, като те гледам (чета) си се успокоявам, че има и по-луди от мен
ти биеш всички рекорди по неспане в името на правенето на сладки изкушения
при мен поне има "стопер" - по принцип мъжа ми спи в хола/кухнята, а сега пък мама, и не мога да се развихрям по нощите
или се свиква, а? 

Еее дано повечко време изкараш на този режим, пък може и към нас да дойде малко от този късмет
.Ама и сега е така,може да кара с малко сън,виж Весела и Цвети могат да спят денонощно
!Ама как можа да не турнеш нещо в малкото пликче,аз нали съм зодия Любопитко и първо там проверих
!
!Айде честито ти твой дом,да го пълните само със щастлив детски смях!!!
Е, верно, че станахме с дребния в 7, но си е друго да спиш кажи-речи непробудно цяла нощ! Освен това каката снощи реши, че ще спи в кошарата на Йоси и все още спи
Абе живот си живея последните 12 часа 

Ще ме извините,ама почти нямах време тези дни
Позитивче,Пашик
Благодаря ви за хубавите картичкии и страхотните пожелания! 
Та да видим
И аз и се възхищавам на енергията на твоята щерка
А домакинството отдавна е на заден план,няма как да правя всичко с две малки деца
Ти поне си имаш обмяна вкъщи,използвай ги твоите мъже,за да се поглезиш малко
Честито ви бебенце,ама вие наистина сте много

Заведох Пецата на ясла и сега пия кайВе, чета Ви и се готвя да почета малко че изпитите наближават 

Пиши как сте, загуби се...... 

Моите винаги са с чорапи и гледам да не им е студено, пък си боледуват, има не е като да няма.

не че съм спряла да кърмя, но ако някоя от вас е ходила, ще се радвам да сподели 
та поради тая причина, не само веждите са ми като на П.хитов мустака
но и на други места съм достойна конкуренция на силната ми половинка
На този етап си мечтая да се изкъпя - дано до Коледа да ми се сбъдне мечтата, нали казват, че ставали чудеса тогава
Веси и аз чета за изпити,другата седмица ми е последния и вече нямам търпение да минава и да се отдам на коледните празници. Мириамс исках да те попитам,понеже и аз ще правя коледни сладки,би ли ми казаха рецепта и как правиш отгоре декорацията? Малката вече ходи без проблеми на ясла. Започнала е и да спи,че не спеше там. Исках да ви попитам,вие какво слагате на бъдни вечер като ядене? Давайте идеи,тази година мислим да празнуваме тримата,без баби,че само сръдни,защо тук,а не там.
Ти пък
Аз да не би да имам отмяна
Аз уморена,неуморена винаги гледам да се пооправя
Млади сме още
За жалост скарлатината без антибиотик няма как!На нас ни изписаха някакъв Умизин или нещо подобно ..... 

Добре сме като цяло,дребното много се буди напоследък.Мъчат ни зъби,а снощи и колики имаше
Още се мъча с спирането на кърмата,супер ме изнервя това цедене,бучки,компреси...
дала съм си още няколко дена срок,и ако не издържа ще лапам хормоналните за спиране.
Препоръчани теми