Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 369
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
scarly, лигавници с ръкави има в ИКЕА на много добра цена: http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30470. Материята им е като на чадърите и се поддържат много лесно. Бтв, тези лигавници ги ползвам, когато му давам да рисува или пък да си играе с вода (да прелива от чашка в чашка или да изстисква гъба) Иначе и в Джъмбо има, но отгоре са от плат.

Супер, и без това ще ходим другия уикенд там, точно такива търсех  Peace

Аз тези дни избягвам течната храна, но утре ще правя супа топчета, че и двамата с баща ѝ са ми любители на мръвката, та ще трябва да я посгъстя някак  newsm78

# 196
  • Stavanger, Norway
Брей, поизписали сте няколко страници  Peace Ние вчера имахме малък инциден докато миех чиниите. Моя помощник Алекси се метна настрани и нацели с устничката  ръба на металната мивка  #Crazy В първия момент такава кръв шурна и устничката изглеждаше така, че аха да звъня на баща му и да ходим да го шият  ooooh! Но като поспря кръвта и видях, че е малко. Толкова бързо му минава, че днес почти не се вижда какво е било  Crazy
Лигавници ползваме.
Месо - нямаме безмесни дни вкъщи, че мъжете се сърдят  Crazy
Самостоятелно хранене - опитваше се повече преди, но сега го мързи  Mr. Green Връчва ми лъжицата и ме кара аз да го храня  ooooh! Иначе като му е кеф се храни доста успешно сам (стига да не е много рядка манджата  hahaha Че като приближи лъжичката към устата и не знам защо я извърта наопъки  Joy
Вашите деца возят ли се в количката? Алекси все по-рядко се разхожда с количка. Не му харесва и е трудно да го убедя да седне  ooooh! А пък бързо се уморява и иска да го носим  ooooh!

# 197
Здравейте момичета,

препоръчайте ми добър дерматолог, при когото да заведа малката. Имаме някакви обриви по тялото и бузките - мисля, че не са от храна, но май се обострят  ooooh!

Не искам Албена Ангевлова от 29то ДКЦ - тази жена е бедствие - не дава часове за деца, защото ги вземала с предимство, а после киснеш с ревящото дете с часове пред кабинета й  #Cussing out За възрастни дава часове за след сто години и я минеш я не... абе не ми се занимава с нея - никак не е толкова добра, колкото я хвалят във форума  #2gunfire

Чудя се за Демерджиева от Токуда, но пък за нея изобилстват лоши мнения, които ме притесняват  newsm78

Имате ли личен опит с читав дерматолог, при когото сте водили децата си?

# 198

Вашите деца возят ли се в количката? Алекси все по-рядко се разхожда с количка. Не му харесва и е трудно да го убедя да седне  ooooh! А пък бързо се уморява и иска да го носим  ooooh!

Не, няма сила която да я накара да седне в количката. Един път опитах насила за да отидем до магазина да пазаруваме. Пищя през цялото време, изхвърли си чувалчето на количката, събу си обувките и почна да ги хвърля по булеварда, където летят коли с 80 минимум Crazy

Но Габи по принцип много мрази количките - поне тези, в които седи. И като бебе не обичаше количката, а откак проходи съвсем отказва да седне там. Иначе колички за кукли са ѝ любимите играчки  ooooh!

Сега сме доста силно неподвижни, защото никъде не може да отидем без количка, само с кола тати когато ни кара.
Единственото ми утешение е, че поне количките (сменихме 3) не сме ги купували, а са ни дадени на заем от други деца. Иначе щяха да са си пари на вятъра.

# 199
Здравейте момичета,

препоръчайте ми добър дерматолог, при когото да заведа малката. Имаме някакви обриви по тялото и бузките - мисля, че не са от храна, но май се обострят  ooooh!
........

Имате ли личен опит с читав дерматолог, при когото сте водили децата си?
     Д-р Йорданова ,ВМА.  Peace

# 200
  • в 1001-та нощ
MammaMmia  newsm78 на две мои близки деца (племенницата - до нас и съседчче над нас) - Дерменджиева им е решила обривни проблеми, като преди това е обикаляно много и вече си ходят само при нея  Peace

Когато Калоян имаше точно такъв обрив и по лицето и по тялото се оказаха стафилококи - дано при Вас няма, но ако имате под ръка добър педиатър - може би ще е добре - да започнете от него  Peace

# 201
  • в Кошера
Още един глас за д-р Демерджиева  Peace Много мила, внимателна, с подход. Истински професионалист за мен! Не напразно оглавява Дерматологията в Токуда  Peace

# 202
MammaMmia, точно до "Кожна клиника" към Медицинска Академия има частен дерматологичен център, които работи със Здравната каса. Входът му се намира от лявата страна като застанеш с/у централния вход на "Кожна клиника". Всички лекари там са много добри и ако този, при който си попаднала има някакви съмнения относно диагнозата, прави консултация с другите колеги, които са на смяна. Обикновено излизат с някакво решение  Peace

# 203
  • Пловдив
И аз да се разпиша в новата тема, преди да е свършила Simple Smile Ние продължаваме с неспането през нощта и непрекъснатото висене на цицата. С мъжа ми искаме да си направим малка екскурзия до Лондон през пролетта, но така като гледам, до тогава няма да е по-различно положението... май ще поотложим с година (две  baby_neutral  Thinking ) От скоро си казваме "а-а" т.е. има ако Simple Smile Казваме и всичките му там маме, тате, каке и т.н.
 Мед му давам с чайчето сутрин, капвам и малко лимон - много го обича и си го иска -"тачи" (чайче). Иначе много сладко си иска цицата - гледа ме в очите, усмихва се влюбено и казва "сиса"  hahaha
Ядки не съм давала още, може да пробвам орехче скоро. Много обича нар - после цялото ако е в семки  hahaha Давам и авокадо - харесва го , слагам му малко лимонче.

# 204
Момичета, някоя от вас лекува ли себе си и детето с хомеопатия? Моля, споделете опита си с хомеопатията, ако имате такъв.
Наскоро прочетох статия и ми стана интересно, а от друга страна днес един колега се похвали, че детето му 3,5 годишно до момента е лекувано само  хомеопатия, та ми стана интересно  newsm78

# 205
  • в 1001-та нощ
до колкото зная се лекува в случай, че има функционални нарушения, а не структурни изменения в органите

т.е ако един орган функционира неправилно да, но ако тъканта му е увредена не

аз бих ползвала, като превенция, но не и при сериозни проблеми  newsm78

# 206
Dianadsd, ние всичките минахме на хомеопатия, вкл. майка, която е с много сериозно заболяване и засега има много добри резултати...Например на Филип досега не се налагало да му давам Нурофен или Панадол, въпреки че доста често боледува заради баткото.

a.l.e.n.a, за първи път чувам такова нещо newsm78 Идеята на хомеопатията е, че при подтискане на симптомите, те се премествам в друг орган, всички сиптоми се разглеждат като едно цяло....но като цяло не съм се задълбочавала да чета много...имам пълно доверие на лекарката ни, която е педиатър и не се затормозявам с много информация. Wink

# 207
Алена,Анди,като ви прочетох....Се сетих да питам.Хомеопатията в състояние ли да излекува зъбни кариеси?На мен ми се струва,че не.....
Алена,това ли имаше предвид?  Rolling Eyes

# 208
Селма, не знам дали може да го излекува, но се пробва...(не че вярвам, че успява) Wink Зъбът е кост и се третира като всяка друга кост в тялото...

# 209
   Да,но как ще се запълни дупката?  newsm78

Бих могла да повярвам,че хомеопатията ще се опита да спре процеса на развитие на кариесите,но...само дотам....

Общи условия

Активация на акаунт