Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 799
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
добро утро момичета, леле какви вълнения сте имали снощи  Hug

ето това е въпросът

# 361
  • Добруджа
Günaydın, момичета  Hug
Хайде да изпием по едно кафе с Керим  Joy

Да се надяваме днес да ни зарадват с трейлър.  Praynig

# 362
  • Пловдив

Четиримата глупаци. Най ми харесва Решат. Сценаристките са ни подготвили още дълги срещи с тях вероятно. Няма как. Но какви ще са....Решат си го заплювам...дали ще има опашка за него.

# 363
  • Добруджа
И въпреки всичко не ми изглеждат притеснени, напротив - наглите им физиономии не слизат от лицата им.  #Cussing out

# 364
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=EUQaya7i96U
Съботен поздрав с Toto Cutugno Il tempo se ne va - с превод. И друг път съм писала - намирам прилика с Енгин.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 10:48 от mariana51

# 365
Гюнайдън,къзларки!Дано днес ни зарадват с трейлър!
Малко късно кафе от мен Laughing

# 366
Здравейте!
Тази седмица ми се наложи да изгледам любимия филм по-късно и бях бясна, но..
Не знаеш какво печелиш, когато губиш!
Вече има превод и то на най-важното. Colorblind, не знам как да ти благодаря!  Hug Прекланям се пред труда ти и благородството да отделиш от времето си! mariana51 – ти си знаеш!  Hug
Та за филма, и за мен най-силната сцена до сега от втори сезон. Всъщност мисля, че това бе най-силния епизод от сезона. Колкото и да ни се иска една красива любовна история не бива да забравяме за какво разказва този филм. И когато авторите ни отпуснат няколко леко смилаеми епизода винаги идва момента на истината. Удря ни като парен чук и лично аз оставам без дъх. Бях си повярвала, че свърши голямото плакане, но на юбилейния 50 епизод плаках като за световно. Особено на тази сцена при терапевта. В десет минути събрано и мъка, и надежда, и отчаяние, и любов, и омраза, и съжаление, и болка, и жажда за справедливост, и…

От времето на Керимовите „тамам” се питахме реален ли е този мъж? Аз се питам реална ли е Фатмагюл? Можеш ли да преживееш всичко това и да си жив и изправен?! Да обичаш…

Пожелавам приятен уйкенд на всички!  Hug

# 367
Момичета страхотни сте Hug
Много благодаря за преводите, особено за сцената при психоложката  bouquet
Просто нямах търпение да чуя всяка дума, разплакаха ме Heart Eyes

Това от резюмето, за обръщането на попътния вятър, на мен не ми звучи никак добре Thinking, може би отново ще отложат делото, поради някаква причина и ще стане екшън, в един от трейлърите за сезона, когато Ердоган се появи в къщата беше по различна самата сцена, не я видях същата в предната серия. Дано не съм права Praynig Много ще бъде разочароващо, ако съда отново не произнесе присъдата, която заслужават ooooh!
Сега ще се насладя на преведения 49 епизод Crazy, отново благодаря на всички за всеотдайния труд Hug

# 368
Добро утро и от мен !
Благодарности на colorblind за превода и бързата му реализация на екран от Марияна - момичета
Изгледах серията с превод - въпреки, че почти всичко знаех от предварителните преводи - друго си е - удоволствието е пълно. Новата серия я гледам вече втори път - и пак се връщам на някои моменти - много силна, особено втората половина. Фатмагюл беше чута, вече няма да е сама - освен подкрепата на толкова много хора, тя самата се превръща в сила / сила за живот, сила да не се страхуваш, сила да говориш, сила да продължиш напред с вдигната глава, сила да имаш семейство, сила да обичаш, сила да бъдеш опора, сила да помогнеш на друг в твоето положение /.
Какво ще бъде наказанието на Яшаран от правосъдието ? - тях вече живота започна да ги наказва и ако те самите не проумеят вината си, ако не опитат да се вслушат в собствената си съвест / дали имат такава ? - вярвам, дано имат / - съществуването им като хора е обречено.  Леман ще застане зад Фатмагюл - единствено така -може би синът и ще получи прошка и пръстта на гроба няма да му тежи.
Мелтем застана зад Фатмагюл - смела и  достойна постъпка.
Може би и Перихан да ни изненада - тя даваше някакви надежди за пробуждане на съвест и чест.
Предполагам след големия обществен отклик, всички тези които бяха подкупени да подменят доказателствата и да излъжат, сега ще се осмелят да говорят и да кажат истината.
Според мен това ще е посоката на вятъра който ще духа за Фатмагюл и Керим.
Вятърът на истината.

# 369

http://www.youtube.com/watch?v=EUQaya7i96U
Съботен поздрав с Toto Cutugno Il tempo se ne va - с превод. И друг път съм писала - намирам прилика с Енгин.
За такъв Енгин с посребрени коси - първа на опашката и друг не пускам.

# 370
Привет! Снощи бях на вълна Фатмагюл.
Сцените пред съда ме впечатлиха много.
Идва ми да извикам с цяло гърло: Хайде, наште! Laughing
Мерси на всички за всичко, което пишат и постват.  bouquet

Поздравче от мен с пожелание за приятни почивни дни.

Fatmagulun sucu ne? The Final Countdown / remix /

http://www.youtube.com/watch?v=Ht3CZd4ktYQ

# 371
  • Пловдив

Fan, страхотно клипче. Страхотно...

# 372
Благодаря на преводачите,благодаря че ви има мили дами да ни доставяте тази духовна на слада.Какъв финал-направо останах без дъх,каква игра на Берен, Енгин и всички останали. На всички от темата пожелавам много душевно и физеческо здраве, бъдете щастливи.    bouquet                      

# 373

Fatmagulun sucu ne? The Final Countdown / remix /

newsm10 СТРАХОТНО Е  smile3501  БЛАГОДАРЯ ЗА УДОВОЛСТВИЕТО newsm51

# 374
  • AMS
Привет, мили дами- мами!!!
Марианка, и аз съм на твоето мнение за приликата с Toto Cutugno.
Ето още един клип - виждат се и ръцете на пианото. Има също и халка ...

Хаиде хуквам по задачите - детенце, къща, милото ... По нощите ще ви се появя пак.
Благодаря ви, че ми доставяте това огромно удоволствие да ви чета!!!

Общи условия

Активация на акаунт