Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 695
  • 724
  •   1
Отговори
# 450

Това е като за преди лягане  Mr. Green
(Срамувам се от себе си!)

[/quote]

Кампанулка,гледала ли си точно тази сцена на Енгин от "Ако бях облак"-леле,къз,ушите ще ти горят цяла седмица Laughing Има и една сцена в колата с любовницата на баща си Embarassed

# 451
Благодаря за прекрасните пожеланията Hug Сама си ги видя и прочете  Wink Grinning

# 452

Кампанулка,гледала ли си точно тази сцена на Енгин от "Ако бях облак"-леле,къз,ушите ще ти горят цяла седмица Laughing Има и една сцена в колата с любовницата на баща си Embarassed
Тази в колата съм я гледала, но сцената от снимката не съм. Ще съм много благодарна, ако някоя добра душа ми даде линк към тази сцена  Praynig

Тази снимка стара ли е?

# 453
Детелинко, дай линк, бе джанъм! Не че нещо, ама любопитно ми стана...  Crazy

Кампанулке, това за пръстите в косите на Ердоан ли го казва докато го налага?  Joy

# 454
Слухче: "Исках в този момент да прокарам ръце през косатa ти..."

Струва ми се,че Керим казва това на Фатма за момента,когато Муки избяга при Салих първия път и те отидоха в склада му да я търсят.После спряха с колата на брега и той искаше да я погали по главата и да я успокои,но не посмя и дръпна ръката си.

# 455

Това е като за преди лягане  Mr. Green
(Срамувам се от себе си!)
[/quote]

А-а, не е честно - пак започнахте!  Човек тък..мо да си ляга и пак Керим / Мустафа окаращисахте ги отново. Я да сложа по едно валидолче - вместо бонбонче

и чайче с бромче за всеки случай
Къде ти сън сега ?

# 456

Струва ми се,че Керим казва това на Фатма за момента,когато Муки избяга при Салих първия път и те отидоха в склада му да я търсят.После спряха с колата на брега и той искаше да я погали по главата и да я успокои,но не посмя и дръпна ръката си.

Да, да, а също и като беше заспала на масата в кухнята. Ами това значи ли, че ще си разказват кой какво, когато... Като истински влюбени, сигурно и няма да спят цяла нощ.  Heart Eyes

# 457
Марте, може би бромче в чая по-ще е от полза.  Joy

# 458
Точно тази сцена от снимката той беше пиян и жена му го употреби по предназначение Joy -той не спеше с нея,защото обичаше друга и тя си взе своето. Любимата си държеше вързана със синджир за леглото LaughingА горещата сцена започва от първия етаж по стълбите до втория  и мятане със суплес на спалнята.....Няма и помен от Керим-ако го видиш как се търкаляше с нея,ще се чудиш аджеба да не си сбъркала актьора-ролята му е коренно различна,но пак маниакално влюбен по свой си начин Laughing

На първа страница в темата има линк за сериала-там влезте Peace

# 459
В полунощ стана много горещо в темата Embarassed Heart Eyes Joy

Еротично намигване към будуващите Керимоенгинки Embarassed Heart Eyes Joy

http://vbox7.com/play:587bffe9&r=emb

# 460

Да, да, а също и като беше заспала на масата в кухнята. Ами това значи ли, че ще си разказват кой какво, когато... Като истински влюбени, сигурно и няма да спят цяла нощ.  Heart Eyes

Нали имаше слухче,че ще са заедно през нощта,но да не си мислим,че ще има нещо  Laughing
Нека си разкажат.Те не са като другите двойки-тепърва започват да говорят за чувства,за всичко,което ги вълнува-едва в началото са.За сметка на това Муки ще е цялата в слух-ще държи пеленгаторите на пълна мощност Joy

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 00:15 от dettodorowa

# 461
Славенко,как си,душко?Всичко наред ли е при теб?Имаш ли хабер от резултатите?Пиши ми на лични ако искаш.

# 462
Марте, може би бромче в чая по-ще е от полза.  Joy

Чай, чай - колко чай?
Да не се намираме в Китай ?
Всяка дама иска хубав и спокоен сън
щом звездна нощ се спусне вън,
загледана в екрана син -
и тайно взема хапчето за сън - Енгин.

# 463
  • Пловдив

кликни върху екрана

Заповядайте 50 серия - финал. Превод от турски campanula. Приятно гледане.

# 464
Марте, може би бромче в чая по-ще е от полза.  Joy

Чай, чай - колко чай?
Да не се намираме в Китай ?
Всяка дама иска хубав и спокоен сън
щом звездна нощ се спусне вън,
загледана в екрана син -
и тайно взема хапчето за сън - Енгин.

Марте,по късна доба те изби на поезия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт