САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 73

• 38 867
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Извинявям се ако е коментирано , но искам да питам дъждобранчето и комплекта с  шапка и шапка дали стават за 3-4 г. , ръст 100см.

Моето дете е с ръст 100-110см и комплекта му става - размера на шапката е ширина 21см, дълбока е 18см. Ръкавичките също са му добре, те дори му харесват най-много Simple Smile

# 706
Кодовете 25/39 ми ги дава изтекли Confused А по отношение на коледният каталог, има ли въобще код който да му действа??? Ех, къде е Евка, да отговори на безбройните ми глупави въпроси  bouquet

# 707
  • София
Кодовете 25/39 ми ги дава изтекли Confused А по отношение на коледният каталог, има ли въобще код който да му действа??? Ех, къде е Евка, да отговори на безбройните ми глупави въпроси  bouquet
Да, изтекли са тези кодове - 41033 и 41157... Cry
Коледния каталог нещо се опъва на кодовете, за съжаление. Но и аз не съм пробвала с всички кодове в пост... Blush
Иначе, кодовете за -30/45 или 50 още действат и дават добро намаление. Ако не искаш чашите, има и без  подарък - 43281

# 708
Евка  bouquet  bouquet И аз видях че коледният каталог се опъва, а от него едно мъжко пълто съм хареса, за това е цялата суматоха която създавам, но ще продължавам да чакам и опитвам Peace

# 709
Евка  bouquet  bouquet И аз видях че коледният каталог се опъва, а от него едно мъжко пълто съм хареса, за това е цялата суматоха която създавам, но ще продължавам да чакам и опитвам Peace

Кое точно е палтото? Вкарани от сайта, дрехите от мъжкия каталог се намалят с например с 42005, който дава най-голямото възможно намаление.

# 710
VESTE
REDOUTE
Ref :7501897
за това палто става въпрос, в каталога е 59.90 и ми се искаше да го намаля с някое кодче, ама..... не става

# 711
МНОГО МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ--на 25пуснах поръчка за 28 евро с код за БД +подарък,СЕГА В СТРАНИЦАТА МИ В ЛАРЕДУТ  при "виж детайли на поръчката "ми изписва -подаръка  и поръчката с различна дата-статут и над подаръка има линк с ето това
 Votre n° de client
моя номер
N° commande/coli
номер различен от покупката ,трите ми имена и българският адрес
Roubaix, le 28 Novembre 2011
                 JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facturé le 28 novembre 2011
Désignat article   Référence  Code   Prix HT  Qté   TVA    Mnt TTC    Eco-p.
BOL                978.7445 0                   1  19,60     0E00      0E00
Les articles suivis de '*' ont bénéficié d'une remise.
Total marchandise                                        0,00 E
     Dont TVA sur articles  :                            0,00 E
Le duplicata reprend les articles réellement gardés à l'exclusion des articles
  retournés ou échangés.
притеснявам се да не би при поръчване да съм натиснала на втора стъпка подарък и ако е така какво да правя-също така съм пуснала през превозвач и платих с пейпал-всичко това ми беше за първи път.МНОГО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ-НЕ ЗНАМ КАКВО СЪМ НАПРАВИЛА ,ДА НЕ БИ ДА МИ ТАКСУВАТ ПОДАРЪКА ДО БЪЛГАРИЯ -а поръчката да ми е изпратят до превозвача

# 712
този термометър мога ли да го намаля с код БД+подарък -благодаря ви предварително http://www.laredoute.fr/vente-thermometre-auriculaire-thermoscan … 1&secintref=1

Не,не може. Peace

много ти благодаря tedichka07  спести ми страшно много време

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 23:26 от v12345

# 713
Има ли код който дава БД без минимална сума 10 евро.Искам да взема нещо  от Албанците.

# 714
  • София
Има ли код който дава БД без минимална сума 10 евро.Искам да взема нещо  от Албанците.
Зузи, не, няма.....то и редовите 20/29 не хващаха БД за 9Е...
Скоро не съм пробвала, но блузките за 3.99 даваха по едно време на 2-ра стъпка Peace

# 715
Момичета това дали мога още да го намаля http://www.laredoute.fr/vente-parka-longue-col-chale-coulisse.as … 1&secintref=4

# 716
  • София
Евентуално с код за -10Е, но няма БД.
Иначе, за Талисим си има отделно кодове, но не дават сериозно намаление.
Погледни на предходните страници- имаше дадени кодове.

# 717
Момичета, рефернтен на тази рокля дали има някъде? мерси предварително   bouquet http://www.laredoute.fr/vente-robe-rayee-multicolore-col-boule.a … n&prodcolor=1

# 718
Зузи, не, няма.....то и редовите 20/29 не хващаха БД за 9Е...
Скоро не съм пробвала, но блузките за 3.99 даваха по едно време на 2-ра стъпка Peace
Нануче  Благодаря ти!
Пробвах,но не става с никой код!Сега открих кода който търсих 43338 блузката от 3.99 ми я намали на 2.38.

# 719
  • Sofia
Здравейте!
Знаете ли как мога да намаля това:

http://www.laredoute.fr/vente-4279-villa-moderne.aspx?productid= … 1&secintref=1

или това

http://www.laredoute.fr/vente-4324--l-ecole.aspx?productid=32431 … n&prodcolor=1

Благодаря ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт