Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 366
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Kosty ако е бебешка шарка, лекарите често я бъркат с алергия, и те не са много наясно точно каква е диагнозата особено при малки деца. Важното е бързо да минава  Hug
Azzzy имали сте премеждия, бързо да се оправяте  Hug
Мислете ме за лоша майка, но аз подаръци не купувам за моите деца, когато харесам нещо го купувам на момента и го давам на малчуганите.
Ето идея и от мен за [img=http://www.kristaltoys.com/zanimatelni-igri-aqua-doodle-c-76_298.html]http://подарък[/img]. Ние имаме дъска за път и често рисуваме.

# 136
Борко си е поръчал на Дядо Коледа ето такова колело http://www.amazon.com/Smart-Gear-Balance-Bike-Classic/dp/B001AIONOU

Това колело няма педали  Rolling Eyes  Бута ли се?
Да, бута се с крака. Така се развиват уменията за баланс и координация. Хубавото при тези колела е, че не може да се развие висока скорост, както при обикновените с педали, а и децата се изморяват повече.  

Гласувах в анкетата. Мойто дЯтИ като си легне в 22.30ч. вечерта и спи до обяд на другия ден  Embarassed

# 137
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Борко си е поръчал на Дядо Коледа ето такова колело http://www.amazon.com/Smart-Gear-Balance-Bike-Classic/dp/B001AIONOU

Това колело няма педали  Rolling Eyes  Бута ли се?
Да, бута се с крака. Така се развиват уменията за баланс и координация. Хубавото при тези колела е, че не може да се развие висока скорост, както при обикновените с педали, а и децата се изморяват повече.  

Ясно  Peace

Алена, къде се загуби? И в другата тема спря да пишеш, притесних се!

# 138
Откъде ги вземате тези спящи деца, искам и аз  Crazy Ние сутрин сме на крак към 5 и 30- 6, а заспива към 9
Не попълвахме ли вече подобна анкета миналата тема?

Тези дъски за рисуване не са още подходящи за малчовците. Ние взехме една, но Габи я подминава общо взето, по ѝ е интересно да търчи с писалката насам натам и ѝ я взех, защото ме е страх че ще падне с нея и ще се нарани или ще си извади очите,.

От подобни играчки -колела, триколки - много я е страх, не иска изобщо да се качи. Иначе е страхотна идея, но да имате едно наум, да пробвате детенцето първо дали ще се радва на такова нещо.

# 139
Я да питам - вашите деца обиждат ли се лесно?

Габи е много чувствителна - само някой да ѝ повиши тон и много се обижда  Shocked Прави една муцка, едни сълзички почват да текат. Вчера докато я видя и взе някаква трохичка от пода и я налапа. И аз викнах да не го прави, че се стреснах, защото не видях какво налапа. И като ревна, почна да се мъчи да плюе, ама много се обиди. Не искаше изобщо да ме гушне после и само ме буташе да не я докосвам  newsm78  ooooh!

# 140
И ние сме харесали подобно колело за Марио,но е на кетлер.

# 141
  • гр.София
Я да питам - вашите деца обиждат ли се лесно?

Габи е много чувствителна - само някой да ѝ повиши тон и много се обижда  Shocked Прави една муцка, едни сълзички почват да текат. Вчера докато я видя и взе някаква трохичка от пода и я налапа. И аз викнах да не го прави, че се стреснах, защото не видях какво налапа. И като ревна, почна да се мъчи да плюе, ама много се обиди. Не искаше изобщо да ме гушне после и само ме буташе да не я докосвам  newsm78  ooooh!
Ние сме същите, ужас да не и се скарам за нещо и почват ред сълзи, ред сополи, то бива глезене и цупена ама.............. ужас, не знам дали са обидчиви ама ни правят на маймуни  Crazy
На Маги крачето се е подуло цялото от ваксината и стои някакси твърдо цялото мускулче и по-топло, егати и ваксината добре, че не вдигна температура  Whistling и най-важното скоро няма да има ваксини  Grinning

# 142
TDI, и ние вече сме твърди фенове на Маша и медведь!

Аз вече започвам да се притеснявам да не се обърка детето - пускам му песнички на английски дори разбира някои думи  Shocked сега пък на руски  Rolling Eyes  Баща му се разхожда из вкъщи с телефона и говори на руски нон-стоп ... Добре, че е свеки да му пее на български   Thinking

Ние имаме подобен камион, който се накрачва и се бута с крачета (из целия хол). Колело или кола ще му взема на пролет иначе ако го взема сега или не трябва да му го показвам или не знам...той като го види ще иска да го кара вкъщи, а сега времето не е за дълги разходки  Thinking
Още не съм измислила какъв подарък да му взема  Rolling Eyes

Рибката, честит имен ден!   bouquet   Hug Затъжих ви се вече.

# 143
   Юлия е много чувствителна към емоциите на другите.
   Не ми се сърди чак толкова,ако й се скарам,но винаги усеща,когато аз съм тъжна.
   Прави тъжни очички и тя,прегръща ме.....Много ме трогва!  Heart Eyes

Ние сме се тръшнали от някакъв зверски вирус....Само Юлия държи фронта засега.Не ми се мисли,ако и тя го подхване..... #Crazy

# 144
   Azzzy,  Hug

Рибката,честит имен ден!   bouquet Къде се губиш ти?

TDI,вашият тати що говори на руски?По работа ли?  Simple Smile

Моите деца растат в многоезична среда.Това не ме притеснява.Даже напротив се радвам,като гледам как по-голямото дете преминава от един език към друг.
  И си мисля,че не сгреших,когато логопедите ме съветваха да го огранича само с български,а аз не ги послушах.  Simple Smile Peace

Десивалко,Диването,все забравям да изразя възхищението от снимките на вашите красавици,дето пуснахте по-рано!Много са сладки!  Heart Eyes

# 145
 TDI,вашият тати що говори на руски?По работа ли?  Simple Smile

Да  Peace

Уф аз имам един изпит по Маркетинг, а учебника е много, ама много приспивен и само се скатавам  Rolling Eyes   Blush

# 146
Десивалко, а това реимунизация ли беше, дето се прави на година и 4 месеца?

Аз се обърках вече, защото разбрах, че има само една реимунизация, обаче гледах новият имунизационен календар и там вече са 2 реимунизации...и трябва докторката ни да ни ги разясни.
Но сме решили да ходим за ваксина м. януари, та тогава чак ще я питам

# 147
  • гр.София
Dianadsd  реимунизация беше ДА! Док.не е е споменала за друга ваксина на детегледачката, ама ще я питам за по-сигурно  Rolling Eyes

# 148
  • София
говорейки за сърденето и чувствителността, Тодор отнася много "не"-та и караници, щото непрекъснато иска да изключва компютъра, да намаля / увеличава звука на усилвателя, да бърника при кристалните чаши, да извади официалния сервиз чинии, да се блъсне с глава в дървената рамка на дивана, да .... много са; та в тази връзка доста често му се караме - не това, не онова; и като му се скарам, той поглежда сърдито и идва и почва да ме удря, много е смешен
аз обаче се изхитрих и почнах да се правя, че плача като ме удари; много му е странна реакцията - веднага замлъква, става супер стреснат - явно се чуди какво се случва, и ме гушка - мамин сладък
е, след около 5 минути пак стигаме до момента, в който трябва да кажа "не", ама ... да не съм го раждала толкова див Grinning

# 149
Selme,logopedite demek sa te posuvetvali da ogranichish na decata si maichinia im ezik? Az bih im kazala " ja marsh ot tuka!" Hahaha....az govoria na Aleto samo bg i hich ne mi puka.ama tuk taka me uchat de-da mu govoria moia ezik.

Общи условия

Активация на акаунт