Къде в Пловдив??? - 27

• 74 344
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Виждали ли сте някъде да продават наспис "Честита годишнина"? В краен случай "Честит празник" също ще свърши работа.
Или пък букви... картонени или гумени, или някакви други, по-големички, да си направя сама надписа, макар че нямам много време.

ръчно направен в избрани от теб цветове и размер- 20 лв
играчка е и няма как по-евтино

готов не съм виждала никога, макар че често се търси

# 196
Спешно ми трябва програмист, който да изпълни срещу заплащане 2 елементарни задачи по програмиране - на паскал и още нещо беше, но е елементарно.

# 197
  • No Line On The Horizon
Трябва ми дебел черен мъжки колан с класическа тока, не е задължително да е дизайнеско изпълнение
Трима Дядо Коледа си търсят коланите.  Simple Smile

Зад Халите, там където се образува площадче до железарията има майстор, който пробива дупки, прави капси и т.н. и има и колани.

# 198
  • Пловдив
Трябва ми дебел черен мъжки колан с класическа тока, не е задължително да е дизайнеско изпълнение
Трима Дядо Коледа си търсят коланите.  Simple Smile

Има едно складче за колани и портфейли на кръстовището до бившата Патологична бременност. Отдавна не съм влизала, но преди имаше голямо разнообразие и приятни цени. Ако минаваш оттам може да провериш дали нещо няма да ти свърши работа.

В момента са на разпродажба ....................

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 12:51 от did_tag

# 199
Момичета,знаете ли къде в Пловдив продават телескопи???

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам молба за информация и координати за магазин за уреди втора употреба - по-специално търся кафемашина за еспресо с гаранция. Може и внос /даже е за предпочитане/.
  bouquet

# 201
  • Пловдив
Благотворителен базар за болните от муковисцидоза в Пловдив
От днес 12 часа до 27 ми ноември в Мол Галерия

# 202
Аз имам молба за информация и координати за магазин за уреди втора употреба - по-специално търся кафемашина за еспресо с гаранция. Може и внос /даже е за предпочитане/.
  bouquet

"Жан- сервиз" - продават нови и втора употреба кафе машини "Саеко" и др.
Магазинът им е под блока на кръстовището на "В. Априлов" и "6-ти септември". Peace

# 203
  • о`майна лунна нощ е
Ти ме уцели в сърцето - точно Саеко искам.  Hug

Големият блок, в основата на който има и Марешки ли?

# 204
  • Пловдив
И аз препоръчвам този магазин за кафе-машини. Момичетата са много любезни и си разбират от работата. Аз в крайна сметка взех нова машина, но имаха и доста добри попадения употребявани.

Всъщност (редактирам се), не знам дали е същият, защото този, за който говоря аз е пак на "Васил Априлов", но не на кръстовището със 6 Септември, а под блока срещу Второ Районно, мтел и DHL има там.

# 205
  • о`майна лунна нощ е
О, сетих се. Даже съм се заглеждала в него преди време, но не съм влизала.
Страшно много ви благодаря!

А за базара в МОЛ Галерия - организират го мои лични приятели и ще се радвам да го навестите. Сигурна съм, че всеки от вас ще намери нещо за себе си или за подарък на близък. Силно се надявам днес в обедната почивка да мога да отскоча до там.
Пак във връзка с тази инициатива - в събота целия ден от 11 ч. нататък в кн. Хеликон - голямата, ще има детски творчески кът, отново организиран от Светла и Калина, с подкрепата на приятели от Пловдив.
  bouquet

ПП - за употребяваните машини на Саеко - имате ли спомен как се движеха цените. По техномагазините  са над 190 лева.

# 206
Виждали ли сте някъде да продават наспис "Честита годишнина"? В краен случай "Честит празник" също ще свърши работа.
Или пък букви... картонени или гумени, или някакви други, по-големички, да си направя сама надписа, макар че нямам много време.
Виждала съм в Кауфланд, но не знам дали ще ви свършат работа.  Peace  bouquet

# 207
И аз препоръчвам този магазин за кафе-машини. Момичетата са много любезни и си разбират от работата. Аз в крайна сметка взех нова машина, но имаха и доста добри попадения употребявани.

Всъщност (редактирам се), не знам дали е същият, защото този, за който говоря аз е пак на "Васил Априлов", но не на кръстовището със 6 Септември, а под блока срещу Второ Районно, мтел и DHL има там.

Е, точно Жан Сервиз са там, в блока където е МТел офиса.

Питането ми е дали може да ми препоръчате място за разкодиране на Мтел телефон. Вчера взехме един за подарък на свекъра и неприятно се изненадахме. Купихме го само като апарат и дори съм забравила, че правиха такива неща с кодирането.

# 208
Някой има ли идея в колко отварят магазините в Мол-а, по-точно Ню Йоркър? Много ми е спешно. Благодаря Hug

# 209
  • Пловдив
Някой има ли идея в колко отварят магазините в Мол-а, по-точно Ню Йоркър? Много ми е спешно. Благодаря Hug

мисля в 10 часа,но не съм сигурна
това е телефона им 032 646 040
утре сутринта започни да ги прозвъняваш и като ти вдигнат тичаш натам

Общи условия

Активация на акаунт