Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 795
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, първо да благодаря за превода на подсказката и
за поздравчетата за клипчето. Мерси от сърце! newsm51
/Винаги може по-добре и честно казано не съм особено удовлетворена,
ама на следващото ще се постарая повече./
Сега за Енгин и Берен - иска ми се и на мен, защото много си "тичат"
двамата, но предпочитам да не влизам в този филм пак. Laughing
Естествено ще бъда много приятно изненадана, ако най-накрая се появи
отнякъде някоя мистична приятелка, поне да се спре с другите подмятания.
Попрочетох, че сте писали, че приемате и т.н., евала ви, но при мен нещо
не е така, не ми се получава приемането на 100% Rolling EyesEmbarassed, което
не ми пречи да си гледам сериала с удоволствие и да си харесвам Енгин.
Имам обаче надежда, че може би са само слухове, понеже се сетих за такива
относно ей този мой Убавец от аватарчето - Шахрукх Хан, когото обожавам
като актьор и също е много забавен като човек. Женен с 2 деца е човекът.
Случаят с него беше много странен. Запленена от някои негови участия,
потърсих инфо за него и попаднах на същите коментари под клипове в youtube.
Няма да ви описвам как инстиктивното се стреснах и останах като попарена. Embarassed
После един ден случайно попаднах на негово интервю, в което казва, че
знае какво се говори за него и е много разочарован от тези слухове.
Също обяснява, че във всеки човек живеели заедно мъжът и жената - т.е.
имало заложени мъжко и женско начало. В любовните филми някак си актьорите
показвали и женското си начало. Ей такива някакви неща, които не разбирам
напълно, понеже не съм нито актьор, нито психолог, но поне са опит за някакво
обяснение, карат ме да не вярвам много в слуховете, а и вътрешно ме поуспокояват. Laughing

# 391
Нелка, дано си права и ако е така, дано Берен да отговори на чувствата му един ден, но сама казваш, че всички слухове излизат верни. Тогава как да изключим точно онзи, който обсъждахме в четвъртък?  newsm78

Този слух не дойде от фейсовете , даже сега не цитирам от къде , защото не помня...!?

А при онзи слух за влюбването, даже имаше отговор от колегите , че това си е тяхна работа...
          Освен това Енгин има снимки с последната му приятелка - на сватба с нея , на мач , на едно парти с актьорите от Фатмагюл , защото видях Ердоан до нея...!?
Peace

# 392
  • AMS
Здравейте!!! newsm18 newsm18 newsm18
Пак съм аз wavey
Чакам милото да докара колата и да отидем пак на свиждане при детенце. Ще се оправи, но ще постой повече в болницата.
Та по темата
Много благодаря за клипа на Fan!!! Страхотен е!!! Благодаря и Марияна за качването на превода в откъса при психоложката. Само текста не ми беше достатъчен, но и за него огтомно евалаа!!! Наистина в сголбения вариант, с думите, се изяснява цялата картина. Много си поревах.
Но върховният момент, на които даже с глас ревнах, беше подкрепата на другите пред сградата на съда!!! Това море от хора и скандиранията и .... Връщах се много пъти после, за да видя  на стоп-кадър всеки, защото от сълзите в очите не ....
Представяте ли си и ние да бяхме там!? smile3501 smile3512 newsm51 newsm45 newsm10  love001
Браво Марта!!! Много ми хареса за Вятъра на истината!!! smile3501
Очаквам, че от сега нататък ще има още по-големи гадости от ония кретени. От втори флагман за сезона сцената - Ердоан пред портата на ФГ - не сме видяли още. Пак ли ще идва до къщата?
В 49 епизод, когато  си говореха за делото Кадир и другия адвокат, имаше едно изречение от сорта - "не се знае дали ще ... на това заседание". Значи ще има и други заседания на съда по делото!?
Преди бях написала, че ще разчитам на майката на Вурал - Леман и ето ще се случи. Очаквам още подкрепа от Перихан. Тя вече съжалява - .... "Аз лъгах една година Мелтем" - каза на майката на Ердоан. Виждам, че пое курс на поведение, с което  да накаже мерзавците по свои начин.
А колкото до това дали в действителност Енгин и Берен са влюбени един в друг - Ами сугурно!!! newsm76 txtloves newsm76 За, което много се радвам!!! Не може при този начин на снимане на сериал,  това да е изключено. Те непрекъснато са в роля!!! Това им е начина на живот в момента. Това помага много в тежката им работа!!! На мен не ми липсва целувката за сега.   newsm03Искам още като онази сцена, с ръцете след излизането на К от затвора, на задната седалка в колата. Това си беше за мен направо еротична сцена.  Embarassed Embarassed Embarassed
  newsm51

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 17:45 от di...va

# 393

Един млад Тото Котуньо !?  Peace

# 394
Привет! Снощи бях на вълна Фатмагюл.
Сцените пред съда ме впечатлиха много.
Идва ми да извикам с цяло гърло: Хайде, наште! Laughing
Мерси на всички за всичко, което пишат и постват.  bouquet

Поздравче от мен с пожелание за приятни почивни дни.

Fatmagulun sucu ne? The Final Countdown / remix /

Браво,Фенче! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=Ht3CZd4ktYQ

# 395
Тинтири,благодаря  bouquet

# 396
# 397
     Тинтири , Берен е не само красива , тя е земна ,човечна , с образование , много емоционална , не се боядисва , в живота не слага тежък грим , просто както каза един чужд режисьор , който я снимаше в една реклама - тя си е съкровище за Турция... Ти имаш колеги , мила , но сюжета на твоята работа е не да се влюбваш в тези мъже , а Енгин трябва да влезе в тази роля и това не е никак трудно с такъв субект насреща... Аз определено съм си феминистка , около теб мъжете може да са красиви , но имат ли и други качества...Защото за мен е последното красотата на един мъж , за да се влюбя...Най-напред трябва да се уверя , че не е чел само  Работна мецана , обича животните , притежава чувство за емпатия , не е самовлюбен , жените не са му самоцел , особено красивите , не прекалява с алкохола и цигарите.... След всичко , което изброих виждаш , че такива мъже в България са малко и те са заети...Надявам се да са вашите съпрузи...!? :[/b]peace: Joy  Grinning

Мда, точно това казах - може да е съвършената жена и пак да не я заобича по този начин.  Peace
За мъжете, които споменах около мене - изредила съм, че освен, че са харизматични, имат и много други качества - добри, мили, внимателни и доста от нещата, които ти си изредила. Мъжът ми също е такъв, но не е единственият около мене, който е такъв. Има и други. Но ето - аз съм с него, не с другите. Значи има и нещо друго, което сме намерили, което ни свързва. Ето това нещо може да го няма между Берен и Енгин. Куркума е права - ние не ги познаваме. А всъщност - дори и двамата да са съвършени, пак може да не се усещат един за друг.  Peace

Благодаря за преведените серии всеки път! Удоволствие е да се гледа така!  bouquet

# 398
# 399
  • София

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/benim_gizli_bir_sevdigim_var.htm
Не съм писала в темата Ви извинявам се за намесата , излишно е да казвам , че много ми харесва филма.Ровейки из нета попаднах на това, с днешна дата.
Съжалявам ако инфото го има , а не съм прочела  Hug

# 400
Детелинка - много хубаво клипче си пуснала / гледала съм и други - чудесни са /
Зули - красиво и чувствено
Отново информация, преводи - момичета да сте живи и здрави !
П.П. Това русото - кое е ?

# 401
Son dönemin en çok öne çıkan genç oyuncularından biri Engin Akyürek.
Son dönemin en çok öne çıkan genç oyuncularından biri Engin Akyürek. Geçen sezon başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle de kısacık kariyerinin doruğuna çıktı.

Dizi tutkunları Akyürek'in özel hayatını da merak etmeye başladı.

Ama bugüne kadar Akyürek'i değil sevgilisiyle bir tek kız arkadaşıyla birlikte görüntülemek mümkün olmadı. Durum böyle olunca da genç oyuncu hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Ekrandaki kariyerini başarıyla sürdüren ve oyunculuğuyla dikkat çeken Akyürek hala özel hayatı en çok merak edilen ama bu konuda ser verip sır vermeyen ünlülerden biri. (Ayaklıgazete.com)
Hürriyet

# 402
Детелинка - много хубаво клипче си пуснала / гледала съм и други - чудесни са /
Зули - красиво и чувствено
Отново информация, преводи - момичета да сте живи и здрави !
П.П. Това русото - кое е ?
Загланието е: Имам тайна любима
Пишат, че русото маце до него била истинската любима на Керим.
/ Така е написано, все едно той го казва, ама дали го е казал.../
Накратко: Досега никой не е успял да снима Енгин с жена, затова започнали
да излизат разни предположения. Той също не говорел за живота си.
-----------------------------------------------------------
Зули, Ети  newsm51

# 403
Фенче, благодаря !

# 404
За нищо Hug
Русо, черно, Берен или не - оффффффф бе Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт