Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 606
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Ех, Куркемета, Керкумета, Душко, все ми дишаш у врата, ей!  Laughing
Но понеже си ми симпатична нема да ти се сърдя много. Само ще припомня едно - Керииммммм/Енгин - кой ли вижда вече разлика  Crazy/ ще е първо моооооой!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 16:03 от gery_dobreva

# 46
Герчок, няма спор бе, джанъм, нали виждаш, че и моят сценарий е такъв. Не ми го изтощавай, обаче, че и за мен да остане.  Wink

Детелинка, Славенка, Кампанулка, благодаря ви, мили момичета!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

# 47

Но понеже си ми симпатична нема де ти се сърдя много. Само ще припомня едно - Керииммммм ще е първо моооооой!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Тогава аз да се наредя на опашката за Енгин, че станахте много на тази за Керим. А пък и толкова търпелив и идеален човек като Керим не вярвам да има, затова ми е по-реалистично на Енгинината опашка да ида Wink

# 48
Geri kurkuma,станах разногледа  #Crazy Crazyпоследно едната е Илгаз а другата Акуарек Thinking а пък Керим не можете да разделите :thinking:towa да не е трети човек newsm78

# 49
kurkuma да ти се оправи детенцето бързо !

# 50
То аз станах разногледа, па незнам за вас, важното е, че този ценен кадър Керим/Енгин ако го набара някоя от нас ще му се види тесен Станбула! Crazy Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
Момичета направо умирам от смях.Ех този Керим/Енгин не можете да го разделите.Разберете се, менкайте си го и така за всички ще има.Но едно ще ви кажа със сигурност аз и bonobo не сме на опашката, затова две места отпадат.

# 52
Geri kurkuma,станах разногледа  #Crazy Crazyпоследно едната е Илгаз а другата Акуарек Thinking а пък Керим не можете да разделите :thinking:towa да не е трети човек newsm78
Joy Joy

Момичета направо умирам от смях.Ех този Керим/Енгин не можете да го разделите.Разберете се, менкайте си го и така за всички ще има.Но едно ще ви кажа със сигурност аз и bonobo не сме на опашката, затова две места отпадат.
riviera, успокоихте ни малко - две места по-малко, две, кой ти ги дава  Crazy Wink
Благодарим ти за превода!  bouquet

За тези, които искат да си сложат такава премяна  Mr. Green

# 53
Аз също не съм на опашката Grinning...а жени дето менкат едни мъж как се казват newsm78

# 54
Тука не тичаше ли един Керим ? На къде оттърча толкова бързичко ? Simple Smile

# 55
Относно слуха на кампанула,Енгин Акуарек е отказал участие в 3 сезон на сериала,поради факта че е решил да се задоми,но все още търси дамата на сърцето си.Поради тази причина приема все още заявки за кандидатбулки на сайта си.Инфото е от славенабъзз..
Всички дами - кандидатки трябвало да изпратят оригинално написано CV придружено с актуална снимка. Едни започнали да ходят на фитнес и Спа процедури, че по-бързо да влязат в необходимата  форма за поръчаните от специален чуждестранен каталог рокли  / без гръб, но със задължително дълбоко деколте /. Други записали екстремно бързи курсове по готварство / били чули и разбрали, че господина много обичал да похапва торти - всеки ден различна /.  Трети не правели нито едното, нито другото - те разчитали на компютърните си умения и Фотошопа - щели да го омаят с безупречна визия / придобита малко нелегално /. За голямо обаче нещастие, дамите допуснали една единствена грешка - леко си споделяли хода на подготовката във един форум. Там се подвизавала обаче една особа под камуфлажна регистрация - която се оказала  четвърта-пета братовчедка на някакви негови роднини, която успяла да пробута едно свое протеже   / честно казано и тя имала някакви мераци - ама била леко на възраст, та я досрамяло /.
Дамите -кандидатки естествено се ядосали, че някакво си девойче без стайлинг, без регистрация  / поне във Фейсбук / им отмъкнало момчето. Добре, че били добри и мили по характер, скоро щял да им мине яда .... а до тогава .....останала им надеждата, че всеки ден могат да си го  гледат,гледат - безброй пъти на екрана и да му се радват.

# 56

Бягайте крачуни да бягаме,че след полицаите идат БГ_МАМИТЕ....

имам проблем с нета Embarassed

Марта  newsm10 сакън джанам с толкова торти все на зор ще е момчето/блазе му на булката/

# 57
Марта, благодаря ти, мила!  Heart Eyes Hug
 Много забавен твоят сценарий. Joy
Славенка, ти май не беше на тази опашка преди или се лъжа. newsm78 Ам уелкъм, джанъм!

# 58
Аз също не съм на опашката Grinning...а жени дето менкат едни мъж как се казват newsm78
бг-мамми, Мац!  Wink
Откак съм в тоя форум и гледам сериали все се драпам с някои мацки за главния герой!  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 59

Бягайте крачуни да бягаме,че след полицаите идат БГ_МАМИТЕ....

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт