Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 796
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

Fatmagül ve Kerim terapiden çıktıktan sonra bir karar veriyorlar.
KERİM : Bundan sonra içimizden ne geçiyorsa, açık açık hiç çekinmeden söyleyelim birbirimize..
FATMAGÜL : Tamam.. Bütün düşündüklerimizi, aklımızdan geçenleri, iç saklamadan ..

Fahrettin, Mustafa’yı göz hapsinde tutmaya başlıyor. Kerim Fahrettin’e yine sebepsiz yere öfkelenince Deniz’de abisine cephe alıyor.
Bu arada hayatta devam ediyor tabii... Kerim, Fatmagül’e uzun zamandır öğrenmek istediği bir şey konusunda... (alıntı: bisena)

campanula, това е от bisena, би ли го погледнала, когато можеш.

# 376
Привет и от мен Hug

Благодаря за преводите Heart Eyes  bouquet

Круела, и аз това се запитах - колко силна трябва да си, за да се довериш отново и да обичаш един мъж и то не кой да е Peace

# 377
Привет! Снощи бях на вълна Фатмагюл.
Сцените пред съда ме впечатлиха много.
Идва ми да извикам с цяло гърло: Хайде, наште! Laughing
Мерси на всички за всичко, което пишат и постват.  bouquet

Поздравче от мен с пожелание за приятни почивни дни.

Fatmagulun sucu ne? The Final Countdown / remix /

http://www.youtube.com/watch?v=Ht3CZd4ktYQ

Fan, клипчето ти е супер. Страхотно подбрана музика и сцени от филма. Истинска наслада е да го гледаш и слушаш музиката. Благодаря за удоволствието.  Hug

Марианка, Тото Котуньо ми е от любимите италиански певци. Но не бях се замислила за приликата му с Енгин. Имаш право, със сигурност по-възрастния Енгин би изглеждал по същия начин. И може би по-чаровен с посребрена коса, в която заравя пръстите на красивите си ръце.

# 378
Нямам време да превеждам, но ето слухчето -

We came to the trial. Remember the things you wished they showed before the trial...(They are reading our comments I guess ^^)

You will first watch the week before the trial...

Kadir will try to convince Vural's parents to testify..

Rashat will talk to Mustafa to prevent Vural's parents from testifying...

After the news in the newspaper, Nil will visit Gul MutfaK & F will take a decision after the therapy session.

K : From now on let's openly say whatever goes through our minds to each other without holding back..

F : Tamam, Everything we think of, that goes through our minds, without hiding..

Fahrettin bey starts to follow Mustafa. When Kerim gets angry with Fahrettin with no reason Deniz turns against her brother.

In the meantime life goes on of course... Kerim helps Fatmagül with something she wants to learn for a long time.

Something that happens on the day of the trial affects the hearing.

Mustafa didn't stop looking for Asu.

With the support of Fatmagül who has been taking steps towards Kerim, he takes a step towards his father.

# 379

Круелка и Марта , много хубави постове !!!  Hug  bouquet

Фан , клипчето е "убийствено" с тази музика и кадрите , благодаря ти...!  Hug  bouquet

Благодаря и на всички момичета , пишещи в темата , слагащи снимки и клипчета и допринасящи темата да е място за "релакс" !!! Hug  bouquet

А относно Тото Котуньо , не вярвам да има жена , която не е прехласната по чара и таланта му.., а приликата му с нашия Енгин особено в първи епизод , когато прическата му беше с по-къс бритон ни прави още по-щастливи...!? 
Peace

# 380

Ще се опитам да защитя нашето момче от онези подмятания...Всички знаем , че се раздели с приятелката си по време на първи сезон...!?  Peace

Готова съм да се обзаложа , че Енгин е влюбен в Берен , помислете си само - ние като жени я харесваме , а какво остава по 15 часа да си близо до нея...Може ли мъж да и устои...Убедена съм , че всички мечтаят за нея , но нейното сърце кой ще избере , сигурно и тя не знае , защото както казват "любовта е сляпа"...!?
  Peace

# 381
Ето и превода, не претендирам за най-точния превод:

Стигнахме до процеса. Помнете нещата, които пожелахте да ни покажат преди процеса.../Четат нашите коментари, предполагам.../

Първо ще гледате какво ще се случи седмицата преди процеса.

Кадир ще се опита да убеди родителите на Вурал да свидетелстват...

Решат ще говори с Мустафа да предотврати евентуално свидетелстване от страна на родителите на Вурал...

След новините във вестниците, Нил ще посети "Кухнята на розата".

Керим и Фатмагюл ще вземат решение след терапията.

Керим - От сега нататък нека си казваме всичко, което мислим, без да го задържаме в себе си...

Фатмагюл - Добре, всичко, което мислим, всичко, което ни минава през ума, без криене...

Фахретин бей започва да следи Мустафа. Когато Керим се ядосва на баща си без причина, Дениз се обръща против брат си.

В същото време животът си продължава... Керим ще помогне на Фатмагюл за нещо, което тя отдавна иска да се научи.

Нещо, което се случва в деня на процеса, повлиява на изслушването. /Е, това ако не е Мукадесита с някоя контракцийка или изтекла вода... Joy/

Мустафа не спира да търси Асу.

С помощта на Фатмагюл, която прави стъпки към Керим, той прави стъпка към баща си.

Това от поста на Мариана -

Fatmagül ve Kerim terapiden çıktıktan sonra bir karar veriyorlar.
KERİM : Bundan sonra içimizden ne geçiyorsa, açık açık hiç çekinmeden söyleyelim birbirimize..
FATMAGÜL : Tamam.. Bütün düşündüklerimizi, aklımızdan geçenleri, iç saklamadan ..

Fahrettin, Mustafa’yı göz hapsinde tutmaya başlıyor. Kerim Fahrettin’e yine sebepsiz yere öfkelenince Deniz’de abisine cephe alıyor.
Bu arada hayatta devam ediyor tabii... Kerim, Fatmagül’e uzun zamandır öğrenmek istediği bir şey konusunda... (alıntı: bisena)

е точно последната част на преведеното - след "Керим и Фатмагюл взимат решение след терапията."

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 16:24 от тинтири

# 382

Готова съм да се обзаложа , че Енгин е влюбен в Берен , помислете си само - ние като жени я харесваме , а какво остава по 15 часа да си близо до нея...Може ли мъж да и устои...

Еее, Нели, това си е чист субективизъм. За мене също Берен е прекрасна в много отношения, но също така около себе си имам прекрасни в много отношения мъже - красиви, талантливи, мили, умни, внимателни и т.н., в които просто не съм влюбена. Peace
Красотата и всичките там качества и съвършенства не са въобще достатъчни, за да си влюбен в един човек. Трябва още нещо. Искрата. Или пък - усещането, че това е твоят човек. Знам ли. Но определено тези неща съвсем не са достатъчни. Така си мисля аз.

# 383
Здравейте, момичета мили!

Хубави слухове, хубави клипове, какво да иска човек повече!  Hug   bouquet

Нелка, миличка, знам колко ти се иска Енгин и Берен да станат истинска двойка, ама ние не бива да се влияем от сериала и да го пренасяме в реалния живот. Да, Берен е невероятен талант, изумителна актриса, но това не значи, че я познаваме като човек. Същото, разбира се, се отнася и за Енгин. Откъде да знаем дали се разбират като Енгин и Берен? Само подозираме и се надяваме да са страхотни хора, но пак си остава в сферата на догадките.
Що се отнася до аргумента ти за хетеросексуалността на Енгин - това че се е разделил с приятелката си май по-скоро може да се използва от враговете...

Както и да е, аз съм благодарна на двамата за невероятните роли, които правят, както и на всички, които допринасят за осъществяването на този филм, който, смея да твърдя, е най-хубавият сериал, който съм гледала!

Hug  Hug  Hug

# 384

Готова съм да се обзаложа , че Енгин е влюбен в Берен , помислете си само - ние като жени я харесваме , а какво остава по 15 часа да си близо до нея...Може ли мъж да и устои...

Еее, Нели, това си е чист субективизъм. За мене също Берен е прекрасна в много отношения, но също така около себе си имам прекрасни в много отношения мъже - красиви, талантливи, мили, умни, внимателни и т.н., в които просто не съм влюбена. Peace
Красотата и всичките там качества и съвършенства не са въобще достатъчни, за да си влюбен в един човек. Трябва още нещо. Искрата. Или пък - усещането, че това е твоят човек. Знам ли. Но определено тези неща съвсем не са достатъчни. Така си мисля аз.

Тинтири , Берен е не само красива , тя е земна ,човечна , с образование , много емоционална , не се боядисва , в живота не слага тежък грим , просто както каза един чужд режисьор , който я снимаше в една реклама - тя си е съкровище за Турция... Ти имаш колеги , мила , но сюжета на твоята работа е не да се влюбваш в тези мъже , а Енгин трябва да влезе в тази роля и това не е никак трудно с такъв субект насреща... Аз определено съм си феминистка , около теб мъжете може да са красиви , но имат ли и други качества...Защото за мен е последното красотата на един мъж , за да се влюбя...Най-напред трябва да се уверя , че не е чел само  Работна мецана , обича животните , притежава чувство за емпатия , не е самовлюбен , жените не са му самоцел , особено красивите , не прекалява с алкохола и цигарите.... След всичко , което изброих виждаш , че такива мъже в България са малко и те са заети...Надявам се да са вашите съпрузи...!? :
peace: Joy  Grinning

# 385
Здравейте момичета,
разтърсващ финал на последната серия. Толкова не съм се вълнувала от финал на серия от финала на 31 еп., в който Ф. хвана за ръка К. и тръгна с него пред очите на М.
Преломни моменти, показващи силата на това момиче да преодолее миналото и да продължи напред. С тази разлика, че първия път го показа най-вече на себе си, а в този случай - пред всички, вкл. обществото. Браво, момиче!

Интересна ми е и да си представя какво чувстват и останалите участници в сцената.
Керим - сигурно супер щастлив за Ф., но не може и да не се чувства още по-потиснат от собствената си вина; Мелтем -  до известна степен, не може да не изпитва и тя вина спрямо Ф.; Фахретин - много ми хареса как се спогледаха с К., сякаш му каза "тук съм, сине, вече ще бъда до теб!".
И Мирием - трябва да е много доволна за Ф. и горда със себе си. Ако не беше тя, К. може би отдавна щеше да е заминал, Муки да продължава да мачка Ф. и да й натрапва чувство за вина, която тя няма. Нещата съвсем нямаше да се развият по този начин. Тя е тази, която "натисна копчето" за задействане на силата у Ф.

С други думи - нямам търпение да проследя развитието. Всички знаем какъв трябва да е финала, но все още не сме преполовили сезона, още доста емоции ни очакват, а и някакси не мога да предвидя накъде ще ни запратят комшиите междувременно.

# 386
Здравейте, момичета мили!

Хубави слухове, хубави клипове, какво да иска човек повече!  Hug   bouquet

Нелка, миличка, знам колко ти се иска Енгин и Берен да станат истинска двойка, ама ние не бива да се влияем от сериала и да го пренасяме в реалния живот. Да, Берен е невероятен талант, изумителна актриса, но това не значи, че я познаваме като човек. Същото, разбира се, се отнася и за Енгин. Откъде да знаем дали се разбират като Енгин и Берен? Само подозираме и се надяваме да са страхотни хора, но пак си остава в сферата на догадките.
Що се отнася до аргумента ти за хетеросексуалността на Енгин - това че се е разделил с приятелката си май по-скоро може да се използва от враговете...

Както и да е, аз съм благодарна на двамата за невероятните роли, които правят, както и на всички, които допринасят за осъществяването на този филм, който, смея да твърдя, е най-хубавият сериал, който съм гледала!

Hug  Hug  Hug

Куркуменце , аз не искам да ги събирам като двойка , достатъчно е да са приятели...!? Peace

Но като гледам , че всички слухове се оказват верни , до нас по-старите кучета в първи сезон  достигнаха едни такива , че Енгин е влюбен в Берен... Подминахме и си казахме , клюка , но вчера точно това се замислих - досега всички слухове се оказват верни , защо игнорирахме този...Затова аз мисля , че Енгин си е влюбен и добре го играе на сцената....!?
  Peace

И когато не го виждаме на събиранията извън снимачната площадка , както онзи ден на рождения ден на Перихан - просто сигурно избягва да е близо до нея извън снимачната площадка , защото от екипа сигурно знаят за чувствата му и на него му е неудобно.

Това са просто мои догадки , но за мен също е загадка защо няма приятелка - млад човек е ... И си спомних за тези слухове от първи сезон и като се замислих , защо да не е влюбен , не е невъзможно в предвид времето, което прекарват заедно и красивата  Берен,.., а това , че няма ответ , не е първия , на всички се случва...!?  Peace

# 387
Здравейте момичета,
разтърсващ финал на последната серия. Толкова не съм се вълнувала от финал на серия от финала на 31 еп., в който Ф. хвана за ръка К. и тръгна с него пред очите на М.
Преломни моменти, показващи силата на това момиче да преодолее миналото и да продължи напред. С тази разлика, че първия път го показа най-вече на себе си, а в този случай - пред всички, вкл. обществото. Браво, момиче!

Интересна ми е и да си представя какво чувстват и останалите участници в сцената.
Керим - сигурно супер щастлив за Ф., но не може и да не се чувства още по-потиснат от собствената си вина; Мелтем -  до известна степен, не може да не изпитва и тя вина спрямо Ф.; Фахретин - много ми хареса как се спогледаха с К., сякаш му каза "тук съм, сине, вече ще бъда до теб!".
И Мирием - трябва да е много доволна за Ф. и горда със себе си. Ако не беше тя, К. може би отдавна щеше да е заминал, Муки да продължава да мачка Ф. и да й натрапва чувство за вина, която тя няма. Нещата съвсем нямаше да се развият по този начин. Тя е тази, която "натисна копчето" за задействане на силата у Ф.

С други думи - нямам търпение да проследя развитието. Всички знаем какъв трябва да е финала, но все още не сме преполовили сезона, още доста емоции ни очакват, а и някакси не мога да предвидя накъде ще ни запратят комшиите междувременно.

newsm10

Бунко , много добре написано ..!? Припомни ми , че човек може да е силен , но когато няма хора като Мерием до себе си тази сила може да остане скрита...!? Peace

Пожелавам на всички ви една Мерием до вас като приятелка !?
  Peace

# 388
Нелка, дано си права и ако е така, дано Берен да отговори на чувствата му един ден, но сама казваш, че всички слухове излизат верни. Тогава как да изключим точно онзи, който обсъждахме в четвъртък?  newsm78

# 389
Fatmagül'ü yıkan karar
Fatmagül'ün Suçu Ne mefes kesen bir bölümle ekranlardaydı.

Dizinin geçtiğimiz perşembe yayınlanan bölümü;

Kerim ve Fatmagül'ün ilişkilerinde geldikleri boyutu gözler önüne sermişti. Bölüm medyanın gücünü arkasına alan ve haklı savaşını sürdüren Fatmagül'e verilen desteğin anlatıldığı çarpıcı bir final sahnesiyle sona ermişti.

Yeni bölümde neler olacağı, mahkemenin nasıl sonuçlanacağı ve bu sonucun Fatmagü-Kerim ilişkisine nasıl bir katkıda bulunacağı merak konusuydu.

Mahkeme sonucunun belli olacağı 52. bölüm 24 Kasım'da ekranlara gelecek.

Yeni bölümde;

Fatmagül'e toplumun her kesiminden verilen anlamlı destek, Yaşaranlar üstünde büyük bir baskı oluşturacak. Mahkeme gününe kadar yaşanan gelişmelerden sonra, Yaşaranlar bu duruşmadan kendileri adına olumsuz bir kararın çıkabileceğinin farkına varacak. Erdoğan ve Münir'in mahkeme öncesindeki son çırpınışları, Fatmagüller cephesindeki umutlu bekleyişi bozmaya yetmeyecek.

Mukaddes ve Meltem'den sonra Leman'ın da son anda Fatmagül'ün lehine şahit olmaya karar vermesi, mahkemenin kaderini değiştirecek bir gelişme haline dönüşecek. Reşat Yaşaran'ın Leman'a engel olmak için verdiği emirler ise beklenmedik bir şekilde ayağına dolanacak. Mahkeme salonuna ulaşan kötü haber, Yaşaranlar adına duruşmanın önüne geçerken, son gelişmelerden sonra Nil'i tamamen kaybeden Erdoğan'ın tek derdiyse Fatmagüllerden intikamını almak olacak.

Mustafa'nın yeniden Yaşaranlar için çalıştığını ortaya çıkaran Fahrettin, Kerim'in yardımlarına gösterdiği tepki karşısında ne yapacağını bilemeyecek. Ağabeyinin babasını asla affetmeyeceğini düşünen Deniz, bu olaydan sonra Avustralya'ya dönmeleri konusunda Fahrettin'i ikna edecek.

Münir ve Kadir duruşma salonunda karşılıklı kozlarını paylaşırken, mahkemenin sonucu herkes tarafından büyük bir merakla beklenecek. Hakimin kararını açıklamasıyla birlikte, Fatmagül ve Kerim'in arkasına aldığı rüzgar tersine esmeye başlayacak.

FATMAGÜ'ÜN YIKAN KARAR

Dizinin fan sayfasında yazan bilgilere göre, büyük bir umutla beklenen dava 'delil toplanması' sebebiyle erteleme kararıyla sonuçlanacak. Duruşma; dizinin final tarihi olan 13 Haziran 2012'ye ertelenecek.

Общи условия

Активация на акаунт