Къде в Пловдив??? - 27

• 73 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Някой може ли да се включи с препоръки за котел на твърдо гориво, в смисъл марка, фирма, цена, отзиви... Сравнително спешно ми е, че нашия котел се спука и сега няколко дни ще сме на студено Simple Smile

Фирма "ВС- инженеринг". Представители са на фирма "Ерато"- производители на котли с твърдо гориво. Цените зависят от мощността на котела/според  отопляемия обем/. Имат много кадърни майстори и ако вашия котел подлежи на ремонт, може да минете без да купувате нов.
http://www.vs-inj.com/ Peace

# 526
  • Пловдив
\\
В нашата детска градина също ни бяха предупредили първата година подаръците да са до 20 лв и да не са обемни, в резултат на което няколко от "принцесите" получиха някакви огромни замъци с коне, каляски и т.н. сигурно за по стотина лева, едва внесоха родителите кутиите, а моят рева една седмица защо дядо Коледа го е прецакал с едно пъзелче само, той си бил поръчал боклуджийски камион. Не че не получи и боклуджийския камион, ама вече не беше същото. Така че гледайте детето да получи това, което иска, защото винаги ще има някой, дето да не е разбрал за ограничението и после драмата е голяма  Peace

е, да, но много добре знаеш, че това е селска чест. и на мен ми се е случвало в градината. детето от малко трябва да е наясно. на моето от тригодишно съм му обяснила, че е проява на лош вкус да получаваш скъпи подаръци в градината, защото не всички деца могат да ги имат.
и да ти кажа, учудена съм, че ме разбра от първия път. едната година много искаше някакъв динозавър от 100 лв, само за него ми говореше и накрая точно детето до него го получи, а той някаква количка. дете на 5 години да го приеме мъжки, е, направо съм горда по случая...
но според мен много добре си знаеше, че ще го получи вкъщи и ми пусна фъндък да се радвам колко е великодушен. знам си децата аз, правят се на по-умни от мене...
Много ясно, че е пълна парвенющина това. Сега му обяснявам и дава вид, че разбира, но тогава беше на 3 години. Аз си обяснявах, той си ревеше ... Следващата година и в нашата градина не разопаковаха подаръците  Mr. Green

# 527
Като сте се заговорили за подаръци да помоля, ако някой зърне прилеп, дето има копче и лети да свирка. Че аз такова чудо не намирам. ooooh!
Видях динозавъроподобни всякакви твари, но прилеп  newsm78.

# 528
  • о`майна лунна нощ е
А джедайски меч?! Миналата година желанието пак беше такова. Взехме от Джъмбо, обаче го потрошиха за раз бройка с братовчед му и това е причината в писмото до дядо Коледа отново да е написан мечът. Този, който купихме, беше с два лъча - 6 лева  Mr. Green /а синковецът искаше само с един лъч  ooooh! / Оригиналният беше 57 лв.  Shocked - е, няма начин да дам толкова. Малко гадничко ще е пак да му подарим същият шестолевов, та търся алтернатива на разумна цена - мах 15 лева. Повече не давам.  Naughty предвид очакващата го съдба като другаря му от миналата година.

# 529
Момичета, знаете ли зад магазин Мориц коя градина (или е ясла?) се намира?

Аз да споделя, ако си спомняте за проблема, който имахме с миризма вкъщи - от всичко изпробвано, което препоръчахте, най-голям ефект видях от Ауст, само че серията за домашни любимци (неутрализира миризмите от тях, един вид).  Grinning особено след като установих, че смрадта идва от тръбите за водата, отварям капака и фъшкам там Laughing Благодаря ви още веднъж Hug

# 530
  • Пловдив
Момичета, знаете ли зад магазин Мориц коя градина (или е ясла?) се намира?

ЦДГ МИР

# 531
  • В царството на мечтите
 Whistling
Търся Мъжка сатенена пижама някои да знае къде мога да намеря

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 14:49 от boonboon

# 532
Аз се сещам само за мола-в Seven seconds  ,не че съм виждала,само предполагам,че може да има там.

# 533
Да знаете къде се намира Ателието на Феите newsm78

# 534
Като сте се заговорили за подаръци да помоля, ако някой зърне прилеп, дето има копче и лети да свирка. Че аз такова чудо не намирам. ooooh!
Видях динозавъроподобни всякакви твари, но прилеп  newsm78.

Много трудна зада4а си си поставила с този прилеп   Laughing.   Моя син е луд по прилепи от 3-годишен. Сега е на 7 и вси4ко , което има сме купували от 4ужбина. Тук такова нещо не съм виждала още. Имаме един от ИКЕА , но в тази тук няма.

# 535
Относно прилепа виж това http://www.ivanoviplus.com/bg/product/2867/ макар че се съмнявам да е това,което търсите. Ние миналата година искахме летящо килимче  Crazy

Някой знае ли къде мога да купя микрофон, не ми трябва професионален?

# 536
# 537
50 лева за ясли и градини-ние си ги плащаме така или иначе-по 100 лв. на година на дете събираме, отделно всеки месец по 5 лв. за консумативи и хайде хоп станали 50 лв.....
Само дето до сега не беше регламентирано. Сега се предвижда да са на делегиран бюджет и директорките няма да могат да мрънкат, че не им дават пари от общината, а с тази такса нямат и повод да искам още пари от родителите и допълнително консумативи.
Това е моето разбиране.

# 538
50 лева за ясли и градини-ние си ги плащаме така или иначе-по 100 лв. на година на дете събираме, отделно всеки месец по 5 лв. за консумативи и хайде хоп станали 50 лв.....
Само дето до сега не беше регламентирано. Сега се предвижда да са на делегиран бюджет и директорките няма да могат да мрънкат, че не им дават пари от общината, а с тази такса нямат и повод да искам още пари от родителите и допълнително консумативи.
Това е моето разбиране.

Абсолютно съгласна Peace
Протест,излагация пълна,но пък който иска да ходи с тези неубедителни мотиви.

# 539
  • Пловдив
Това е моето разбиране.

Абсолютно съгласна Peace
Протест,излагация пълна,но пък който иска да ходи с тези неубедителни мотиви.

Не е тук темата,но...Аз пък не съм съгласна  Naughty Аз си плащам 35 такса +3лв.членски внос...Така,че има още до 50!!!А за консуматив веднъж в годината 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт