Къде в Пловдив??? - 27

• 73 470
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Момичета да сте виждали някъде да продават букети от сухи цвея  newsm78

# 556
За прилепите ще погледна където сте ме ориентирали, добре че не ни е в списъка на дядо Коледа. Но винаги като го питам за играчка, първата дума е прилеп Crazy.
Благодаря ви!

# 557
  • Пловдив
Букети от сухи цветя има голямо разнообразие в Джъмбо.В Евроленда на Главната също имаше,незнам дали не са ги прибрали,заради коледните играчки.На Брезовско шосе в търговиите,които са след хотел Филипополис в ляво също.

# 558
Здравейте! Някой дали е виждал вече някъде да се продават естествени елхи? Миналата година имаше пред Кауфланд 2, но днес минах от там и нямаше, дали пък още не е рано newsm78
Живите елхи започват да ги продават след 20-ти декември.

# 559
Можете ли да ме насочите къде да търся халат за баня с качулка, търся качествен , да не е от плюшените и предпочитам българска хавлия достатъчно плътна? Преди в халите имаше на приземния  етаж магазин за български хавлии , но сега там е Била.

# 560
Благодаря ти bim_bam   bouquet

# 561
Мимичета знае ли някой къде в Пловдив да намеря бебе Аморе -смучещо пръстче ?
 http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1774

# 562
Можете ли да ме насочите къде да търся халат за баня с качулка, търся качествен , да не е от плюшените и предпочитам българска хавлия достатъчно плътна? Преди в халите имаше на приземния  етаж магазин за български хавлии , но сега там е Била.

В Мол Галерия има един магазин за домашни потреби и разни други неща - има халати на БГ фирма от Панагюрище - с качулка , хавлиени и плътни  - цена 55-60 лв

# 563

В Мол Галерия има един магазин за домашни потреби и разни други неща - има халати на БГ фирма от Панагюрище - с качулка , хавлиени и плътни  - цена 55-60 лв
[/quote]

Благодаря ти , утре имам ходене там и ще проверя!

# 564
Пак на Панагюрище , но с доста по-ниски цени има и в реда магазин4ета след ДМ на "Капитан Рай4о" , посока Гранда. Вижда се магазина като вървиш по улицата. Миналия месец купувах за мене и детето . Бяха по 30-35лв. - халат с ка4улка.

# 565
  • Пловдив
 Момичета, да знаете къде мога да намеря красиви детски сервизи за хранене.Не търся пластмасови.Може и нещо бутиково, ръчна изработка.

# 566
Момичета, да знаете къде мога да намеря красиви детски сервизи за хранене.Не търся пластмасови.Може и нещо бутиково, ръчна изработка.
в МОЛ Пловдив ,на първия етаж,не мога да се ориентирам точно,но е едно неголямо магазинче с порцелан ,имаше сервизи детски много красиви. Peace

# 567
  • Пловдив

Погледни в Евмолпия или Молдавия. Купувала съм от там хубави халати.

# 568
В Метро поддържат такива халати на Яна Панагюрище

# 569
Можете ли да ме насочите къде да търся халат за баня с качулка, търся качествен , да не е от плюшените и предпочитам българска хавлия достатъчно плътна? Преди в халите имаше на приземния  етаж магазин за български хавлии , но сега там е Била.
В Метро поддържат такива халати на Яна Панагюрище
моята на панагюрище 1962 е от магазин галеро- приземния етаж (тютюневите складове). не е мръднала  Peace но доколкото си спомням я взех за 40-45лв хммм
едит: сега, вижда, че пише "произведено в турция"  #Crazy... както и да е, не помогнах особено ама аз все пак съм доволна (на етикета на бг пише "панагюрище")

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 13:20 от orez

Общи условия

Активация на акаунт