Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Теди, да сам ще си зарастне - една позната има пиърсинг на езика и го вади като ходи на църква (тя е някаква евангелистка). Казвала ми е, че за няколко часа (колкото им е службата) дупката започва да зараства и после трудно вкарва пиърсинга  Mr. Green Дано скоро му мине  Hug

Дано  Praynig  Той нали си смуче палеца за приспиване, сега не може и да заспи нормално, до сега се тръшка, рева, накрая се измори и заспа  Crazy

Цвети, направо бях откачила, но съм сигурна, че четох някъде в темата, че на друго дететнце му е пострадало езичето и имало много кръв, та горе-долу бях психически подготвена  Rolling Eyes

Ядки и аз давам без фъстъци  Peace Мед също съм давала и то в доволни количества, но ЛЛ ме спря, защото както тя ми обясни може първите 10 пъти нищо да му няма и на 11 да направи алергичен шок. Не знам вярно ли е, не е ли, но реших за сега да отложа меда...

Никаква идея си нямам за съотношението белтъци/въглехидрати и т.н. Като е на ясла яде каквото му сготвят  Mr. Green вкъщи за вечеря гледам да му редувам - телешко, свинско, пилешко, заешко и т.н (всичко е домашно, от щастливи животни - такива дето си тичат из двора по цял ден, ядат трева и не са боцкани с хормони примерно) има и постни дни разбира се  и всичко с хляб, така че за въглехидрати поне мога да кажа, че си поема достатъчно  Party

Да се поФаля  Party  имаме си заек - Боряна  Crazy  Сега ще е играчка за Борко, после ще я изядем  Twisted Evil Разбира се няма да я гледаме в апартамента, Борко ще си играе с нея като отиде на село.
В този ред на мисли - има ли някакви по-сериозни болести, които може да хване от заека?

# 166
Здравейте момичета,

искам да попитам давате ли прясно мляко на юлчетата вече, и по точно искам да направя на Алекс един крем и ми се искаше да сложа истинско мляко/ досега съм го правила със сухо / та исках да ви питам вие как процедирате ?

# 167
  • в 1001-та нощ
Педи каза, че вече може  Peace

# 168
Прясно мляко в кремче давам.

Днес каката е болна и сме вкъщи, та май съм доста активна.  Laughing

# 169
TDI, ужас! Дано бързо му мине езичето на нашето адашче  Peace И аз знам, че би трябвало да зарасне самО.

Прясното мляко го въведох малко след годинката, но готвено. Добавям го в десерти (грис например), палачинки или в супи. Така чисто не съм давала още. До колкото знам е препоръчително до 2 годишна възраст да се дава кърма или АМ, а чак след това прясно краве мляко  Peace

Ядки и мед, също не съм давала още. Ние имаме фамилна обремененост от алергии и за това се въздържам все още.

dunaika, как е Росен? Правихте ли изследването на главичката му след фибрилния гърч?

# 170
  • София
Теди, Емата това лято два пъти си прехапа до кръв езика и се прибирахме от градинките с окървавени фанелки. До един - два дена й минаваше без нищо, но при нея да е имало най-много по 3-4 зъба. Това на Борко бая сериозно постижение звучи. Милия, дано бързо и безпроблемно му зарастне.
И тоз', горкия жертвен заек, как точно Боряна го кръстихте? Laughing Веднага се сетих за една наша баба, която си кръщаваше прасетата на снахите и зетьовете с много любов, разбира се. За болести, предавани от зайците не съм чувала, а дядовците доста зайци гледаха едно време.
Мед, между другото, давам от три дни в чая, защото чист и със захар хич не го пие, а сега покрай боледуването си трябва. Нашия доктор не вижда проблем в меда. За сравнение ще кажа, че на следващия ми въпрос - да давам ли витамин С, каза да не се занимавам с глупости  newsm78  Grinning

# 171

dunaika, как е Росен? Правихте ли изследването на главичката му след фибрилния гърч?

Не, Бъги. Благодаря за интереса. Реших, че няма да го правя. В нашия случай не е наложително.
Сега си треперя от страх вкъщи, защото каката снощи вдигна Т, явно от градината пак някой вирус. Но така ще е... от мен нищо не зависи май.  Grinning

Моят отговор в анкетата го няма - вечер дзверо заспива между 19ч. и 20ч.

# 172

Shocked Браво на детето!  Simple Smile

# 173
  • в Кошера

А такааа, сега ще породиш завист тук  Mr. Green
Мойта пикла трета вечер, ревейки и пищейки, около 3 часа през нощта ме принуждава да я слагам м/у нас на спалнята - ужас! Само да не се научи  Praynig

# 174
  • в 1001-та нощ
Давайте кебапчета, моля (и хляб  Hug )

съжалявам за качеството, апаратът е бил на макро режим  Blush

# 175
Аленка,голям сладур е Simple Smileама вие мн чисто се храните Peaceние като ядем хляб после и в памперса и намирам трохи ooooh!

# 176
  • в 1001-та нощ
когато се нахрани - започва с трохите - първо си разтрошава храната, после си обира трошичките и ги хапка - като кокошчо е

дори да има нещо на земята - като слезе от стола го вдига на таблата  Joy hahaha

много обича - като си играе с нещо - да го остави на плота или масата и след време - отива да си го вземе  Joy hahaha и помни къде е

но когато е гладен - стиска храната и ако не е на стола се разхожда с нея в ръчичка и не изпуска нищо  Joy hahaha

# 177
dunaika, честно да ти кажа ми се стори странно като спомена, че ще правите ЕЕГ. Според мен това е изследване е непосилно за малки дечица като нашите. Просто много дълго време трябва да седи в покой (нещо от рода на 15-30 минути беше), а това не знам как ще се постигне на тази възраст  Thinking От друга страна фибрилните гърчове не са чак толкова рядко явление. Надявам се да нямате повече такива преживявания. Една мама, с която се събираме ми разказа, че и с нейното детенце се е случило и е било доста стресиращо Sad

a.l.e.n.a, много е сладък Калоян Simple Smile Борко пък си забърсва трохите (то неговото си е направо мазня  Grinning ) от табличката, а после и пода под стола. Е, разбира се някой възрастен трябва да мине след това, но важното е, че има желание Simple Smile Аз не му давам да се разхожда/играе и да похапва.

Днес Малчо и баща му страшно забавление си измислиха. Татко му слага едно одеало на раменете на Борко, той започва да крачи бавно и тежко, а баща му тананика мелодията от "Междузвездни войни". Умряхме от смях  Joy А той Дребсън нали си ми е позьорче и като ни види, че се смеем, още повече се надъхва да се прави на Дарт Вейдър

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 00:13 от buggy-->

# 178
Алена, много е слъдък Калоян, голям рус красавец . А какво сте му сложили около врата? Това да не е шал, съвсем фешън ще е младежа тогава... Joy Joy Joy

# 179
  • в 1001-та нощ
 Joy hahaha около врата има едно тънко наметалце, което пази дрехте от цапане - като беше малък - само лигавник не стигаше - беше пълна цапаница  и сега въпреки, че не ползваме лигавник о тдоста време - чат-пат му го слагам

цапането се случва, ако хранейки се - реши да види какво дъвче, бърка си в устата ... вади го, гледа го .... и после нали все ще се пипне някъде  Joy hahaha

Вие лигавници ползвате ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт