И аз следя да не изстиват и да не прегряват краченца и носле.
Честит нов дом! Желая ви много любов и уют там!
И ми е едно празничнооооо, нямам търпение да порасне малко, за да разбира и да посрещнем добрия старец у дома.
Иска ми се да опитам.. 

ЧРД. с най-добри пожелания за здраве,късмет и семейно щастие!

И аз да кажа като една бъдеща мърмореща свекърва: Фнимавай с момата
!
, иначе като е крива, ми се залепя за краката и нищо не мога да пипна.
определено нямат нужда от сладичко
, та и Иви усети от Коледните угощения .

Все още не всичко е готово, но важното е, че се чувстваме добре!
Аз пък още не съм пуснала картичките, готови са, но трябва да отида до пощата за марки, а сега ми е малка лудница, та най-много да позакъснеят нашите. 

Весел празник!
а и без цайси нищо не вижда... всъщност, много обичам да ходя на фризьор и козметик, но откакто се омъжих ме подстигва, къдри и т.н. свекърва ми. а на козметик се надявам да ида другата седмица...
Ааааааааа,без да съм те чула да се оплакваш тогава
Ама само да питам,той без цайси не вижда,ама с друго не усеща ли
днес Пецата много е плакъл пак, но аз подозирам сестрата, едната имам чувството че по няма подход от другата, може и да са мои мисли, но ще наблюдавам като го оставям при едната и при другата как са нещата.....много ревял, много ревял......малък бил, писна ми от това малък бил ааааааааа, звънна ми на малко до втория час, защот съм го била оставила за 2 часа....патка, имам чувството че не им се занимава

тя к'во иска, да й е тихо като в библиотека ли....патка......много съ
ядосана, да ме прощавате за негативния пост

То и аз се връщам усилено към природата. Скоро ще заприличам сигурно на Маншон от оназ книга "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" 

На мен ми отнема не повече от 10 мин. Още повече, ако го правите редовно си е по минутка - щип - тук, щип - там и готово. В крайна сметка не растат за едно денонощие 
,ама не измислих какво.Препоръчани теми