Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 369
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
А, те куклите не са задължителни за малки момиченца. Моята  поне не е искала такова бебе. Играе понякога с едно, дето прави разни работи, но от тези с кашите и памперсите не бих й купила.

# 316
Диване, и аз стискам палци. Нямам търпение вече да чуем/видим Новината.

Алена, звучи ми обнадеждаващо това, което си писала за Калоян и се надявам да е зъбче. Но до колкото знам във времената, в които живеем непрекъснато си разнасяме вируси по кожата. Имунитетът не им позволява да отидат по-навътре. Поради стресът обаче имунитетът рязко спада и така вирусите се радват. Според мен заради това боледуват често децата в градините. Та спокойствието май е най-лековитото и здравословно нещо. И все пак щом си спи на обяд там и вечер е весел. С нашият Калоян нещата далеч не бяха така.

За храненето и аз вече съм в чудо. Не иска нищо да яде. Иначе да кажа, че житито е нещо много здравословно и съдържа всички необходими витамини и т.н. Накиснато, сварено и пасирано с плод или орех. Май ашуре му се казва - но става като кисел. Четох скоро една статия, че елдата с просо е също чудесна комбинация(от гледна точка на здравословното хранене).
ПП Щях да питам също дава ли някой още плодови пюрета? Калоян ги яде с апетит за разлика от разните кремчета от детската кухня.

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 12:49 от stone2009

# 317
Ади, тези памперси за бебето Райчо ли ги купувахте? Ивон кърми ли го още или вече го отби  Mr. Green Трябва пак да се съберем с нея и да обсъдим неволите по отглеждането на едно бебе  Laughing Сладурката тя, да я нацелуваш!

hahaha Joy

Ади, не е ли по-лесно да си направите още едно бебе и да го дадеш на Ивон да се грижи за него, хем ще е живо същество Laughing
За кукла с наколенки - можеш да вземеш отделно едни наколенки и да ги сложиш на някоя по-голяма кукла. Абе много капризни сега децата по отношение на играчките. Като чета какви специални изисквания имат... аз навремето просто исках да ми купят количка с отварящи се врати, но не ми взеха щото съм била момиче  Crazy

За габи не деля играчките на такива за момиче и момче - има си и колички и камиончета и един гараж и тухлички да си реди. На куклите не обръща още внимание, но много си играе с купички, в които си готви и с едни колички. Другите играчки не ги отразява.

# 318
Здравейте момичета,

направихте ли вече календарите с юлчетата?
Споделете моля идеи къде правихте миналата година/ или /и тази/ и доволни ли сте. Моята идея е да го заведа някъде и да го снимат, тъй като в къщи ще е трудничко ..Simple Smile

# 319
  • София
мацки, диването кога трябва да ражда? днес ли? дали е родила?

иро, стискам палци....

# 320
  • София
Ади, тези памперси за бебето Райчо ли ги купувахте? Ивон кърми ли го още или вече го отби  Mr. Green Трябва пак да се съберем с нея и да обсъдим неволите по отглеждането на едно бебе  Laughing Сладурката тя, да я нацелуваш!

Хахаха, паднах от смях hahaha

Аз вече съвсем се оттървах от храненето на малката. Вече си яде всичко сама, а ако опитам аз да я храня твърдо отказва  Naughty. Оставям я, върша си някаква работа и тя за 30 мин. макс се е няла.

И аз стискам палци на Диването за едно безпроблемно раждане  fingerscrossed

# 321
  bouquet
здравейте юлчета  Hug

честит имен ден на всички празнуващи днес   Party Time Tada
да почерпя и за моята малка принцеса славея,която празнува днес

нямам много време за писане  Embarassed
диването и от мен стиснати палчета за леко и безпроблемно раждане и сладко бебче на финала  Heart Eyes
ние сме ок ,батко тошко за сега къде слуша ,къде не  ,но успяваме да се оправяме  Wink

лека и спорна седмица  Hug

# 322
  • в Кошера
Люси, честито на малката именичка! Да ви е жива и здрава!   bouquet

Ирената от саба'лем съм я замислила... Дано всичко е наред и да се похвали с добри новини (и мерки  Mr. Green)  Hug

# 323
Честит празник на Славея. Да расте умна и красива.   bouquet

Календари поръчвам от Кравичката. Доволна съм. Тази година всъщност вече ги поръчах, но на сестра ми. Тя ги прави също много хубави.

Диването цял ден му стискам палци.  Praynig

stone2009, плодови пюрета не давам. Пресни сезонни плодове и кис. мляко, грис, нишесте, елда, просо, ориз, овесени и др. ядки. Калоян не ги ли хапва така?

# 324
Честита дъщеричка Яна на Диването!Да е жива,здрава и много щастлива!На мама бързо възстановяване!  bouquet

# 325
  • София
Родила ли е Ира?

# 326
Честитоооооо!!!

Бъги,кърми още ама само вечер,защото през деня вече бил Райчо на кухня LaughingОсвен това го учи и на гърне,ама не му разбирала главата и го ползвал за шапка.........Не и е лесно на горката с такова бебе Laughing

# 327
Честита дъщеричка на  диването.С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!
честита именничка на lusi2607с много радост и усмивки да пълни сърцата ви малката Славея!

# 328
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Диване, честито!   bouquet  Пожелавам на цялото ви семейство да сте здрави, да се обичате и ...това е най-важното!

Аз пак да оспамя темата, извинявам се за което  Embarassed

Коледно парти в Бургас
Място: клуб Амазония
Дата: 20.12.2012 (вторник)
Час: 10:00 - 10:30
Цена за дете 3лв. Украса : 3лв. общо...да кажем по 3,50 за дете.
Може да си внесем за хапване и за пийване. Ако искате ще се уговорим кой какво - пишете на лични Peace
Продължителност: час/ час и половина

С цел прозрачност на процедурата по избор на детски клуб, съобщавам и защо отпадна Корабчето - искат минимум 10 деца, за да затворят клуба, 7лв./дете като в цената се включва сокче, шоколад, вафла  Crazy  и все неща, които малчовците не консумират, нали?

И да не забравя  Crazy

Честит имен ден на всички именници   bouquet Да им е живо и здраво името !

Честит празник и на всички, които се чувстват бургазлии (понеже аз съм си от майнатаун, но вече се числя бургазлийка)!  Аз след малко отивам на площада, голям кеф  Party

Да ви кажа на мен никога не ми е било така празнично както последните години, дано не прозвучи като политическа агитация, но наистина се усеща празнично настроение в града!

# 329
Честита дъщеричка Яна на Диването!Много да ви радва и бързо възстановяване на Мама!  bouquet
Благодаря ви момичета за пожеланията Hug

Общи условия

Активация на акаунт