Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 788
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

Е, прекрасни моменти. И все повече ще стават.

# 496
  • Пловдив

Снимали са Енгин/Селим в някакво заведение.

# 497
Привет и от мен Hug

emely, с леко закъснение - честит рожден ден на дъщеря ти Hug Да е здрава, щастлива, винаги обичана и много да Ви радва!

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 16:36 от bonobo

# 498
Слухчета -
Бащата на Вурал умира и делото е отменено за 13 Юни 2012.
Керим се отнася зле към баща си и Дениз започва да се държи студено с него.
Когато Керим казва на баща си, че не иска да вижда около себе си, Дениз става изключително дистанцирана към Керим. Керим осъзнава грешката си и предприема стъпки за помирение.
Сериала поема положителна посока - Правата на човека, Закона, Справедливостта, Правата на жените, Против насилието, и всичко е страхотно, но ......
Защо според теб Дениз е толкова студена към брат си?, пита Мемчул? /предполагам това е единия от приятелите на бащата/
И.....ще даде ли Керим на Фатмагюл няколко урока по шофиране?
Епизод 51 е невероятно сладък! Керим попива сълзите на Фатмагюл.
Керим - Ще дойда да те изпратя, татко.
Прекрасни неща ще се случат в 51 епизод, за първи път двамата влюбени ще вървят ръка за ръка...
Леман остава сама. Бащата на Вурал умира. Какво ще прави Леман?

# 499
# 500
А заглавието е супер: "Каква е вината на бащите?"
 Joy

Мариана, благодаря за линковете!   bouquet

# 501
Герчок,благодаря за слухчетата-вече ще ги видим ръка за ръка  Party Party Party
Много интересна снимка-останаха живи само Фахретин и Решат-всеки носи вината със себе си,но освен Фахретин бей само бащата на Мусти показа някакви признаци на човечност ooooh!

# 502

Хубав и приятен неделен ден на всички момичета ! Въпреки, че навън е студеничко - нека сърцата ни са топли, а виртуалната ни среща в темата да ни зарежда само с прекрасни чувства !
Мариянка и С.Бончева - чудесни песни за неделно настроение -
Гери - цветните ти постове  ми доставят страхотно удоволствие, защото съдържат винаги актуална информация --благодаря !

# 503
Слухчета -
Бащата на Вурал умира и делото е отменено за 13 Юни 2012.
Керим осъзнава грешката си и предприема стъпки за помирение.
Сериала поема положителна посока - Правата на човека, Закона, Справедливостта, Правата на жените, Против насилието, и всичко е страхотно, но ......
Керим - Ще дойда да те изпратя, татко.
Прекрасни неща ще се случат в 51 епизод, за първи път двамата влюбени ще вървят ръка за ръка...

Чудехме се какво ще гледаме още толкова серии - а то финала на сериала да не съвпадне с решението на съдията - гадинките в затвора / няма гадинки - няма проблем; няма проблем - няма сериал /.
Радва ме обаче другото - развитието на една наистина истинска любов - между Ф. и К. То е ясно, че ще бъде трудно - имат да вървят дълъг път, но позициите и посоката са изяснени, доверието е факт, любовта също. Колкото и да се мъчат да създават интриги Яшаран - около К.и Ф. има достатъчно много хора, които искат истината да възтържествува.
Любовта има пречистваща сила - сила, която може да те накара както да обикнеш "врага си" , така и да кажеш "татко" на човека, когото си мразил през целия си съзнателен живот до сега.
Керим каза, че няма да притиска Фатмагюл за нищо - ще чака, но това чакане, явно ще бъде доста изпълнено с емоции - след като чу заветните две думички "Обичам те" - момчето стана по-смело в действията си - не допуска и един миг за "бездействие" - комплименти, разговори, хващане на ръка, целувка / по ръчичката - но за тях значи много /.

# 504
Герчок,благодаря за слухчетата-вече ще ги видим ръка за ръка  Party Party Party
Много интересна снимка-останаха живи само Фахретин и Решат-всеки носи вината със себе си,но освен Фахретин бей само бащата на Мусти показа някакви признаци на човечност ooooh!

Детелинко , според мен бащата на Мустафа умря , защото не прие брака му с Асу - нали заяви , аз вече нямам син...!?
  Той умря от робуването на закостенели традиции  , дори новината , че сина му е убиец може би нямаше да го срути толкова , колкото , че сина му се оженил за жена изкарвала по определен начин прехраната си...!? Те Фатмагюл навремето не се опитаха да разберат , а какво остава да бяха допуснали Асу в техния свят и да се бяха опитали да я опознаят...  За мен Асу е човек с изключителна ценностна система...!? Peace  Веднъж се подведе по Яшаранови , но аз действително не видях нейните показания какво навредиха на Фатмагюл... Използва парите за добро - изпрати на майка си и даде на Сами да се измъкне от блатото... Това , че живота я заставил да продава тялото си единствено вредеше на самата себе си , на никой друг...!? Peace

# 505
Нели,аз отдавна съм писала колко ми допада като образ Асу PeaceА за наченките на човечност в  бащата на Мусти визирах извинението им на бензиностанцията Peace
За разчупването на закостенелите традиции в Тр-най-големия абсурд,който съм чувала-те предпочитат смъртта пред "какво ще кажат хората".

Я да ви покажа едно слънце

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 17:34 от dettodorowa

# 506

С пожелание за хубава вечер - никога не спирайте да мечтаете !

# 507
# 508
Сега докато гледам превода ми направи впечатление, че Керим казва на Фатмето, че ще купи и lokma, та се разрових и се оказа, че това са сиропирани бухтички, подобни на тулумбите -

# 509

странно много смърт, в първите епизоди почина и шефът на Керим от Измир.

Общи условия

Активация на акаунт