова близо, когато го прегърнах и го целунах по-двете бузи, мислех си как не съм припаднала и напълно забравих да мисля какъв е аромата му.

Хапваха много кестени, както се  вижда от снимките и видеото. По едно време Енгин нещо се ядоса на оператора. Започна  да ръкомаха нещо, после  каза  на Берен, тя пък  каза на някой друг. След това Енгин се  засмя,  все едно нищо не е станало. Бях изненадана от това.

Когато той тръгна към колата, вървях след него. Играеше си с косата , както обикновенно. Не можах да преброя колко пъти я дърпаше назад. Предполагам прави това, защото има много неспокоен характер. Изражението на лицето е страхотно. Разхождаше се много наоколо. Ядосан беше, но някок си приятелски ядосан. Той е страхотен, висок, слаб, сладък. Толкова близо и същевременно толкова далеч. (Скоро няма да си измия лицето.) Такъв човек е той. Единственото което очаквам от него,  да играе както досега перфектно. Трябва да продължава да ни хипнотизира с прекрасната си игра.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 15:30 от mariana51

# 36

http://www.youtube.com/watch?v=9htYRIBbdag&feature=related

да се насладим на нашите сладури и Рафет Ел Роман в очакване на серията

# 37
Честит четвъртък, момичета, и честита нова темичка!

Марианка,   bouquet  Heart Eyes!

Гледам, всички сте в хубаво настроение и аз се заразих, докато ви четях, въпреки че прекарах безсънна нощ, защото малкият ми син се разболя вчера... ooooh!

Но вие, както винаги ме заредихте позитивно и сега се нареждам и аз, в очакване на новата серия.

Както виждам, благодарение на Кампамулка, имало и по-луди фенки от нас, въпреки че не се знае как бихме действали ние в опасна близост до Енгин... Crazy Гери сигурно ще му се метне на врата и ще трябва охраната да я изнася и докато те се занимават с нея, ще щурмувам аз. Joy  Joy  Joy

# 38
Дами, от 1-2 дена феновете на Енгин са пощурели, заради някакви неверни неща, изписани по негов адрес в сайта gece.com. Феновете са изпратили стотици имейли до редакцията на геджето да изтрият тази клюка за Енгин и наистина има официално изявление, че е изтрита. На мен ми е супер любопитно за какво иде реч, но админите във фенстраниците на Енгин трият всеки пост, който съдържа инфо за това с цел да не разпространяват тези неверни неща за личния живот на Енгин. Феновете му са супер ревниви и не искат да кажат нищо на ЛС  Whistling
Ако някой се докопа все пак до инфо, нека сподели тук! какво да направя, женско любопитство  Embarassed

# 39
Мариянка за превода !
Детелинка - много хубави ! Сладури - превъртях клипчето вече 2 пъти

# 40

Ето и от мен нещичко за довечера. Буйрон!

Кампанулка, ако ти не можеш да разбереш, не знам кой ще може...

Hug  Hug  Hug

# 41
Честит четвъртък, момичета, и честита нова темичка!

Марианка,   bouquet  Heart Eyes!

Гледам, всички сте в хубаво настроение и аз се заразих, докато ви четях, въпреки че прекарах безсънна нощ, защото малкият ми син се разболя вчера... ooooh!

Но вие, както винаги ме заредихте позитивно и сега се нареждам и аз, в очакване на новата серия.

Както виждам, благодарение на Кампамулка, имало и по-луди фенки от нас, въпреки че не се знае как бихме действали ние в опасна близост до Енгин... Crazy Гери сигурно ще му се метне на врата и ще трябва охраната да я изнася и докато те се занимават с нея, ще щурмувам аз. Joy  Joy  Joy

Куркума,бързо оздравяване на детенцето PraynigА ти си направи греяна ракийка за довечера за серийката Joy
Кампанулка,сигурно слухчето е за някое гадже Laughing

# 42
Куркума при теб не е ли сутрин newsm78 с тази вълча салата и червено винце отрано си я подкарала Wink

Бързо оправяне на малкия Hug

Относно слуха на кампанула,Енгин Акуарек е отказал участие в 3 сезон на сериала,поради факта че е решил да се задоми,но все още търси дамата на сърцето си.Поради тази причина приема все още заявки за кандидатбулки на сайта си.Инфото е от славенабъзз..

# 43

Ето и от мен нещичко за довечера. Буйрон!

Кампанулка, ако ти не можеш да разбереш, не знам кой ще може...

Hug  Hug  Hug
Kurkuma, изкуши ме с тези вкусотии!
Бързо да се оправя детенце!  Hug

Надявам се някой да попадне на инфо за тази история с Енгин. Аз снощи се рових доста и сега също, но нищо... Crossing Arms

# 44
Сутрин е, Славенка, ама това е за вас. Аз още си хапвам от закуската на Детелинка. Не че не ми се иска да си мезя с вас, ама както казваш, сутрин е още.  Rolling Eyes

Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт