Кюретаж и забременяване след това - 25

• 24 242
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  Тедчеее, никакви черни мисли и филми , само положителни мисли и хубави моменти  Hug ... а за моята бременност вече съм си написала историята в дневника на малчо и като порастне ще разбере майка му каква е патица  Mr. Green ... хихиих , но все пак аз съм благодарна , защото това ме лиши от много първоначални тревоги!   Нали на мен ми прилошаваше /когато не знаех за бебо/ като бях на диета и сега с една дружка се базикаме , чеее много трябва да се внимава с нея , че не се знае какво ще изкочи след 6-7 месеца ....

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 16:14 от mamashu

# 256
  • София
Шушенце, много е сладък малкия Дани, да ви е жив  и здрав.  Hug
Тед, без лоши мисли, всичко ще е наред. Hug
ФайърчеHug. Ще чакам да споделиш тук резултатите. Hug
Тонка,   Heart Eyes. Ти кога не чакаш? 

# 257
ох момичета...добре че сте вие...баща ми е починал днес и понеже майка ми знае че ми е деликатно състоянието чак преди малко разбрах...та може и да нямам възможност да ида в петък на преглед и да го отложа за следващата седмица...

# 258
  • Пловдив
mamashu, оле страхотен е! Истински сладкиш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тед, моля те изгони всички щурави мисли от главицата си и мисли ПОЛОЖИТЕЛНО  Peace

# 259
Теди, миличка, сърцето ми спря като те прочетох...Боже, не знам какво да кажа....Съжалявам скъпа, ужасно много съжалявам за загубата ти! Моите съболезнования! ooooh!

# 260
  Тедче , миличка , моите най искрени съболезнования  Hug Hug Hug , бъди силна и знай , че твоят тати ще те пази винаги  и ще  е с теб!

# 261
Mamashu - бях чела назад постове си и си казах, че ти си невероятно , щастлив случай !

Tedd - когато дойде момента да се разделим с родител, няма думи, просто няма, аз съм ги търсила и никога не ги намерих! Не се обвинявай за нищо и мисли, че той е на по-добро място, болката е неизбежна, но бъди силна заради малкото човече  Hug

# 262
Тедд съжалявам много за случилото се . Бъди силна миличка  Hug

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 22:08 от Troy

# 263
Тед моите съболезнования мила! Не мога дори да си представя, какво изживяваш. Трябва обаче да си силна! Знам, че е лесно да се каже, но трудно да се направи и все пак опитай!

И аз да напиша какви изследвания съм правила до сега:
Пролактин и прогестерон - около 40 лв по спомен

Хламидия - около 30 лв
Цитомегаловирус постнатален ДНК анализ - 55 лв
Микоплазма (hominis + genitalium) и уреаплазма - 60 лв
Токсоплазмоза - постнатален ДНК анализ - 65 лв

Антифосфолипидни антитела (анти-кардиолипин IgG+IgM и Анти-в2GPI/IgA/IgM) - 95 лв
TSH+TAT+MAT - 55 лв
NK клетки - 50 лв
Тромбофилия - 105 лв

Общо става около 560 лв

Първата група изследвания са правени във Варна, а втората в Плевен като доц. Конова ми изготви заключение с препоръки при планиране на бременност и при положителен тест. В Плевен са ви необходими няколко часа. Предварително се записва час, но при мен имаше забавяне и се наложи да изчакам. Направих консултация с доц-та, взеха ми кръв и после ми изпратиха резултатите по мейл.
Та това е надявам се да съм била полезна!
Аз съм убедена в успеха на всички ни, защото сме се събрали все силни и упорити жени  Hug

# 264
благодаря момичета, колко е ценно да си споделиш Hug

трудно е да не си поплаче човек, не сме от желязо все пак...мъча се да погледна философски- един умира, друг се ражда, но пак е трудно, проблема е че аз съм емоционална и май ще пропусна погребението, само ще се сбогуваме вкъщи, защото няма да ми се отразят добре бабешките мелодрами колкото и грубо да звучи...по принцип си беше очаквано и честно казано първо на тях се обадих за да мога да го зарадвам до колкото е възможно..дано съм успяла Simple Smile та такива ми ти работи, ако успея да ида в петък на преглед ще ви пиша за резултата Hug Hug Hug Hug

# 265
Тед мила ужасно съжалявам, бъди силна, много прегръдки, не си представям какво изживяваш Sad Hug Hug Hug Hug

# 266
Тед доколкото си спомням има поверие бременна или новородено да не ходят при починал. По прочети, поразпитай и прецени, защото пък все пак е много близък човек.
Горе главата мила!

# 267
Моята сестра беше в 3 месец, когато баба почина, беше на погребението, а племенника ми се роди жив и здрав.

Теди, звучиш ми много разумно, миличка, въпреки болката от загубата. Колкото и да е очаквано, удара е жесток. Много силно те прегръщам! Кураж, мила, ти си силно момиче!  Hug

# 268
Tedd,мен ме няма много по речите. Но само мога да кажа,че това в тежка загуба и съжалявам ,че трябва да я преживееш! Дълбоки съболезнования!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Колко сме си станали близки всички тук. Преживяваме толкова радости, тъга и трепети...  Hug

# 269
Момичета аз от скоро се присъединих към групата, но имам чувството че всичко мога да ви споделя.
Благодаря ви, че ви има! Hug

Общи условия

Активация на акаунт