Къде в Пловдив??? - 27

• 73 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Някой може ли да се включи с препоръки за котел на твърдо гориво, в смисъл марка, фирма, цена, отзиви... Сравнително спешно ми е, че нашия котел се спука и сега няколко дни ще сме на студено Simple Smile

# 511
  • Пловдив
adoration_ , в магазините на ТЕД не ти ли предложиха да ти направят по твой размер? Мисля, че имат тази услуга.
Не, предложиха ми да проверя след седмица - две дали имат налични...
Вярно, че не струва милиони протекторът, но пък можеха да съдействат. Малко се разочаровах... ooooh!

# 512
  • тук-там
Аз пък си търся "рошав" килим, но да е с мека основа - демек да може да го свия на топка! Cry

# 513
  • София / Пловдив

Убих се да търся ботуши с връзки, нещо от този сорт:

или или пък това

Няма и няма. Само в Сара Пен видях подобен модел, но са големи номера.

Във вас ми е надеждата, че това съм си написала в писмото до Дядо Коледа  Laughing

# 514
adoration_ , в магазините на ТЕД не ти ли предложиха да ти направят по твой размер? Мисля, че имат тази услуга.
Вярно, че не струва милиони протекторът, но пък можеха да съдействат. Малко се разочаровах... ooooh!
в домко на пазарджишко има/са представители на матраци дон алмоходон.

# 515
  • Пловдив

Убих се да търся ботуши с връзки, нещо от този сорт:

или или пък това

Няма и няма. Само в Сара Пен видях подобен модел, но са големи номера.

Във вас ми е надеждата, че това съм си написала в писмото до Дядо Коледа  Laughing
В Дайхман имат такъв модел.

# 516
  • Пловдив
Мами,в неделя 12ч. пред сградата на Общината ще има протест срещу обявеното предложение от чисто новия ни кмет за Вдигането на таксите за ясли и ДГ на 50лв. от 2012 Shocked

http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=10069839

ВМРО-НИЕ
и сдружение „Български майки" организират протест- не че съм много изненадана, но съм много резервирана за мотивите за протеста.

# 517
Здравейте,
за мен идва поредната "страшна" Коледа с трудно изпълними желания на дъщеря ми.
Поръчала си е кукла "бебе Аморе пипи попо - дишаща". След бърз преглед на магазини из Пловдив се сдобих с информацията, че въпросната кукла няма да се внася защото била стар модел. ЗАЩО тогава и правеха реклама до преди 10 дни, да ги вземат..... Twisted Evil

Някаква идея къде може да намеря такава кукла?

# 518
  • София / Пловдив
Вещи, не само за мотивите за протеста съм резервирана, но и за въпросното "сдружение", което напрактика дублира името на добре позната ни друга организация  Wink

В Дайхман имат такъв модел.

Само там не бях гледала... мерси, ще отида още днес да ги видя! Дано да не са от изкуствена кожа.

# 519
  • Пловдив
Непромокаем протектор за матрак съм купувала от Свежен, имаха размери всякакви мисля. Намира се на спирката пред Хирургиите на Пещерско. Малко е неугледно, но имат голямо разнообразие. И спалното им бельо препоръчвам.
В нашата детска градина също ни бяха предупредили първата година подаръците да са до 20 лв и да не са обемни, в резултат на което няколко от "принцесите" получиха някакви огромни замъци с коне, каляски и т.н. сигурно за по стотина лева, едва внесоха родителите кутиите, а моят рева една седмица защо дядо Коледа го е прецакал с едно пъзелче само, той си бил поръчал боклуджийски камион. Не че не получи и боклуджийския камион, ама вече не беше същото. Така че гледайте детето да получи това, което иска, защото винаги ще има някой, дето да не е разбрал за ограничението и после драмата е голяма  Peace

# 520
Здравейте,
за мен идва поредната "страшна" Коледа с трудно изпълними желания на дъщеря ми.
Поръчала си е кукла "бебе Аморе пипи попо - дишаща". След бърз преглед на магазини из Пловдив се сдобих с информацията, че въпросната кукла няма да се внася защото била стар модел. ЗАЩО тогава и правеха реклама до преди 10 дни, да ги вземат..... Twisted Evil

Някаква идея къде може да намеря такава кукла?

Хаха, твоето дете ми е любимка. Винаги успява да ви създаде максимална емоция около празниците.
Доколкото си спомням, вносители на бейби аморе са Феликс /Хиполенд/. Виж от сайта телефона, обади се в София и ако я има, да ти я пращат отсега докато не е започнала истерията по подаръците.
Друг вариант е да прозвъняваш Хиполендите къде има останали, примерно от лични наблюдения мога да ти кажа, че в Стара Загора не се вият опашки...

# 521
Непромокаем протектор за матрак съм купувала от Свежен, имаха размери всякакви мисля. Намира се на спирката пред Хирургиите на Пещерско. Малко е неугледно, но имат голямо разнообразие. И спалното им бельо препоръчвам.
В нашата детска градина също ни бяха предупредили първата година подаръците да са до 20 лв и да не са обемни, в резултат на което няколко от "принцесите" получиха някакви огромни замъци с коне, каляски и т.н. сигурно за по стотина лева, едва внесоха родителите кутиите, а моят рева една седмица защо дядо Коледа го е прецакал с едно пъзелче само, той си бил поръчал боклуджийски камион. Не че не получи и боклуджийския камион, ама вече не беше същото. Така че гледайте детето да получи това, което иска, защото винаги ще има някой, дето да не е разбрал за ограничението и после драмата е голяма  Peace

е, да, но много добре знаеш, че това е селска чест. и на мен ми се е случвало в градината. детето от малко трябва да е наясно. на моето от тригодишно съм му обяснила, че е проява на лош вкус да получаваш скъпи подаръци в градината, защото не всички деца могат да ги имат.
и да ти кажа, учудена съм, че ме разбра от първия път. едната година много искаше някакъв динозавър от 100 лв, само за него ми говореше и накрая точно детето до него го получи, а той някаква количка. дете на 5 години да го приеме мъжки, е, направо съм горда по случая...
но според мен много добре си знаеше, че ще го получи вкъщи и ми пусна фъндък да се радвам колко е великодушен. знам си децата аз, правят се на по-умни от мене...

# 522
  • София / Пловдив
Jes, ако не намериш в Хипо-то, виж в някои от сайтовете още я имат налична:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/6833

http://cenibg.com/%D0%BA%D1%83%D0%BA%D0%BB%D0%B0-baby-amore-pipi … %D1%82%D0%B8.html

# 523
  • Пловдив
В магазина на Свежен има такива протектори, но са с размер 164/200. http://www.svejen-tex.com/pricelist.html Магазинът им се намира на кръстовището на Хирургиите.

Който не чете преди да пише..........bugaboo ме е изпреварила с инфото   bouquet

# 524
  • Пловдив
В нашата градина не си отварят подаръците, всеки вкъщи си ги отваря, явно за да се избегнат подобни ситуации. Но как тези деца издържат от сутринта до вечерта с неотворен подарък за мен си е загадка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт