Кюретаж и забременяване след това - 25

• 23 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Мира, ще се похвалиш ами, къде ще идеш Hug

Дони, не се катеря по стълби, пък и не съм много продуктивна задъхвам се докато стигна до WC, ще си убивам времето май и ще правя компания на мъжо hahaha не върви това време...къде е чак понеделник ooooh!

Трой някой засичал ли я е?

# 31
Не, и аз се тревожа за Troy И я мисля, дано се похвали с хубави новини Simple Smile

Karola - айде почва тази вечер маратона, искам да ги сцепиииииииииииш Simple Smile))
Мирка - с тази нинжда - катеричок на аватара .....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green да дано да ти е на късмет !!!  Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дони -, не обичам конфликти, но когато някой засяга мен - много крещя, не знам откъде тази сила , натривам им носа много тактично, но никога със селски панаир, аз бих им го казала, ама те едва ли биха те отразили ....

# 32
  • Варна
Стоян тъкмо така го посрещам, в такава поза, с тези неговите нощни смени ... Две седмици вече Sad

# 33
Цоп и от мен.
Много късмет в тази темичка и много плюсчета и сърчица.  Hug Hug Hug

# 34
между другото дано Трой се появи скоро да ни зарадва Praynig

Привет , ве4е и аз не знам какво да мисля ... бременост има но не се знае дали изобщо ще я бива .
Направих два кръвни теста през 24 4аса, но нивото на хормона седи непроменено.
Оставиха да ме изчакам още една седмица и пак да ми направят тест и да видят до къде съм я докарала.

# 35
Трой, може просто по-бавно да се покачва пустият хормон   Wink  При мен е така поне  Simple Smile
 Не го мисли, почивка и топла храна  Hug След седмица ще видиш, че всичко ще е ОК!

# 36
Динора каквото е това е ...примирила съм се ве4е. Подложена съм на такъв стрес ,че ве4е се 4удя за кое да мисля по напред. Хормоните бяха 23 а гледам това е стойност за към  3-4 седмица .Говорихме си доста с докторката и тя ми обясни ,4е ако другата седмица не са пока4ени става дума за несполучлива бременост и рано или късно ще прекъсне . Също така ми каза ,че най важното нещо е да елиминираме стреса тъй като той сигнлизира на тялото че сега не е ''удобен''момент за бременеене и точно тогава се получавали проблемите!

# 37
Тройче, не му е време за лоши мисли. Трябвало е през 48 часа да пуснеш ЧХГ, защо на 24 си го пуснала newsm78 Според мен е добре утре пай да пуснеш и да видиш спрямо първата стойност как се движи. Понякога, както Динорка ти е казала, по-бавно се качва ЧХГ. А на коя седмица ти отговарят стойностите? На прегледа днес видя ли се нещо в крайна сметка? Стискам ти палци! Praynig

П.П. Писали сме заедно

# 38
Тони мерси за новата тема

Трой много ми е странна работата  newsm78 дано всичко да е ОК  fingerscrossed

Относно разискваната тема, описах че не съм се пазила, защото мисля че това е показателно че не съм имала страх. Абсолютно съм съгласна с вас, че това може и да не е повлияло, но при този развой на събитията в крайна сметка се замисляш дали пък не е можело да го избегнеш.

Здраве да е ... момичета дано в новата тема да има само добри новини за положителни тестове, а в следващите да увеличим списъка на бебчетата значително  Kissing Heart fingerscrossed

# 39
Живея извън БГ , а тук не можеш да им казваш какви изследвания искаш и през колко часа Simple Smile правя това което ми казват. Simple Smile
 Не ме прегледаха втори път , просто решихме с докторката (след много дълъг разговор) че ще из4акам една седмица и ако през това време имам някакви проблеми ,мога да се върна по всяко време.

# 40
Трой Hug я не се халосвай, никога незнаеш кое кога е станало, така че е абсолютно нормално тепърва да започва да се покачва, ето аз видях +тест в същия ден в който и Куклето обаче моето чхг беше 532, а нейното над 1000! всеки организъм се развива строго индивидуално, а при теб ЧХГ ли е било 23? ако е така как ще има +тест newsm78 те нали над 25 отчитат newsm78

# 41
Нямам представа какви са им тестовете , но на резултата който успях да видя пишеше 23 !
Намерих някакви референтни стойности но не знам дали правилно ги тълкувам :
Седмица от последната-------- Количество на
Менструация---------------------- hCG в mIU/ml
3 ------------------------------------- 5 - 50
4 ------------------------------------- 4 - 426
5 ------------------------------------- 19 - 7,340
6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500
7 - 8 --------------------------------- 7,650 - 229,000
9 - 12 ------------------------------- 25,700 - 288,000
13 - 16 ----------------------------- 13,300 - 254,000
17 - 24 ----------------------------- 4,060 - 165,400
25 - 40 ----------------------------- 3,640 - 117,000

иначе овулацията ми беше на 12 ден а ние бебеправихме на 11 и 12ден , двете черти ги видях още на 25 ден !Днес също си направих тест и има съвсем ясна втора линия .

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 22:15 от Troy

# 42
Трой, а на ехограф гледаха ли те? не че нещо, но аз като си следих чхг след молата при чхг 19 кръвно пиш-теста ми беше категорично отрицателен Rolling Eyes овулацията следена ли е? сигурна ли си че е имало само един фоликул или не се е развил втори който да се е пукнал по- късно Thinking хиляди предположения но в крайна сметка не смятам че е уместно да се товариш по този начин Naughty

# 43
Аз смятам, че не се касае изобщо за извънматочна бременност, а това как ще нараства ЧХГ никой не може да го каже. Лекарите следват таблици, на база на статистики. Изчакай си седмицата възможно най-спокойно! Hug

# 44
  • Пловдив
Antonelly, и аз съм от този тип, който като се ядоса и става страшно. Просто не мога да си мълча. Но по-добре да се въздържа, че отида ли да вдигна скандал цял ден ще ме държат отрицателните емоции, а май това не е добре да си го причинявам. Но доста майни ще им тегля от разстояние.  Naughty

Troy,  spoko То много лесно се казва да се елеменира стреса, ама в такава ситуация просто е адски трудно. За хора като ме си е направо невъзможно. Дано все пак нещата придобият добър обрат. Много ще се моля за това и ти стискам палчета  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт