Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 645
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Гюнайдън,Куркума Laughing И аз се надявам на целувка,ама по-рано от Нова година-тогава няма как,че много маймунки на клона има ooooh! Те не могат за две минути да останат насаме-ужас направо-вечно им дишат във врата ooooh!

# 616
Като роди и Муки хептен пренаселено ще стане..... Mr. Green не само ще им дишат във врата, ами и детски плач ще им озвучава къщата. Та нещо по-така може да видим само ако Фатмето и Керим отидат на почивка някъде! Grinning

# 617
Мани, мани! Сега и чок гевезето Дениз се включи... Не знам как издържат тези влюбени!

Тази Дениз е много сладка и жизнена, ама да не е постоянно покрай теб, че май е доста изморително да отгоаряш на всичките й въпроси и да изпълняваш всичките й желания, защото, ако не го направиш, не те оставя на мира.

# 618
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=1rvPs78JlvU&feature=related
Докато чакаме - малко да си припомним това клипче.

# 619
моята приятелка мукадес дори и да роди ,може пак да избяга .Колкото добра ,толкова и лоша е.Да не забравяме ,че Мурат ,ако научи истината лошо се пише на всички и най-вече на Рахми и Мукадес.Много пъти съм си мислила за тази интрига , дали ще я вкарат Едже и Мелек .

Детото ще разбере ,че не е дете на Рахми но кога ?

# 620
Като роди и Муки хептен пренаселено ще стане..... Mr. Green не само ще им дишат във врата, ами и детски плач ще им озвучава къщата. Та нещо по-така може да видим само ако Фатмето и Керим отидат на почивка някъде! Grinning
По скоро ще пратят Мукадесита някъде - я на кино, я на разходка - познайте кой ще гледа Муки ІІ , но ще ми бъде приятно и забавно, ако има и такъв момент в сценария / доста сериалско е - имам впредвид,че в доста сериали го прилагат /.

# 621
Муки ІІ ако е толкова гласовита като майка си, лошо им се пише на нашите.... Joy Joy Joy

# 622

Мукадес Втора Laughing-звучи като фараонка Mr. Green А и такъв характер....мале,мале ooooh!
Нашите сладури няма да отидат никъде-най-много да си откраднат някоя разходка Peace

# 623
И си представям следната сцена малкото Муки реве та се къса,майка и виси на терасата за да изпрати цялата махала на работа и не я чува.Чичи Керим минава и я чува как плаче жално,надвесва се над леглото и започва да и прави физиономии и да и гука...тя го гледа точно 5 сек и пак започва соловото си изпълнение...Керим я взема на ръце ,подушва я и ''Фатмегюл, малкото Муки се е наакало и мирише като малко слочне...''.Фатмегюл се появява от кухнята поема я от него и се усмихва чаровно и на двамата,в този момент Мукадес влиза с танцова стъпка и замръзва като вижда милата картинка "Фатнегюл,аде стига се стиска дай на човека ,много ви мяза едно малка Мукдеска''.Отг е "Офффф,енеге що не затвориш плювалника....пък и точно Мукадес няда бъде....",Керим и приглася ''Тамам Фатма,тамам ще чакам,ама колко ще изтрая не знам,чооок мерак,джанъм,чоок...енгето добре ти дума да знаеш''.

И малкото Муки  smile3504

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 18:50 от Slawena

# 624
И си представям следната сцена малкото Муки реве та се къса,майка и виси на терасата за да изпрати цялата махала на работа и не я чува.Чичи Керим минава и я чува как плаче жално,надвесва се над леглото и започва да и прави физиономии и да и гука...тя го гледа точно 5 сек и пак започва соловото си изпълнение...Керим я взема на ръце ,подушва я и ''Фатмегюл, малкото Муки се е наакало и мирише като малко слочне...''.Фатмегюл се появява от кухнята поема я от него и се усмихва чаровно и на двамата,в този момент Мукадес влиза с танцова стъпка и замръзва като вижда милата картинка "Фатнегюл,аде стига се стиска дай на човека ,много ви мяза едно малка Мукдеска''.Отг е "Офффф,енеге що не затвориш плювалника....пък и точно Мукадес няда бъде....",Керим и приглася ''Тамам Фатма,тамам ще чакам,ама колко ще изтрая не знам,чооок мерак,джанъм,чоок...енгето добре ти дума да знаеш''.

И малкото Муки  smile3504
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 625
Малкото Муки е върха... Joy Joy Joy

# 626
  • AMS
Здравейте мили мои, дами-мами, сладурани!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Страхотни сте!!! smile3501 smile3501 smile3501
Благодаря ви за всичко, което сте направили днес!!!   newsm51 newsm51 newsm51
Да не ви изброявам по именно всички стихоплетци, сценаристи и ...  newsm18 newsm18 newsm18
Добре дошла на Ferda Mravenec!!! Радвам се, че тук си намерила лекарство!!! И аз съм като теб и аз вземам същите дози всеки ден!!! newsm44 newsm45 newsm44
Фрагман няма, защото няма за сега нищто ново, за което не сте написали.  rotfImao rotfImbo rotfImao
Лека и приятна вечер!!!

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 19:58 от di...va

# 627
Момичета,тази вечер на трапезата се слагат пита,вино и постни ястия

# 628
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ейй, защо не каза по-рано, когато още се планираше менюто? Аз за празниците нищичко не знам.  Embarassed

# 629
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=5Sp3tYhRXro
Поздрав с Алла Пугачова, докато чакаме...

Общи условия

Активация на акаунт