Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 656
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Разград

# 616
  • Пловдив
  Изгледахме си в къщи "Листопада" / това е единственият сериал, който се харесва на мъжа ми /, после опитахме с " Домашен арест"-с " къщата на тъщата". Ако някой го е гледал, не знам какво мисли, но ние така и не го догледахме, независимо от добрите актьори. Защо ли трябва да ми слагат смях, за да ми покажат кое е смешното  newsm78 newsm78 Може пък нещо да не разбирам?
  Та дойдох си при нашите си тъщи  Laughing Laughing
   Изненадата е новите снимки на Джансел. Не знам защо го намирате за весел ? На мен ми се струва, че очите му не изразяват радост, а по- скоро тъга. Предпочитам го обръснат, пък и дрехите му нещо и те тъжни ми изглеждат- ех, къде ли е омръзналото ни бяло костюмче с черно райе  Rolling Eyes Rolling Eyes
   Май по- добре да си завърша деня със серийка / засега ги карам подред  отначало /. Сега обърнах внимание, че първата певица, която прослушваше Мурат, се казваше Пънар- е ли това знак? Като добавим близнаците на Гюлназ и тези, кото очакваме с вълнение, много ми се виждат знаците. Няма само МЙ да пише за своята "Буря" и връзката с личния му живот...
   Да сложа сега снимчица на зетя за баш тъщите / те си знаят Peace Peace

и да отбележа, че в "Аси" на мен много ми хареса комуникацията му с малките актриси- много
мили бяха общите им сцени 
 така че ще бъде добър татко- живот и здраве да е!

# 617
  • Пловдив
Щом човек почне да не прави разлика между бийе и райе / сега пък се замислих за правописа newsm78 newsm78 /, време му е да се оттегли.

Лека нощ!

# 618
  • Разград
От дизито

Sizinde bildiğiniz gibi Cansel Elçin in canlı yayına çıkacağını dile getirmiştim...Öncelikle bir programa canlı yayın konuğu olarak çıkmayacakmış arkadaşlar...Bizzat kendisi canlı yayında sunuculuk yapacak... İlk kez bunu yapacak ve öğrendiğimde nasıl heyecanlandım bilemezsiniz....

Sanıyorum eğer yanlışım varsa zaten sonradan düzeltirim Cansel Elçin, 2 Aralık Cuma günü yapılacak bir çok yerli ve yabancı ünlününde katılacağı ayrıca CNNTÜRK ten de canlı yayınlanacak olan Elle Style Awards ödül törenini sunacak... Bu gece Esma Sultan yalısında gerçekleştirilecekmiş...

Zaten ayrıntılar oldukça sizinle paylaşmaya devam edeceğim..Tabi vakit bulamadığım için ancak akşamları yazabiliyorum size ama mazur görün artık...Daha durun...Çok güzel şeyler paylaşacağım sizinle... Biraz sabırlı olun...

# 619
# 620
  • Разград
Cansel Elcinin sunuculugunu yapacagi ELLE STYLE Awards geceyle ilgili bilgiler ..
Ако не греша Джансел ще е водещ на наградите на ELLE STYLE.

STİL SAHİPLERİNİ ÖDÜL?HEYECANI?SARDI

Moda, baş döndüren fırtınasını tüm dünyada estiredursun bizde de on binleri kendi stilleriyle sarhoş edenler var!  2 Aralık gecesi stilin ışığı Esma Sultan’dan tüm Boğaz’a yayılacak

http://cadde.milliyet.com.tr/2011/11/19/YazarDetay/1464726/STIL_ … UL_HEYECANI_SARDI

# 621
Cansel Elcinin sunuculugunu yapacagi ELLE STYLE Awards geceyle ilgili bilgiler ..
Ако не греша Джансел ще е водещ на наградите на ELLE STYLE.

И аз така предполагам.

# 622
# 623

Туба и Фил Колинс: Do You Remember

# 624
Gecce.com'da bir yorum okudum haberin altına yazılmış ve şok oldum!

her daim tubanın yanında sırf doğuma az kaldı diye eşini yanlız bırakmamak adına bir tiyatro oyununu ve çok iyi giden bir diziye katılma teklifini red etmiş

Helal be Onur.Adam gibi adam.Bizler için üzücü ama doğru olanı yapmış.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 625
  • Разград
Cansel Elçin (murat hoca vs Selim) with Arabic translation

# 626
Gecce.com'da bir yorum okudum haberin altına yazılmış ve şok oldum!

her daim tubanın yanında sırf doğuma az kaldı diye eşini yanlız bırakmamak adına bir tiyatro oyununu ve çok iyi giden bir diziye katılma teklifini red etmiş

Helal be Onur.Adam gibi adam.Bizler için üzücü ama doğru olanı yapmış.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

To няма новини няма, но като завалят...Но защо ли са все на турски.... Wink
Единият награждаване/предаване ще води, другият се е отказал от участие в масив(???) newsm78 Вярно ли е кой ли да ни преведе  Praynig

Ние се майтапихме, ама О. май наистина ще си вземе отпуска по бащинство Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 00:24 от Bagi

# 627
  • Русе
Баги, да се надяваме  Praynig, някоя добра душица да ни го преведе.  Peace

# 628
Хубави снимки на Джансел, но си искам обръснатия до синьо Оджа!  Simple Smile
Надявам се, че на наградите на ЕЛ ще бъде избръснат!  Peace
Интересно кой печели наградата и в двете категории? Туба печели или не? М.Й. печели или не?  newsm78 Любопитна съм!  hahaha
Онур иска да присъства на раждането, смята Гугъл  #Crazy и затова отказва участие в театрална постановка?  newsm78 Браво! Смел мъж!   bouquet
А може Гугалчо да се е объркал! Фенчеее, помощ! Къде си?  Praynig

# 629

Онур иска да присъства на раждането, смята Гугъл  #Crazy и затова отказва участие в театрална постановка?  newsm78 Браво! Смел мъж!   bouquet
А може Гугалчо да се е объркал! Фенчеее, помощ! Къде си?  Praynig
Лина, има и други впечатлени Joy Joy Joy

Но друго си е да не си главен герой и обект на фенската любов - можеш да си спиш необезспокояван и без притеснения от папараци...

Общи условия

Активация на акаунт