Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 366
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
А сега искам да споделя един проблем...
На Маринела и излязоха някакви червени пъпки по тялото, от вчера имат и бели връхчета. Първо си помислих, че я е ухапало нещо, но вече не приличат на ухапване, а и се множат. Възможно ли е да е някаква шарка или подобно (не съм много запозната с детските болести или с болестите въобще, а би трябвало Thinking ) ? Да се притеснявам ли?
По-късно ще звънна и на педи, но да попитам и тук.

# 121
Добро утро.  Grinning

Kosty, според мен, щом се множат и имат бели връхчета, докторът е задължителен. Дано да не е нещо сериозно.

# 122
Кости, имахме същия проблем лятото. За един ден от 2 пъпчици достигнаха до 20, но не бяха с бяло връхче май  newsm78
При нас беше алергия. Аз бях сигурна, че е шарка, но не беше. Нека лекар да види пъпчиците и ще прецени  Peace

Дунайка,
мерси за кафенцето  Hug  Hug  Hug

Ази, браво на Ема Hug

# 123
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug
вчера ни правих ре-имунизация, ноща мина спокойно без температура  Grinning
И аз вече съм на коледна вълна, Маги много обича да си играе с джипове и коли  Mr. Green явно заради брат си  Thinking
Иначе се чудя и аз какво да и купувам, бебшка количка си имаме, триезичен лаптоп също(никакво внимание не му обръща, само го отваря и затваря и стъпва в/у него), харесала съм едно куфарче на колелца което се трансформира в тоалетка с табуретка и разни аксесоари  Crazy но пак ще разгледам де  Laughing
За пъпките не съм компетентна, най-добре док. да се изкаже  Peace
Azzzy, радвам се, че сондирането на каналчето е минало добре  Hug

# 124
  • Stavanger, Norway
Azzy, радвам се, че процедурата е минала добре   bouquet Дано бързо ви мине и хремата  Praynig
Относно "аналгинчето", просто цитирах изказването  Ако приемам всичко на доверие нямаше да си търся допълнително инфо  Naughty Освен това вкъщи от години нямаме "аналгинче"  Mr. Green Всичко е заменено със съвремените Парацетамол (и лекарствата, в котио се съдържа) + Нурофен (това, че е забранен Ибупрофена в САЩ и аз го четох  Rolling Eyes). Причината да пусна мнението е, че доста често даваме лекарства без да има голяма нужда от тях (посочих за пример себе си, как давах на Алекси като се разкриви от зъбите  Embarassed). И като се замислих, май по-добре да е нервен един ден, отколктоо да го тъпча с нещо, което се натрупва в малкия му организъм и може да 'избухне" като бомба някой ден  Naughty Та а ко ще това да е аналгинче. Не казвам да не се дават лекарства, просто да се дават, когато наистина е наложително

И да мина на Коледна тема и аз   madnoel
Подаръци още не сме купували. За Коледа вероятно ще му вземем сандъче с отверки,клещи и т.н., че вече знае къд ее това на баща му и иска да вдига дивана да ги вади. Съответно хленчи и реве ако не стане  Crazy За Нова година ми се върти в главата да вземем триколка, ама ще видим. Нещо много пари струват  #2gunfire Може и нещо друго да измислим  newsm78

# 125
  • в Кошера
Ази, браво на героинята Ема! Дано всичко занапред е наред!

Кости, да не я е нахапало нещо? Мойта мадамка беше нахапана от паяк (заключението на док), в резултат на което получи алергична реакция и пъпките минаха чак за месец..Бяха първоначално с бяло връхче, после с мехурче, пълно с течност, после много бавно завехнаха. Мажех я с един мехлем...не го помня вече, трябва да проверя  Naughty

# 126
а аз не давам лекарства и когато е болен....е той до сега не е боледувал толкова лошо де,та минаваме с промивки на носа само и тем подобни да чукам на дърво.само като дриска сега му давах едно Биофлорин,но незнам какво има в него.добър въпрос:) не съм гледала,защото ми звучи много безобидно и знам,че тука само такова за разстройство дават.
имах един период,когато давах вечер парацетамол,заради зъби,но беше непоносимо положението.

за коледа и аз ще му купя куфар с инструменти. и той има голям интерес към тях.триколка имаме вече и май всичко си имаме.....хяма къде да стъпна и се чудя къде да ги изрина тези играчки.....

# 127
http://smehurko.com/catalog/product_info.php?cPath=35_62&pro … ff6de2a91d07365b4
Ето ви 1 идея за подарък,има ги и по-евтини.Има ги и под формата на килимче,но не намерих в нета.

# 128
http://smehurko.com/catalog/product_info.php?cPath=35_62&pro … ff6de2a91d07365b4
Ето ви 1 идея за подарък,има ги и по-евтини.Има ги и под формата на килимче,но не намерих в нета.

фирма Кико имат такова килимче.ние лично имаме много мяукащи играчки.направо полудявам вече от звуци около мен,та май ще поспра с този тип играчки.

слушат ли юлчетата ви приказки вече? Алето много трудно се заслушва в истинския текст,но за сметка на това с часове може да разглежда с мен книжки и да задава едни и същи въпроси (ъ-ъ...бля-бля,ама аз си го разбирам какво иска да каже) и аз д аотговарям...до припадък:)аз очаквам с нетърпение деня,когато ще започнем истински да четем,а тй да слуша,защото м ие много любимо занимание това:)

# 129
  • Stavanger, Norway
хяма къде да стъпна и се чудя къде да ги изрина тези играчки.....
Алекси в това отношение е много "предвидлив" и направи "разчистване" на играчките през последните 1-2 седмици. Погрижи се да изпотроши няколко играчки и отидоха на боклука, че много се дразня като не играе с тях, а само се размотават и то счупени  ooooh!
Относно книжките сега е фен на енциклопедиите  hahaha Любими са му за рибките, котките и една с човешката анатомия  Mr. Green Показва, как тракат кокалите, как тракат зъбите на черепа и гледаме едно бебе в корема на майка му  hahaha А за слушане вечер като се приспиваме му разказвам приказка.

# 130
Подаръците вече съм ги измислила. Дори започнах да купувам лека полека, че искам да си спестя суетнята и блъсканицата в средата на декември. Борко си е поръчал на Дядо Коледа ето такова колело http://www.amazon.com/Smart-Gear-Balance-Bike-Classic/dp/B001AIONOU Той с играчки по принцип не си играе, затова и не купувам. У дома се сзнимава се с други неща, но пък играчките, които са за навън, доста ги уважава Simple Smile

Маритка, същото е при нас Simple Smile Текст изобщо не слуша, а ако е по-дълъг, даже се нервира и дърпа книжката. Предпочита да ми посочва картинката в книжката и аз да му обяснявам кое какво е, или аз да задавам въпроси и той да ми посочва в книжката. Вярно е, че вечер като си затворя очите, тия картинки ги сънувам  Mr. Green ама те децата се учат с безброй повторения.  

# 131
Taka e...niama kak da zapochnat izvednuj da slushat tekstove.ima oshte izvestno vreme da gruhtime i muvhime hahaha

# 132
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Борко си е поръчал на Дядо Коледа ето такова колело http://www.amazon.com/Smart-Gear-Balance-Bike-Classic/dp/B001AIONOU

Това колело няма педали  Rolling Eyes  Бута ли се?

# 133
Последният път когато купих играчки декември беше докато бях бременна 3ти месец и ми ставаше много лошо. Беше страшна блъсканица в Хиполенда в хита в младост, нямаше места на паркинга, за първи път го видях съвсем пълен  Shocked Все едно безплатни играчки раздаваха, всичко се беше изчерпало, а народа се блъскаше ли блъскаше, направо страшно беше  Shocked Shocked Shocked

От тогава избягвам подобни ексцесии - миналата година с последните подаръци приключихме края на ноември, сега сме готови още по-рано, остава само един племенник, за който ще купуваме в петък и това ще е. Още се колебая дали да пусна едни календари за родата, но те са онлайн така или иначе.

# 134
  • в 1001-та нощ
Кости  newsm78 ходихте ли на лекар  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт