Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 661
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
                Мисля , че повечето от написаното го знаем , но някой разбиращ езика може да го погледне !? Peace Hug

http://www.gecce.com/haber/durusmada-neler-yasanacak-179239.html

# 586
Топновина от днешната преса:

30 годишна Мукадес от  град Истанбул се оплака, че нощем редовно била опипвана от полтъргайст.Бившата мандраджийка заявила,че този нематериализиран /а нейната мечта е да се материализира/ опипвач започнал неприличните си действия точно преди 4 месеца,когато е паднала по стълбището у дома си.От тогава Мукадес ханъм не може да спи,защото всяка нощ трябва да се бори с нахалника.

"Аз го насритвам здраво, но той се връща всеки път, жалва се г-жа Мукадес.-Допирът му наподобява октопод!”.Освен че младата жена трябвало да изърпи обарванията на призрака,той си правел майтап с нея,като и разклащал матрака и започвал да и говори нежни и страстни думи  с гласа на любимия и зет Керим.
Когато  Мукадеса ханъм решила да сподели за тормоза със зълва си Фатмегюл,тя си помислила че е превъртяла „Вай енге,чок будала ,чок сачмълъ...вай,вай к'во ща прайм сега...”.
Очаква  се извършване на обреда изговане на духове,очквайте по-късно репортаж от събитието.БЪЗНюЗ

Славенко , какво е това твоето въобръжение !?  Peace  Joy Аферим !  Hug

# 587
  • Хасково

# 588

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8FbcIwyaqWA

Много любим момент !?  Peace

# 589
Славенко,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy, сус бе къз, тука из офиса се притесняват вече за мене, стоя и си се хиля сама. Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

# 590

Като нЕма трейлър .....

# 591
Славенко rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 592
Ей ся се ядосах - http://www.gecce.com/anket/dizi-piyasasi-yeniden-hareketlendi-pe … -hangisi-715.html
Гласувайте, Мацки, да не допуснем Ферихата да ни победи Фатмето!

# 593

Любимата ми снимка!

# 594
Гери,не се ядосвай-Ферихата има тинейджърска аудитория-те са постоянно в нета-нормално е да има повече гласове там Peace

# 595
Ядосвам се, защото от ЗП насам като я видя тая артистка и ме избива на агресия!  Crazy Wink #2gunfire Laughing Laughing Laughing

# 596

Добър ден на всички момичета в темата ! Страхотно настроение - въпреки липсата на фрагман - страхотни сте !
Много хубава музикална вечер сте спретнали снощи - изгледах и изслушах с удоволствие всички песни, също и клипчетата.
Славенке, отдавна искам да ти присъдя моята награда за тематично творчество - да ти е честита направо магистърска степен ти присъждам. Колкото и да е бил тежък денят ми, след твоите произведения - се чувствам страхотно - благодаря за подарените усмивки !

# 597
# 598
Подсказка:

Ушите на Мусти са навсякъде...и проследява някой. И разбира се ще попитате до кой ще се добере накрая. Дано не се случат лоши неща!

# 599
Марта_49 Innocent Innocent Innocent newsm51

След толкова много подсказки няма ли инфо кога ще има фрагман,че вече нямам търпение

Общи условия

Активация на акаунт