Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 743
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
       Марги,дебат тази вечер наистина не можа да стане,но и аз се включих много късно.Дамите от темата се бяха оттеглили но в близките дни,може би още в неделя,пак ще я подхванем нашата си тема.Има още какво да се обсъжда.В скоро време няма как да се откажем от сериала си.

# 121
      Марги,дебат тази вечер наистина не можа да стане,но и аз се включих много късно.Дамите от темата се бяха оттеглили но в близките дни,може би още в неделя,пак ще я подхванем нашата си тема.Има още какво да се обсъжда.В скоро време няма как да се откажем от сериала си.

newsm10 newsm44
Нямам търпение... Hug

# 122
 Марги,останахме си май само двете сови с теб до тези късни доби.Дано и Ваня да е на линия та поне с хубава музика да ни пълни душата.Е,ако е успяла да се докопа и до някаква информация -добре дошла.

# 123
Марги,останахме си май само двете сови с теб до тези късни доби.Дано и Ваня да е на линия та поне с хубава музика да ни пълни душата.Е,ако е успяла да се докопа и до някаква информация -добре дошла.

Таня...аз, често оставам и до по-късно, да ти кажа доста са совите във форума...
ама, пишещите сови са малко... Wink

Странно, и Джансел се е покрил...няма вест от него... newsm78

# 124
Таня, лека нощ и до утре!  newsm46

# 125
“Ясно е, че съм пристрастен към Ню Йорк, защото съм роден и съм израснал там, но ако не живеех в Ню Йорк, щях да живея в Париж”, казва Алън. “Някой друг може да дойде и да заснеме Париж по съвсем различен начин. Аз искам да го представя по свой начин, като проектирам своите чувства към него”.

Midnight in Paris

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=283781&hit=1

# 126
  • София

Таня...аз, често оставам и до по-късно, да ти кажа доста са совите във форума...
ама, пишещите сови са малко... Wink

Странно, и Джансел се е покрил...няма вест от него... newsm78
И аз съм тук. Кажи-речи всяка вечер съм до късно. Flutter Hug

Бабамара, един много любим мой филм за един много любим мой град! Heart Eyes

# 127

Хубави събота и неделя ви желая, отивам да сложа кафето Hug Hug Hug

# 128
  • Русе
Добро утро !  Hug

Надин, само ние с теб ли сме будни  Wink ? Щом ти правиш кафе, аз  newsm78 дали да не подхвана някоя закуска, че като се появят сънливките - може и да са гладни.  Hug
Пък после и за настроението да се погрижим -  Simple Smile нали са почивни дни.  Peace

Абе, с моята закуска има и кафе, а нали е събота - може и да е нужно повече количество.  Peace

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 09:06 от Cveti67

# 129

четиво към кафето:

Къванч отряза арабска звезда
Дами от Близкия изток привличат вниманието му с турски тоалети

Турските сериали, които счупиха рекорда не само у нас, но и в Близкия изток, определено се превърнаха в модел на подражание особено за дами. Наложилият се като секссимвол Къванч Татлъту е едно от най-желаните лица сред девойките по целия свят. От очарованието му не успя да избяга и една от най-известните изпълнителки в Арабския свят Нанси Ажрам. Тя също е била силно впечатлена от турския Брад Пит. За да предизвика интереса на синеокия хубавец, гласовитата красавица отправила предложение той да участва в най-новия й клип. Звездата от "Перла" не е проявил очаквания интерес към поканата на Ажрам и категорично отказал на предложението. Но красивата певица не се отказала дотук. Впоследствие се оказало, че нейното стилно и предизвикателно облекло всъщност е дело на турски дизайнер в лицето на Шенай Айдън. Тя била толкова впечатлена от моделите на Айдън и заявила, че отсега нататък младата дизайнерка ще поеме грижата за нейната визия. Мениджърът на Айдън коментирал пред медиите, че подготвят истински фурор в Арабския свят.
"Дамите от Близкия изток буквално полудяха по турските облекла, затова ние решихме да подготвим такива дрехи, където на преден план да се застъпват турски флорални мотиви. Начинът на обличане на повечето турски актриси се превърна в модел за дамите от Близкия изток. Сега те отделят много повече време, избирайки тоалетите си, като за модел използват облеклата на турските звезди", споделя той.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-11-19&article=389524

за тези, които гледат "Под прикритие"

Още в първия епизод на "Под прикритие 2" Джаро ще усети каква е опасността да загуби всичко. Емил Попов е оцелял след бруталния побой, който лично Туджаров му нанесе в края на първи сезон. Сега мафиотският бос ще трябва да спасява освен бизнеса и  себе си. На сцената излиза нов силен играч - оцелелият Миронов (в ролята Христо Мутафчиев). На чия страна ще продължи агентът под прикритие Мартин и колко далеч ще стигне в мисията си, след като получава неочаквано предложение от новото страшилище на терена. Напрегнатата интрига ще ескалира в показен и скандален взрив, последван от брутално политическо убийство, които ще объркат плановете на всички. Първият епизод на на "Под прикритие 2" е утре вечер, по БНТ1, точно в 20,45 часа.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 09:15 от nadine1111

# 130
  • Русе
Да не пропусна и чая с лечебна цел  Wink / нали сме малко болни /.  Peace

И музика - с клип на Моргана  Hug

# 131
  • Пловдив
Добро утро момичета,желая ви усмехната събота

# 132

"Зелените поля на моят роден дом" за Таня, с пожелание за щастливи мигове със семейните празници! Наздраве!

Данче, Hug

# 133
  • Русе
Данче,  Hug

Как да не се усмихваме и компания си имаме, и музика.  Peace
Сега ще предложа отново най-красивия танц на Мурат и Хасрет, но с арабска много нежна и приятна мелодия.  Hug

Аз, вече напълно се разсъних  Wink, намерих си добър треньор за сутрешно "разкършване".  hahaha

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 10:33 от Cveti67

# 134
Здравейте дами!  Hug
толкова много кафе и закуска тази сутрин, че ще се наядем само от гледката!  hahaha И добре че е така, защото добрите пожелания правят деня ни по-лек!  Heart Eyes
Върнах се от разходката с куче, още по-болна... Sick Силна хрема ме мъчи от вчера, сигурно защото не пих от чайчето на Джансел. Хайде някоя добра душа да го пусне тук, че да се излекувам. Д-р Рос не ми помага, Марги. Само Мурат оджа е балсам за насълзените от хремата ми очи...  Естествено и най-красивата и излъчваща позитивизъм актриса.

Танче, честит празник на твоето семейство! Да сте живи и здрави всички в къщи, да царуват у вас любовта и щастието!

Да си прекарате весело празника и довечера да се въоръжиш с рецептата на тортата за ценители, и да я споделиш с дружките във форума. Аз също обичам, когато любимите ми хора имат празник, да направя сама тортата, или поне нещо, което обичат, защото докато го приготвям влагам мислите си за тяхното здраве и щастие.  Peace

Едно любимо клипче. Ех, тая Михаела, много харесвам клиповете ѝ!

Надин, напоследък съм станала доста сантиментална, и като слушам тази песен "Зелените поля на моя роден дом“, пускам по някоя сълза. Но днес съм хремава и плача и на смешките, които постна Ванчето...  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт