Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 397
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Диване, аз и сега няма да откажа ръката си на Майкъм Бубле Simple Smile))

Бе то така, ама аз омъжена, че и той оженен. Много сложно става.  Joy Сега мога само за някоя авантюра да мечтая.  Joy Joy Joy

# 511
весели празници момичета!

# 512
  • Пловдив

[/quote]Сега мога само за някоя авантюра да мечтая.  Joy Joy Joy[/quote]

Хихих ми нека си помечтаем.. пък кой знае, нали на Коледа се случват чудеса!!!  Joy

# 513
Весели празници и от мен! Нека има много топлина и уют в семействата ви   bouquet

Див, гледай някой филм с Хю Гранд. Филмите му са се утрепалИ за Коледните празници  Mr. Green

Ади,  Hug И Ив ще се оправи сега като сте в Сандански. Много целувки на малките мишки от нас. Бях приготвила едни джунджурийки за Ивон и забравих да ти ги донеса миналата събота. Голяма съм шматка  Embarassed След празниците ще се разберем нещо, само да сме здрави  Praynig

# 514
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ И ОТ МЕН,МОМИЧЕТА HugМНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И УЮТ ДА ПЪЛНЯТ ДОМОВЕТЕ И ДУШИТЕ ВИ Hug

На мен пък ми е много Коледно.Сготвихме си манджичките,които не сме хапвали цяла година (аз съм фен на содената питка Mr. Green),децата са доволни от подаръците,които Белобрадият старец остави пред вратата и звънна за да си ги вземем,мъжо и той доволен от мечтаното яке,а пък аз съм доволна,че те са доволни LaughingЕ,и при мен се отчете дядото разбира се и явно съм била дооооооста послушна LaughingКъщата мирише на тамян,всичко свети и всички се смеят.Обичам този ден Heart Eyes

Бъги,само да сме здрави и ще измислим нещо.Не смея вече да си правя планове,че ooooh!
Целувки на Борко и весело посрещане на празника Hug

# 515
Честито рождество Христово!

# 516
  • в 1001-та нощ
Добро утро  Hug , Честито Рождество и Весела Коледа    bouquet  да се отчетем с късметите: Калоян изтегли безгрижието, Аз Любовта и Здравето, а Мъжът ми бебе и Благополучие ....  newsm78  значи - нашата е ясна  Blush  Heart Eyes

# 517
Честита Коледа, момичета!
Желая на всички здраве, радост, щастливи мигове и много подаръци!

# 518
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Моите дяволчета снощи се опитаха да съботират празника с отказ да си легнат навреме  Laughing но овладях положението и изкарахме спокойна и уютна празнична вечер. А на сутринта дебелият старец беше оставил огрооомен чувал с подаръци за всички от сърце, та сега си играят с придобивките и аз съм айляк  Mr. Green .

Хубав ден на всички.

# 519
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ НАС!

При нас е като лазарет...аз повръщах цяла нощ, а Филип е с 39 Т...та Коледното ми настроение никакво го няма. Confused

Майкъл Бубле е фаворит на мъжа ми от 2 год, но аз го чух преди няколко месеца и ми стана много любиммммм...особено концертите му са невероятни (в подписа ми има линк Wink, като изключим присъствието на Джъстийн Бийбър в един от последните му. Sick

# 520
Нека огнище да топли ръцете Ви,
Вино да топли сърцето Ви,
Обич да топли душата Ви
И бог да те закриля в делата Ви.
Честита Коледа!!!

# 521
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Весела Коледа!

Ние облякохме като Дядо Коледа мъжО (купих костюм. брада и т.н.) и Борис като го видя се разрева  Shocked А е виждал дядо Коледа. даже цял ден ми го сочи на една фигурка и вика "дзън. дзън"  Laughing И в детската имаха дядо Коледа и снимка има с него - изглежда си съвсем спокоен. защо така се разрева не мога да си обясня  Rolling Eyes

За коледни подаръци - бяхме се разбрали големите да не си разменяме - свеки уж се съгласи. Дори не възрази - беше съгласна. че сме големи хора - няма нужда и т.н. - само за Борис да има подаръци ала-бала и познайте дали се случи.
Но тя си е такава - свикнала е да казва "добре" и да си прави каквото си е наумила. Не мога да се разправям с нея повече - просто нямам сили  Rolling Eyes то последствията от действията й са пред очите й - тя си носи кръста от това - въпроса е. че не го осъзнава и на 0.001 %

Накрая стана така. че само тя раздаваше подаръци. защото нито аз. нито другата й снаха. нито майка ми се бяхме подготвили  Crazy 

# 522

Накрая стана така. че само тя раздаваше подаръци. защото нито аз. нито другата й снаха. нито майка ми се бяхме подготвили  Crazy 

Мдамм...Има такива хора...
      Интересно,в какъв ключ ще го описва после на своите дружки......  Rolling Eyes

AndyB,  Confused  Hug
   Как сте днес?

# 523
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Мдамм...Има такива хора...
      Интересно,в какъв ключ ще го описва после на своите дружки......  Rolling Eyes

Тя няма приятелки  Peace Не поддържа отношение нито с колежки. нито със съседки - с никого. За 5г. нито веднъж не е казала. че ще ходят на гости или на кафе. За приятелки съм 100% сигурна. че няма. За толкова време щях да разбрера - виж на майка ми всичките й приятелки ги познавам - и мъжете им и децата им. даже едната й приятелка е детегледачка и децата за които се грижи знам как се казват  Crazy  Peace

# 524
Селма, вчера след 2 приема на Нурофен, от които свали Т до 38, към обяд му дадох хомеопатичното, спа 2 ч, нахрани се доста обилно и дотук беше с Т...чак на мен ми се струва много налудничаво... Mr. Green Аз също съм добре вече и се надявам да сме приключили с този вирус.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт