Къде в Пловдив??? - 27

• 74 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте, някой случайно да е видял някъде  да се продават тези ножове: http://www.gerbergear.com/Survival

# 436
  • Пловдив
Не е пазаруване, но ще пробвам да попитам и тук.

Къде в Пловдив мога да намеря добър преподавател за excel? Бих плащала и предпочитам събота или неделя за самостоятелни занимания.

Не курс, а нещо като индивидуално обучение. Не искам да минавам (респективно плащам) за обучение в най-елементарните стъпки. Само интересуващи ме конкретно неща.
И аз се интересувам от същото, но не виждам някой да е отговорил newsm78
За индивидуално обучение аз мога да помогна.

# 437
момичета, никой не ми помогна с козметичка, която да ми оправи веждите... моля ви, положението е извън контрол Simple Smile

# 438
Момичета, в коя аптека се предлагат боите на Phyto?

# 439
Има ли в Пловдив фирмен магазин на Капчица?
Някой знае ли какви са цените на детските ботушки?
близко ти е.утре в обедната може да скокнеш да разгледаш

Благодаря  Heart Eyes
Ще скокна по светло, ако имам почивка Simple Smile
Купувам само Капчица и съм много доволна!Новото зареждане ботуши са по 53 лева,а от предишните има и по 30 лева.....

# 440
  • Пловдив
Има ли в Пловдив фирмен магазин на Капчица?
Някой знае ли какви са цените на детските ботушки?
близко ти е.утре в обедната може да скокнеш да разгледаш

Благодаря  Heart Eyes
Ще скокна по светло, ако имам почивка Simple Smile
Купувам само Капчица и съм много доволна!Новото зареждане ботуши са по 53 лева,а от предишните има и по 30 лева.....

Къде им е магазина?

# 441
момичета, никой не ми помогна с козметичка, която да ми оправи веждите... моля ви, положението е извън контрол Simple Smile

Харем на бул Руски

# 442
  • Пловдив
Не е пазаруване, но ще пробвам да попитам и тук.

Къде в Пловдив мога да намеря добър преподавател за excel? Бих плащала и предпочитам събота или неделя за самостоятелни занимания.

Не курс, а нещо като индивидуално обучение. Не искам да минавам (респективно плащам) за обучение в най-елементарните стъпки. Само интересуващи ме конкретно неща.
И аз се интересувам от същото, но не виждам някой да е отговорил newsm78

Кажете (ако искате на лични) какви точно конкретни неща те интересуват, аз работя доста с excel, може пък и да мога да ти помогна.

# 443

Мога да ти препоръчам моята - Надя, намира се преди сладкарница"Неделя" близо до кръстовището на 6-ти септември и Руски до ОУ"Христо Смирненски".Телефон на лични  Peace

# 444
Момичета, в коя аптека се предлагат боите на Phyto?
В новата аптека АВЕНЮ до Хепи на Новотела ги има боите Phyto Peace

# 445
Къде има Инвестбанк? В сайта е посочен панаира, но няма там. Някой знае ли със сигурност работещ клон, за да не се разкарвам с малкия напразно? Някъде из центъра?

# 446
Инвестбанк има в Рилон центъра на Сточна гара,( до нея е Пиреус банк).

# 447
  • Пловдив

Ако някой даде насока къде да търся не-китайско детско зимно яке за 18-24 мес. , до 50 лв.
Виждали ли сте от тези против вятър, против дъжд и не знам си още против какво. Харесах един модел на Том тейлър, но не ми се даваха близо 90 лв.

Точно този размер има в новия магазин тип ТСМ в Гранда, 20 лв. Май са само два модела, но не съм ги оглеждала подробно. И други интересни неща има, така че ако имаш път нататък, надникни. Магазинът е на втория етаж до ескалаторите.

Този магазин в Гранда да го похваля и аз Simple Smile Много приятно се изненадах като го видях миналата седмица, а се оказа, че от 1 месец са там. Има доста неща, на пръв поглед все немски стоки- кухненски потребности, форми за печене, дрехи- дамски, мъжки, детски на много ниски цени. Играчки, украса, пъзели (Равенсбургер 1000 части за 12 лв - за феновете като мен супер цена).
Ако някой си търси по-спортно яке, тип градски тип имаше много хубав модел с розово-лилава гама с черно за 29лв., видях, че имат  М номер, за други не знам.

# 448
Момичета, къде има фирмен магазин на Adax ( търся техни конвектори)? Този срещу Бриколаж е затворен.

# 449
  • Пловдив
Нашия Adax го купихме в Тракия преди 2-3 год., но не познавам квартала изобщо, за да те упътя.
пп:това излезе в нета, дано е там - жк. Тракия, бл.202 (Люляк)

Общи условия

Активация на акаунт