Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
dunaika, честно да ти кажа ми се стори странно като спомена, че ще правите ЕЕГ. Според мен това е изследване е непосилно за малки дечица като нашите. Просто много дълго време трябва да седи в покой (нещо от рода на 15-30 минути беше), а това не знам как ще се постигне на тази възраст  Thinking

На моят син по тази причина(голяма активност) щяха да правят ЕЕГ с пълна упойка,в Токуда.Когато беше близо 3 годишен.Отказах я.
    Разбрах обаче,че на някои дечица това изследване се прави и на много по-малка възраст без никаква упойка.Просто някак успяват 20 минути да се задържат неподвижни в ръцете на мама и толкоз.

Дунайке,стискам палци да подминете вируса!  Praynig
   Нали още кърмиш?Това може да ви спаси!  Wink Hug

Алена,много сладък Калоянчо!  Simple Smile
  Лигавници не ползваме отдавна.Юлия се дразнеше от тях,дърпаше ги и с лепенките си нараняваше кожата на вратлето.

TDI,лошо ми стана,като прочетох за вашата случка... Shocked
   Дано по-бързо му се оправи езичето!
   Ако общувате с руснаци,поразпитайте за "облепихово масло".Това е един разкошен препарат за лекуване на рани,даже и в устата.

# 181
и ние вече от доста време нямаме нужда от лигавници:)

теди,и на мен ми прилоша от случилото се с езичето.как е сега?

аз май не ви казах какво стана с моите изследвания.бях на магнитен резонанс,заради израстъка до бъбрека и слава-богу е само мазнинка,а не тумор.огледали са ми всички останали органи и съм чистак-бърсак отвсякъде.сега ми остава само гастроскопията на 19.12. да видим какво имам в стомаха и след това на кожен ще ида,че имам някаква ужасна себорея,която направо на екзема прилича и май даже ми пада косата от нея,акне и д ами махнат едни бемки тук-там....пак и после се надявам скоро д ане ходя по лекари.после ще ви копирам какво писах снощи в другата тема,че е дълго,но....детето на приятелката ми вчера е преживяло перипетии.

добро утро! ние сега станахме:)

# 182
Благодаря, Селма, кърмя още, но те днешните вируси са толкова устойчиви, че нищо ги не плаши.  Laughing

За ЕЕГ-то - и аз по същите причини отказах. Абсурд да дам да го упоят. Те в болницата искаха и очните дъна да му гледат, за което трябваше да му разширяват зениците. Аз категорично отказах и настоях да ни изпишат. Естествено всички бяха възмутени, но им теглих една ....... и си тръгнах. Толкоз по тази тема.  Hug

Алена, и на мен ми направи впечатление, колко чистичко яде Калоян. Браво.

Теди, как е вече езичето? Аз доколкото знам, много бавно зараства езикът. Дано не го боли малчо вече. А храни ли се сега? Как дъвче?

# 183
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Езичето се е позатворило като че ли, от това което мога да видя, но все още е надуто и стои едно по-лилаво. Със скромните ми познания се надявам това да означава, че повече левкоцити са на мястото на инцидента и не позволяват да се развие инфекция. Поне бяло няма със сигурност, т.е. да набира или нещо ... Оф накрая ще го закарам в частната клиника във Ветрен да го видят, въпреки че нямам доверие на докторите там, но ако отидем в държавната болница има само дежурен - писар на направления за приемане

За храненето си се храни, но аз затова вчера не го пуснах на ясла, да не би да има нещо което ще му дразни и накрая да остане и гладен...

Спането е големия проблем, както казах той е свикнал да си смуче палчето и сега като си навре пръста в устата явно го заболява и настава един рев... докато не се измори да плаче, не заспива, а аз съм толкова против това...толкова време нито го оставях да реве сам в кошарата нито нищо, а сега се налага да реве докато заспи

Селме, ще кажа на мъжО да поразпита за това кремче

Маритка, леля ми я оперираха от такова мастно образование, но при нея беше проблем, защото притискаше голям кръвоносен съд и жената гледай колко време си откара вече 3ма внуци има Simple Smile (само мъже)

Лигавник не ползваме, ползвахме много малко когато го захранвах още от както е по-осъзнат си го маха сам или пищи докато не му го махнат.

Хубав ден на всички, аз изпратих Борко при майка ми и сядам да уча, че утре съм на изпит...

# 184
  • в 1001-та нощ
в България също го има - търси масло от ракитник, морски зърнастец или облепиха, на лат е HIPPOPHAE  Peace

# 185
в България също го има - търси масло от ракитник, морски зърнастец или облепиха, на лат е HIPPOPHAE  Peace

Благодаря, още сега ще отида до аптеката да го потърся  Hug

Ти не тренираш ли вече? Няма те в другата тема  Rolling Eyes

# 186
  • в 1001-та нощ
ох ... напоследък само масажи с вендузи .... изв. време бяхме сами с малкия и кое по-напред .... а нещо и нямам сили  newsm78 имам си един такъв период на почивка от всичко, някак затисната от странични обстоятелства ....нали се сещаш, когато нещо те притиска, като ответна реакция - се капсулираш  newsm78

ще започна вероятно в скоро време  Joy hahaha

П.П - аз много ползвам масло от ракитник за себе си - има го течно, на капсули .... ползвам го за коса, кожа, зависи как е комбинирано, съдържа и доста омега 7 -  води се древната тайна на инките за коса, кожа, нокти  Hug

в инт. на истината - от както ползвам омеги - петит ми са като на бебе, кожата също видимо се подобри  Peace

# 187
Калоян е невероятен! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Така ме развеселиха тия снимки! Мая също много обича кебапчета.  Mr. Green Ама то лъвче, кво да обича, ако не мръвка.  Mr. Green

Лигавници ползваме, дори не би ми хрумнало да я храня без такъв. Яде чисто, когато я храня, но пък изявява желание понякога да се храни сама. Като гепи лъжицата и прави мазало навсякъде.

# 188
теди,мен няма да ми правят нищо.казаха,че тази мазнина не ми пречи Whistling

# 189

Благодаря, още сега ще отида до аптеката да го потърся  Hug

Точно!Бях забравила,че на български е Ракитник.
   Обаче да уточня ,че имам предвид масло от ракитник (или по-скоро олио).  Peace

# 190
Ние ползваме лигавник с ръкави, но ѝ е малко малък вече. До скоро не се налагаше лигавник, но от три дни насам се храни сама и ако искам дрешките да оцелеят слагам лигавник  hahaha

Иначе е супер доволна, че вече папка сама и на никой не дава лъжицата, само при опит за отнемане и почва да ми се кара  hahaha Едва успявам да я прилъжа да я измием после. След това си взема лъжичката и продължава да тренира "на сухо" с едни купички.
 Понеже лигавника е за пране след всяко хранене днес по спешност ходих във Вис Виталис, но  не можах да намеря подходящ по-голям, та взех други два, но са по-малки отколкото ни трябват. Напоследък се замислям дали да не ползвам дъждобранчето - то едно найлоново и дълго и лесно се пере.

# 191
Аз правих ЕЕГ на баткото, когато направи фебрилен гърч...не беше нещо страшно, сестрата му даде връзка ключове и той се забавлява с тях около 20 мин, седейки в мен. Според мен също няма смисъл от това изследване, но аз лично бях готова на всичко след случилото се (дори и да давам Диазепам при всяко вдигане на Т, което сега не бих направила).

Вкъщи и ние всички без таткото сме болни - големият имаше Т и кашлица, аз - страхотна хрема, а Фи само е прегракнал и един ден имаше 37 и нещо Т.

Лигавници спрях да слагам преди около 2 мес - дърпа си ги сам и крещи...някой път се храни много чисто, друг път е омазан целият. Wink

# 192
scarly, лигавници с ръкави има в ИКЕА на много добра цена: http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30470. Материята им е като на чадърите и се поддържат много лесно. Бтв, тези лигавници ги ползвам, когато му давам да рисува или пък да си играе с вода (да прелива от чашка в чашка или да изстисква гъба) Иначе и в Джъмбо има, но отгоре са от плат.

Аз също ползвам лигавници с ръкави, защото Борко се храни сам. Когато е по-гъста храна се справя доста добре, но когато има супа (а от кухнята тя си е голА водА), положението е ... абе понякога се налага да го преобличам целия  Crazy  Още му е трудно да се справя с лъжицата, когато храната е много течна. Но пък много бързо се научи да пие сам вода от чашка.

# 193
Диване, точно това казах преди един час за Габи, като е лъвче няма начин да не търси мръвка. Идвам си от работа аз и очаквам да папка грах, а тя нашата прави компания на дядо си с кюфтетата Simple Smile
Лигавник, какво беше това, но ще си припомним, че като при адашката на Скарли имаме желание да се храним сами. И ми става много мило, научила се е като се прибирам да мо носи пантофите, мамина отмяна.
Преди да ви пожелая лека вечер, пожелавам повече никакви беди да не сполетяват юлчетата и само предпразнични вълнения да ни спохождат.

# 194
И ми става много мило, научила се е като се прибирам да мо носи пантофите, мамина отмяна.

Борко така носи на татко си обувките сутрин - да го води на ясла. Според майка ми означавало, че му се ходи на ясла  Peace Понякога му ги носи и като се събуди директно в леглото  ooooh!

Ние сме по-добре вече. Благодаря за съветите и за подкрепата  Hug  Раничката почти не си личи вече, е вижда се къд е, но определено има подобрение от сутринта   Peace

теди,мен няма да ми правят нищо.казаха,че тази мазнина не ми пречи Whistling

Маритка, аз ти казах да не си мислиш негативни неща, защото каквото повикало- такова се обадило. Трябва да сме винаги положително настроени и нещата се подреждат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт