Кюретаж и забременяване след това - 25

• 24 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
ох значи, недей чете, щото аз от няколко дни съм с по-малко напрегнати гърди и болки, за сметка на това пък съм с разстройство, а по принцип имам най-ленивите черва на света... Laughing просто вярвай че си направила необходимото

днес ходихме до църквата /специално за Дони/ и като се спрях пред едната икона прочетох под нея надпис Спасител, та се помолих да ме спаси от страховете, за да е всичко наред и си тръгнах доста спокойна Blush

# 376
Слушам Тед! Спирам да чета  Hug
Браво, че си се успокоила! Така  и трябва да бъде сега. Не трябва да позволяваш на нищо и никой да те стресира.

# 377
Мечи, честита рожба! Да те радва винаги малкия Радостин и да ти е жив и здрав! Hug

# 378
Дони, да миличка, ще се отрази, но поне успях да спася половината от месеците долу-горе..Общо взето при старото положение щях да вземам по 7-8 лв на ден, а така ще вземам 13-15, което си е нещо.  Peace Няма да ви кажа кво се случи на счети днес  hahaha

От догодина май ще променят на 24месеца, периода от който се изчислява майчинството, а за болничните - 18месеца.

# 379
  • в сърцето на моето Слънце
Ехаааа!
Тед
, честито сърчице! Чакам и аз с нетърпение другата седмица - дано да изпитам тази радост!  Praynig
Мечи, мила! Прекрасно! Честит ви малък боец! И да ви носи само радост, че нали е Радостин!  Hug Hug Hug
Ама наистина е хубав петък днес!   bouquet Heart Eyes

# 380
Стели, според мен ника ти вече трябва да е без Кандидат отпред.... Heart Eyes бъди сигурна че фъстъчко ще обикаля в сакчето и ще плачеш от радост Hug Hug Hug само спомени в темата и духчетата веднага се активизират Mr. Green

# 381
Момичета, чета, чета и ми идва да ревна от радост...Въпреки страшното заглавие, което има тази тема, НЯМА ДРУГ ПОДОБЕН ПОЗИТИВИЗЪМ ДРУГАДЕ!!! Тук има толкова подкрепа, колкото никъде другаде не може да получи човек, има толкова състрадание, толкова близост. Всеки ден се чудя какво щях да правя без вас  Hug

По този повод: Кари, не си наминавала скоро, но си в мислите ми постоянно  Hug

Данинце - и ти! Hug

Пожелавам на себе си и на всички тук да "хванем" здраво по едно бобче или бобка в коремите и да си ги отгледаме до край, да ги родим живи и здрави и тук да публикуваме само бебешки снимки!!!!!

Спокойна нощ, безценни! Hug

# 382
Мечкони,ЧЕСТИТА РОЖБА!!!!Да ти е жив и здрав Радостин и с много късмет да е роден!!!!Бързо възстановяване на мама!  bouquet  bouquet  bouquet
Кандидат мама,стискам здравоо палчетата всичко до края да е ОК! Praynig
Тедд,честито ви сърчице!Имаш цялата ми подкрепа! Hug
Тони,дано да не дочакаш МЦ Wink Hug
Аз имах двудневно закъснение ,тъкмо се засилих да правя теста и о,ужас-лелята дошла.  SadНикога не ми е закъснявал цикъла до сега-по-рано е идвал,но по-късно не.Та разочарованието беше огромно,ама айде-пожелавам си да се повтори чудото от Коледа 2007 LaughingТочно на Бъдни вечер разбрах ,че съм бременна.Нека всички да се разпишем тук на 25.12 с  EFPЕ ,може и по-късно де,но да се похвалим Laughing Praynig

# 383
  • София
Еиииий, че хубави новини днес Grinning Честита най-голяма радост на мама Мечкони! Да расте здрав бебо и много да ви радва!

Тед, много се радвам и за теб, дано този път всичко да е наред и също да ни зарадваш с още по-хубави новини Simple Smile

Тони, стискаме палци  Hug

При мен вече почти мина първия цикъл, доста обилен беше, но предполагам е нормално.  Другата седмица най-накрая, може би, ще си дочакам прегледа Simple Smile

# 384
Мечкони, честита рожба и от мен! Да ти е жив и здрав боеца!   bouquet
Тед, Кандидат мама,  Hug Peace
Тони,  Flowers Four Leaf Clover

Цитат на: zuzi_79
Пожелавам на себе си и на всички тук да "хванем" здраво по едно бобче или бобка в коремите и да си ги отгледаме до край, да ги родим живи и здрави и тук да публикуваме само бебешки снимки!!!!!
Two Hearts fingerscrossed

# 385
ЗДравейте момичета. Приемате ли нови членове. Не съм ви чела, защото имам 4 спонтанни аборта след раждането. Доста сълзи пролях и не исках да се измъчвам. Мина година от последния кюретаж и вече сме готови пак да опитаме. Сега ми провеждат лечение. След десет дни съм на преглед и се надявам да имаме зелена светлина. Надявам се тук да намеря подкрепа

# 386
  • София
Мечкони, браво мамче, ти и твоят боец успяхте. Да расте здрав  и много да ви радва. Бързо възстановяване на теб. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хорозе, ти си следващата мама, леко раждане. Hug
Тед, браво мило, страхотни новини, хайде сега отпусни се малко.  Hug
Тони, дано не дойде цикъла тези дни, а да ни зарадваш с две черти.  Heart Eyes
sas3, съжалявам че се записваш тук. Тук наистина ще намериш много подкрепа.  Hug

# 387
Здравейте момичета. Приемате ли нови членове. Не съм ви чела, защото имам 4 спонтанни аборта след раждането. Доста сълзи пролях и не исках да се измъчвам. Мина година от последния кюретаж и вече сме готови пак да опитаме. Сега ми провеждат лечение. След десет дни съм на преглед и се надявам да имаме зелена светлина. Надявам се тук да намеря подкрепа
sas3 Попаднала си на точната тема  Hug Hug Hug . Ще ти стискам палци скоро да получиш зелена светлина за бебе правене и да се похвалиш с  EFP . Всички тук сме преживяли неуспехи но не се предаваме не се предавай и ти  Hug Hug Hug

# 388
sas3, не не искаме да имаме нови членове, но се налага понякога Cryсъжалявам че се записваш при нас Hugима ли открита причина за абортите Rolling Eyes

Зузи, съгласна съм че това е най-подкрепящата тема при теб дойде ли лелката за кога да стискаме палците?

Дани, Светла, Басис, Деси, благодаря за подкрепата, нямате представа колко по- лесно е когато усещаш позитивизъм Hug

# 389
Добро утро,момичета!Желая ви един спокоен и щастлив ден! Hug
Sas, HugВсички заедно ще успеем!Не се надявай,а ВЯРВАЙ в това!

Искам днес да ви почерпя-моят син Стелиянчо има имен ден!Нека свети Стилиян Детепазител да бди над нашите дечица! Praynig

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 11:13 от luni4ka_77

Общи условия

Активация на акаунт