Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 655
  • 724
  •   1
Отговори
# 600

След толкова много подсказки няма ли инфо кога ще има фрагман,че вече нямам търпение
Вероятно ще го пуснат в четвъртък преди централната емисия Новини Wink

# 601
  • Пловдив

campanula, ами сигурно ще се добере до Асу. Той нея търси. Само тя му остана. Вероятно ще подслуша някъде нещо. Мукадес е много услужлива, или ще проследи Сами, или кой знае....

# 602

След толкова много подсказки няма ли инфо кога ще има фрагман,че вече нямам търпение
За какво ти е фрагман - серията е разказана във вид на слухчета и подсказки- най-много да дадат Керим как учи Фатмагюл да кара колата, ядосаните Яшаран, физиономията на Мустафа - е за 29 секунди стига толкова.

# 603
Подсказка:

Ушите на Мусти са навсякъде...и проследява някой. И разбира се ще попитате до кой ще се добере накрая. Дано не се случат лоши неща!

Няма да е Фатма-той знае къде е.Пък и тя никога не е сама.Най-вероятно ще стигне до Асу.И ми е интересно какво толкова ще и направи-бременна е с неговото дете,а той не е чак такъв изверг да и посегне.Най-много да я отвлече и заключи някъде,за да не може да свидетелства.

# 604

Joy Joy Joy

# 605

Сакан, Кампанулка, бързо си поръси клавиатурата с пепел от еднорога камила  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 606
Славенка с най-добри чувства ! - награда на хартия само, не е награда - трябва си  и нещо материално - една служебна командировка, като доклада от проведената среща го искаме в стихотворна форма.

Добре, че в темата ни е Славена,
дама - поетично надарена.
Във всеки час и миг -
може да напише стих.
За герои в сериала,
който дават по Дизи Канала.
Беренгинките заедно решихме -
и шикозна рокля и ушихме -
БГмамите да представи в Истанбул
на среща със екипа " Фатмагюл".

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 16:56 от Марта_49

# 607
Славенка с най-добри чувства ! - награда на хартия само, не е награда - трябва си  и нещо материално - една служебна командировка, като доклада от проведената среща го искаме в стихотворна форма.

Във всеки час и миг -
може да напише стих.
За герои в сериала,
и шикозна рокля ти ушихме -
БГмамите да представиш в Истанбул
  bouquet  bouquet  bouquet
Тамам,тамам,но трявбва да сме по-голяма делегация така ,че всички са поканени Wink

# 608
Славенка с най-добри чувства ! - награда на хартия само, не е награда - трябва си  и нещо материално - една служебна командировка, като доклада от проведената среща го искаме в стихотворна форма.

Във всеки час и миг -
може да напише стих.
За герои в сериала,
и шикозна рокля ти ушихме -
БГмамите да представиш в Истанбул

smile3521

Марта, браво - още един стихоплетец в темата !!! Hug

# 609

Марта, браво - още един стихоплетец в темата !!! Hug

В тази тема всеки прави нещо за да радва другите - правят се преводи, клипове, качват се сериите, незнайно за мен от къде -  се изнамира ценна информация / нищо от това не мога да правя /. Освен да качвам снимки и готови клипчета - което ме научи Славена - друго не мога. Е, понякога ме удря римата в главата, но ми се случва рядко. Искам и аз да бъда полезна с нещичко, ама...

# 610
Марта,и теб те е ударила музата-виждам,че Славенка не е сама PeaceОстава да спретнете един сценарий с хубав край,за разлика от Едже и Мелек Party и ви пращаме в Истанбул да представите БГ мамите Hug

# 611
Детелинка, той сценария на Едже и Мелек си е много хубав - всичко си е изпипано както трябва Аз съм припрян човек, от мен сценарист не става - докато при тях всеки детайл  си има мястото и времето -  за някои бая дълго  време, но в това е чара на сериала - иначе и ние няма да сме тук всеки ден и нощ

# 612
Аз понеже съм вече на предколедна вълна - дали няма да ни зарадват с някоя хубава серия около Нова година ?

# 613
Здравейте, мили момичета!

Честит празник и на вас! Много здраве и любов в семействата ви!

Добре, че беше Крюелка да ме светне, че иначе нямаше да разбера, че има празник. 

А благодарение на Лилимс разбрах, че ни чака люта зима, сухо лято и никаква реколта.  Rolling Eyes

Нейсе, вие пак сте се развихрили, гледам стихотворения творите. Аферим!   bouquet  Hug Развеселихте ме и мен, особено се смях на Ердоан, който се изкачва към д-р Нил.  Joy  Joy  Joy
А и за фрагмана в четвъртък  Joy  Joy  Joy.

Как искате фрагман като те вчера още снимаха серията? Направо им се чудя на смелостта, наистина! Горките хора, нямат право да се разболеят дори!

Марте, какво чакаш за Новата година? Този път танц по взаимно съгласие и целувка по бузата в 00 часа ли?  Joy  Joy  Joy

Hug  Hug  Hug

Детелинкооо, от твоите почерпки вече двеста кила станах. Сопри се малко!  Hug

# 614
Аз понеже съм вече на предколедна вълна - дали няма да ни зарадват с някоя хубава серия около Нова година ?

Дано Praynig че още си спомням предната колко тъжна беше за двамата.Сега всичко е много по-различно.Ще си подарят по нещичко Heart Eyes и предполагам ще празнуват всички заедно-закъде без Муки Mr. GreenКой иначе ще ги прекъсва постоянно Whistling

Общи условия

Активация на акаунт