Къде в Пловдив??? - 27

• 73 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Миналата седмица ходих до Джъмбо, ама де да знам, че вчера това ще се напише в писмото до Дядо Коледа Sad Утре ще ходя пак, благодаря   bouquet

# 496
  • Пловдив
Моят е написал ето това...http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.10057

Умрях от смях като отворих писмото...дори го беше нарисувал  Laughing Да му е по-ясно на дядо Коледа.

# 497
А моята дъщеря е писала Дядо Коледа да и донесе тази кукла за тържеството в градината  Laughing
   http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6248 ,случайно някой да я има и ако да може ли да ми каже дали "прави нещо"?

Иначе другия подарък за Дядо Коледа, който ще дойде в къщи го намерих,сега ми остана само Блум да намеря и съм готова,че много мразя после около Коледа да се блъскам сред хората и да пазарувам,та затова гледам да се подготвя по-рано   Laughing  Laughing

# 498
  • Пловдив
Мами,в неделя 12ч. пред сградата на Общината ще има протест срещу обявеното предложение от чисто новия ни кмет за Вдигането на таксите за ясли и ДГ на 50лв. от 2012 Shocked

http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=10069839

# 499
Моят е написал ето това...http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.10057

Умрях от смях като отворих писмото...дори го беше нарисувал  Laughing Да му е по-ясно на дядо Коледа.
Не е по темата "къде", но да ти кажа, че нашите са малки за тази играчка. Моя син строши един череп на Еър Хогс и един хеликоптер от Джъмбо. Подариха му и втори от Джъмбо, но засега съм му го скрила, иначе и него ще го строши. Много трябва да е прецизен в управлението, иначе изтървеш ли го на земята перките се пукат. Освен това иска голямо пространство и височина - най-добре навън. Ако пък много настоява за точно такъв хеликоптер, по-добре някоя имитация от Джъмбо, която да не е толкова скъпа, поне да не те е много яд, ако го счупи  Simple Smile

# 500
  • Пловдив
Дами, къде мога да намеря непромокаем протектор за матрак с размери 164 х 190см.?
Проверих в магазините на ТЕД, в Карфур, в магазина за матраци, който се намира в Кауфланд Тракия... Други идеи?

# 501
Дами, къде мога да намеря непромокаем протектор за матрак с размери 164 х 190см.?
Проверих в магазините на ТЕД, в Карфур, в магазина за матраци, който се намира в Кауфланд Тракия... Други идеи?

Практикер, Баумакс. От там съм взимала на Магнифлекс протектор, но не знам точно за този размер дали има .

# 502
   Търся частен учител по български език 7 кл. -  някой да подскаже! ( по възможност в Тракия)

# 503
  • Пловдив
Лесно ви е на вас с нещо, което може да се купи, дъщеря ми иска къща в гората с детска стая и ферма с много животни  Laughing
Момичета, къде мога да направя щампи на тениски, но да не са гумени,  може би сито печат... newsm78

# 504
adoration_ , в магазините на ТЕД не ти ли предложиха да ти направят по твой размер? Мисля, че имат тази услуга.

# 505
Non toxic, обикновено уговорката с учителите , подготвящи седмокласници става през лятото, понякога септември вече е късно, защото тогава започват уроците.Учителката по б-ски, която готвеше дъщеря ми , живее точно в Тракия, но не гарантирам, че ще се съгласи.

# 506
А моята дъщеря е писала Дядо Коледа да и донесе тази кукла за тържеството в градината  Laughing
   http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6248 ,случайно някой да я има и ако да може ли да ми каже дали "прави нещо"?

В нашата детска градина ни предупредиха, че подаръците трябва да са по 10-15 лв, а и да не са особено големи. Понеже дъщеря ми също си е поръчала Блум, аз купих нашата от Джъмбо. Ако не държите точно на показаната, там има няколко модела. Видях също, че в каталога на Метро има кукли Winx, но не съм ги виждала на живо.

# 507
Лесно ви е на вас с нещо, което може да се купи, дъщеря ми иска къща в гората с детска стая и ферма с много животни  Laughing
Момичета, къде мога да направя щампи на тениски, но да не са гумени,  може би сито печат... newsm78
В Джъмбо има много хубави ферми - и скъпи и евтини - евтините са около 25-30 лв, на Литъл Пийпъл, които са уникални са 60-80 лв. Почти съм сигурна, че единият вид имаше къща към него, с оградка и много животни /всички са с много животни/. Много, много ми харесват, но не ги купувам, защото в центровете всяко животно хваща пътя за отрицателно време. Иначе за вкъщи са идеални.

# 508
  • Пловдив
В Джъмбо има много хубави ферми - и скъпи и евтини - евтините са около 25-30 лв, на Литъл Пийпъл, които са уникални са 60-80 лв. Почти съм сигурна, че единият вид имаше къща към него, с оградка и много животни /всички са с много животни/. Много, много ми харесват, но не ги купувам, защото в центровете всяко животно хваща пътя за отрицателно време. Иначе за вкъщи са идеални.
Ерин, за съжаление тя истински ги иска  Laughing А за щампи можеш ли да се включиш с отговор?

# 509
Щампите преди ги правех при едни където станаха много апокрифни - сменили са си телефоните, търся ги, не мога да ги намеря...
Последно миналата и тази седмица печатахме в завод Напредък - Шейкър, в пъти по-добри са от предишните. Като цени са ОК. Имат и сито.

Общи условия

Активация на акаунт