. 
тръгнала тая ми ти патка да ми обяснява как така толкова малко съм го оставяла на ясла, ай сиктир тя ще ми казва какво да правя с детето си, аааааа, ама ще дойдете и вие на моето диридже и ще ме разберете тогава.....а аз ще ви успокоявам тогава, хе хе.....
. Малкия се разходи набързо из стаите, умря си от радост като видя живтонката
(имаме гущер и малкия много й се радва
Някои повече, някои по -малко.

А мойта свеки сега една думичка не каза! А и като е в чуждата къща много неща могат да се кажат...

То и аз се връщам усилено към природата. Скоро ще заприличам сигурно на Маншон от оназ книга "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" 
Докато не заприличаш на Мъхеста брада,не важи
Желая ти здраве,късмет и само хубави емоции!

(може рунтави мустаци да го сменим с наболи, по-реалистично ми е някак си)
шъ мъ убиеш
по въпроса ти - ми не знам, ще го питам

Иначе на фризьор успях да се отбия няколко пъти.
. Оставяш го от малък самичък сред играчките му може би?... Питам, защото моя все по крачолите ми виси и рядко се заиграва сам... и все пак си мисля, че е много по-добре да свикна детето си да е занимавано, отколкото да стои самичко и да се чуди как да се занимава само.
другата доза ще ги направя на топчета,ще издълбая отдолу и получените трохи ще смеся с нещо (още не съм решила с какво ) и ще напълня дупките,може и да слепя с мармалад ,забравих да кажа,че нямах счукан карамфил и го заместих с индийско орехче Препоръчани теми