Къде в Пловдив??? - 27

• 73 472
  • 744
  •   1
Отговори
# 540

Хаха, твоето дете ми е любимка. Винаги успява да ви създаде максимална емоция около празниците.
Доколкото си спомням, вносители на бейби аморе са Феликс /Хиполенд/. Виж от сайта телефона, обади се в София и ако я има, да ти я пращат отсега докато не е започнала истерията по подаръците.
Друг вариант е да прозвъняваш Хиполендите къде има останали, примерно от лични наблюдения мога да ти кажа, че в Стара Загора не се вият опашки...

Затова тази година реших от рано да се подготвя. Има две неща в списъка - куклата и куче Бакстър. Кучето вече съм го закупила, с куклата на камък.
Точно от Хиполенд (до Метро) момичето на касата ми каза, че няма да я внасят вече, че е стар модел. Утре ще направя едно бързи телефонно проучване.
Благодаря ти, Ерин!

# 541
  • София / Пловдив
Jes, в единия от линковете, дето ти пуснах, куклата я рекламират като "Отново налична". Ако не я намериш на друго място, можеш да поръчаш, има време до Коледа спокойно да пристигне.

# 542
  • Пловдив
Да знаете къде се намира Ателието на Феите newsm78

Пловдив, ул. Йоаким Груев № 18, над магазин All Natural - зад Халите Simple Smile))

# 543
Здравейте!

Някой знае ли къде мога да намеря магазин за спортни сувенири на ФК "Ботев" ?

# 544
  • Пловдив
Здравей,
Диана
Мисля, че в стадиона има такъв магазин  Grinning

# 545
  • Пловдив

Пловдив, ул. Йоаким Груев № 18, над магазин All Natural - зад Халите Simple Smile))
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002308466099&sk=info  Peace

# 546
И на мен ми се струва, че на стадиона има магазин за сувенири. В подлеза на гарата също има едно магазинче, в което продават аксесоари на най-различни футболни отбори. От там съм взимала чаша на ФК Ботев със сигурност. Има и един магазин в Гранда, но не знам, дали там нещата не бяха само на чуждестранни отбори.

# 547
50 лева за ясли и градини-ние си ги плащаме така или иначе-по 100 лв. на година на дете събираме, отделно всеки месец по 5 лв. за консумативи и хайде хоп станали 50 лв.....
Само дето до сега не беше регламентирано. Сега се предвижда да са на делегиран бюджет и директорките няма да могат да мрънкат, че не им дават пари от общината, а с тази такса нямат и повод да искам още пари от родителите и допълнително консумативи.
Това е моето разбиране.

Абсолютно съгласна Peace
Протест,излагация пълна,но пък който иска да ходи с тези неубедителни мотиви.
И аз съм съгласна с тези мнения и не мисля,че протеста ще има някакъв успех  Grinning

# 548

...много Ви благодаря!!!!  bouquet

# 549
  • Пловдив
Здравейте!

Някой знае ли къде мога да намеря магазин за спортни сувенири на ФК "Ботев" ?

В клубния магазин в двора на стадиона. Тази седмица трябва да има ново зареждане. Ако ти се сторят скъпи нещата, срещу стадиона в Златната топка също има неща на Ботев.

# 550
Благодаря за отговорите за микрофоните Simple Smile  bouquet

# 551
  • Пловдив
От къде да купя готови панделки за подаръци?

# 552
В магазините,в които опаковат подаръци,правят и панделки.По-скъпи са,но поне получаваш каквото ти трябва и добре направено.

# 553
  • Пловдив
От къде да купя готови панделки за подаръци?

магазините за един лев
понякога има и в магазините за цветя
хипермаркет,където прадват опаковачна хартия и торбички
магазините за опаковане

# 554
Здравейте! Някой дали е виждал вече някъде да се продават естествени елхи? Миналата година имаше пред Кауфланд 2, но днес минах от там и нямаше, дали пък още не е рано newsm78

Общи условия

Активация на акаунт