Къде в Пловдив??? - 27

• 74 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, да сте видели някъде по- евтин разтегателен диван?   bouquet
 Налага се да сменим легло с такъв диван и засега най- изгоден има в Метро за 260 лв. Не знам дали може да се намери за по- малко пари, но аз да попитам, че максимума ни  е 300 лв  Peace.

# 286
Здравейте.Трябва ми часовникар.Ако е възможно в Тракия или към центъра  Praynig
Часовникар има до Централна Поща.Като тръгнеш по главната от пощата към Копчетата в първата сграда отдясно.

# 287
Бях в Лекси за коледните форми за сладки, ама от 6 формички в опаковка само елхата е коледна. В една от темите за готвенето, една мацка беше направила меденки във формата на еленчета и шейни (ще питам и там). Общо взето предпочитам 2 формички да взема, но да са на коледна тематика, тъй като ще е за подарък. Ще видя и в Била. Благодаря ви още веднъж  Hug
В Билла тази която е до автогара родопи, там има формички на ботушчета и камбанки. Други не знам дали има не съм гледала. Успех в търсенето и намирането. Peace

# 288
  • Пловдив
Знаете ли къде се продават обувки и ботуши на Arise, освен във фирмения им магазин на Райко Даскалов? Трябва ми определен модел, но там няма моя номер.

# 289
  • Пловдив
 Налага се да сменим легло с такъв диван и засега най- изгоден има в Метро за 260 лв. Не знам дали може да се намери за по- малко пари, но аз да попитам, че максимума ни  е 300 лв  Peace.

Според мен ,ще е направо луд късмет ако намериш под тази цена,може би някъде някоя мостра стояла в магазина...Аз лично не съм виждала.

# 290
Търся този парфюм (приблизително така изглеждаше) на Clin D'oeil - . Та... ако знаете откъде мога да го намеря...  Wink

# 291

Може да отидете да видите в Биттел (сайта го разпознава като спам, но вие ще си го намерите, имат
адрес в Пловдив), гледам имат такива дивани http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%932096642/% … 0%B5%D0%BC%D0%B0-. Виждала съм и в Юск на промоция за 199  лв, но лятото, също и в Карфури в Практикер. Не са май най-удобният вариант за спане, но щом се налага. Много рядко в разтегнат вид
имат прилични габарити, но може и да намерите някой, който да става на легло 140/190.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 21:01 от Veniz

# 292
  • Пловдив
Знаете ли къде се продават обувки и ботуши на Arise, освен във фирмения им магазин на Райко Даскалов? Трябва ми определен модел, но там няма моя номер.

Техни модели има и магазина за обувки, който се намира след м-н Евроленд в посока Джумаята.

# 293
Или направо питай или иди до цеха им в индустриалната зона на Тракия. Като им напишеш името в гугъл излиза адреса и телефони. Имат и каталог на сайта, та можеш да ги питаш за конкретен номер и по е-мейл!

# 294
Благодаря, момичета   bouquet Ще проверя непременно  Peace

# 295
Пижами на много добри цени има в момента и в Карфур - със 30% намаление са.

# 296
Преди около 2 седмици се търсеше добър карикатурист за подарък изненада
Намерих такъв, който дори работи и по събития - кани се и прави карикатура на гостите, а може и както беше случая добра, детайлна карикатура за подарък
Ако не е късно, ще постна координатите

# 297
Разтегателни дивани има в Jysk:

199 лв. 178х73х92 (178х108) - кафяв микрофибър
279 лв. 180х78х80 (180 х110) - червена и бяла еко кожа.

# 298
Преди около 2 седмици се търсеше добър карикатурист за подарък изненада
Намерих такъв, който дори работи и по събития - кани се и прави карикатура на гостите, а може и както беше случая добра, детайлна карикатура за подарък
Ако не е късно, ще постна координатите

Ей, неуморна си! Браво Peace

# 299
Здравейте! Искам да попитам, някой знае ли магазин за перилни препарати в района на бул. Руски и бул. Васил Априлов, където да продават омекотител на Вернел на кристали. Или някъде другаде в близост до тези булеварди. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт